ja mam také čierne ale prazdne. S bielou fixkou treba napísať. Nerieš blbosti neumrieš z nálepiek čo tu píšu 😂
kúp si minitlačiarničku s nálepkovou páskou a vytlač si sama…
@anonym_autor z temu ti neodporúčam kupovať to máš najhoršiu možnosť. Nie len že to je zle pre prostredie ale ešte k tomu ti odtiaľ príde nekvalitný tovar
@kristina3791 na temu treba pozerať recenzie a nepríde nekvalitný tovar. A ďakujem no to sa nepýtam
kúp si minitlačiarničku s nálepkovou páskou a vytlač si sama…
@biba_18 chcem priamo nálepky. 🙂 na nejaké dizajnovanie nemám čas
ja mam také čierne ale prazdne. S bielou fixkou treba napísať. Nerieš blbosti neumrieš z nálepiek čo tu píšu 😂
@sisska96 jasne že neumierm 🤣 no ja práve nepíšem moc pekne. Tak som to chcela riešiť tako
Kreď som objednávala zo stránky Kinekus, tak som objednala aj také nálepky s červeným rámovaním, ešte mám z nich aj doteraz, neboli ani drahé.
@kristina3791 na temu treba pozerať recenzie a nepríde nekvalitný tovar. A ďakujem no to sa nepýtam
@anonym_autor urob si vlastny navrh hoc aj vo Worde a v copy centre ti vytlacia na samolepiacu foliu
@anonym_autor najdes na sashe.sk
neporadím, ale z nejakého dôvodu som prečítala že hľadáš nálepky na konečníky.... už som išla brať pukance že čo to bude za tému 😂
@anonym_autor https://www.sashe.sk/obchod/nalepky-na-koreniny
Mas ich tam milion, len si vybrat
@anonym_autor tie nalepky sa potom lepia zas a znovu? Ja ked varim, zaspinim aj korenicky, pravidelne ich davam do umyvacky.
na sashe máš rozlične druhy so sk

@anonym_autor z temu ti neodporúčam kupovať to máš najhoršiu možnosť. Nie len že to je zle pre prostredie ale ešte k tomu ti odtiaľ príde nekvalitný tovar