icon

Kde kúpiť cenovo dostupné detské papuče?

alex5896
Včera o 19:45

Ahojte kde kupujete papuče , kupovala som značky Wanda alebo rak ale cenovo pri toľkých deťoch je to náročné keďže stále treba nové odporúčte mi prosím nejakú dostupnejšou možnosť.

17alexis
Včera o 19:55

@alex5896 ja už viem len o drahších...možno Deichmann má lacnejšie. Tam som raz videla papuče na štýl Rak. Netuším, koľko stáli, ale isto budú lacnejšie.

parvinka0001
Včera o 20:13

Kupujem manik alebo rak ale ozaj tie ceny sú už otrasné . Sebe do práce kupujem protetika kedy stali 15€ teraz raz toľko 🤦v Deichmannle majú lacnejšiu verziu ale tiež sa mi zdá že od 15€

anonym_52be79
Včera o 20:15

Uplne najlepsie papuce som kupila raz v Deichmann, stali 10€ a odvtedy ich uz neviem zohnat v jeho velkosti, boli to take klasicke papucky ako sme mavali kedysi, platene, s otvorenou spickou. Ziadne ine malemu nesedeli tak dobre a to sme skusali vsetky mozne aj take co sa tu maminky idu za nimi potrhat 🤷‍♀️

arah
Autor odpoveď zmazal
arah
Včera o 20:21

@alex5896 kupujem befado vydržia malému pokiaľ sú mu dobre a ešte vyzerajú k svetu

a_andrejka4
Včera o 21:07

Deichman za 10 eur.

janetinka27
Včera o 21:17

Ahoj kupujeme rak alebo manik.teraz sme dostali darom z deichmanu, ale su s hrubsou podrazkou a maju klenbu,no strasne sa v nich dietatu potia nohy