icon

Kde kúpim nálepky na koreničky so slovenskými názvami?

20. feb 2026

Ahojte. Neviete prosím či majú na temu tieto nálepky so slovenskými názvami? Ďakujem

Kde kúpim nálepky na koreničky so slovenskými názvami?
kristina3791
20. feb 2026

@anonym_autor z temu ti neodporúčam kupovať to máš najhoršiu možnosť. Nie len že to je zle pre prostredie ale ešte k tomu ti odtiaľ príde nekvalitný tovar

sisska96
20. feb 2026

ja mam také čierne ale prazdne. S bielou fixkou treba napísať. Nerieš blbosti neumrieš z nálepiek čo tu píšu 😂

biba_18
20. feb 2026

kúp si minitlačiarničku s nálepkovou páskou a vytlač si sama…

autor
20. feb 2026
@kristina3791

@anonym_autor z temu ti neodporúčam kupovať to máš najhoršiu možnosť. Nie len že to je zle pre prostredie ale ešte k tomu ti odtiaľ príde nekvalitný tovar

@kristina3791 na temu treba pozerať recenzie a nepríde nekvalitný tovar. A ďakujem no to sa nepýtam

autor
20. feb 2026
@biba_18

kúp si minitlačiarničku s nálepkovou páskou a vytlač si sama…

@biba_18 chcem priamo nálepky. 🙂 na nejaké dizajnovanie nemám čas

autor
20. feb 2026
@sisska96

ja mam také čierne ale prazdne. S bielou fixkou treba napísať. Nerieš blbosti neumrieš z nálepiek čo tu píšu 😂

@sisska96 jasne že neumierm 🤣 no ja práve nepíšem moc pekne. Tak som to chcela riešiť tako

petronelag
20. feb 2026

Kreď som objednávala zo stránky Kinekus, tak som objednala aj také nálepky s červeným rámovaním, ešte mám z nich aj doteraz, neboli ani drahé.

sisska96
20. feb 2026
@anonym_autor

@sisska96 jasne že neumierm 🤣 no ja práve nepíšem moc pekne. Tak som to chcela riešiť tako

@anonym_autor jaaaaaaj ani ja nemam na výstavu, len aby som vedela aké korenie sú tam

viestta
20. feb 2026
@anonym_autor

@kristina3791 na temu treba pozerať recenzie a nepríde nekvalitný tovar. A ďakujem no to sa nepýtam

@anonym_autor urob si vlastny navrh hoc aj vo Worde a v copy centre ti vytlacia na samolepiacu foliu

valiant
20. feb 2026

@anonym_autor najdes na sashe.sk

anonym_b28226
20. feb 2026

neporadím, ale z nejakého dôvodu som prečítala že hľadáš nálepky na konečníky.... už som išla brať pukance že čo to bude za tému 😂

valiant
20. feb 2026

@anonym_autor https://www.sashe.sk/obchod/nalepky-na-koreniny
Mas ich tam milion, len si vybrat

mirage
21. feb 2026

@anonym_autor tie nalepky sa potom lepia zas a znovu? Ja ked varim, zaspinim aj korenicky, pravidelne ich davam do umyvacky.

sara07
21. feb 2026

na sashe máš rozlične druhy so sk