Kde kupujete vegetariánsku smotanu?
Kupovali sme v Lidli ale už ju tam rok nevidím. Poraďte čím ju nahradiť, pretože nám kokosový krém chuťovo veľmi vyhovoval.
Rama má dva druhy, aj normalnu do varenia modru a potom červenú šĺahačkovu. Obe sú veganske.
Vegetariánska je kazda Smotana, vegansku maju napríklad v lidli, kauflande, tescu..
@anonym_autor dostaneš všade, no ja som mala veľmi rada z Lidl ovsenú smotanu a sójovú a u nas v Lidl ju už dlhšie nemajú.
@anonym_autor nam chuti ryžová smotana z kauflandu, tesca, billy
@anonym_autor dostaneš všade, no ja som mala veľmi rada z Lidl ovsenú smotanu a sójovú a u nas v Lidl ju už dlhšie nemajú.
@anonym_4da741 áno vegansku som chcela napísať. V lidli už nič nevidím a nspriklad som tam vôbec nikdy nevidela ani
@anos18 sójovú a ovsenú… kde ich mávali vyložené?
@anonym_4da741 áno vegansku som chcela napísať. V lidli už nič nevidím a nspriklad som tam vôbec nikdy nevidela ani
@anos18 sójovú a ovsenú… kde ich mávali vyložené?
@anonym_autor mávali ich tam, kde pudingy, vanilkový cukor, šľahačku v spray, aspoň u nás. Mávali ovsenú aj sójovú, potom už nemávali ovsenú iba sójovú a už teraz ani jednu. Z Lidl mi chutili a boli lacnejšie ako inde. Aspoň myslim
@anonym_autor nam chuti ryžová smotana z kauflandu, tesca, billy
@anonym_5ff152 je v chladničke?
@anonym_autor mávali ich tam, kde pudingy, vanilkový cukor, šľahačku v spray, aspoň u nás. Mávali ovsenú aj sójovú, potom už nemávali ovsenú iba sójovú a už teraz ani jednu. Z Lidl mi chutili a boli lacnejšie ako inde. Aspoň myslim
@anos18 chcela by som nejaké chladničkové radšej a skôr nuečo ako kyslú smotanu.
@anonym_5ff152 je v chladničke?
@anonym_autor nie
@anonym_autor nie, v chladničke nie je. Ale potom nemajú v Lidl také niečo medzi kokosovymi jogurtami v chladničke? Tam skús pozrieť.
@anos18 tam mávali roky takú kokosovú v chladničke no už ju pol roka minimälne nemajú.

vegánsku / rastlinnu smotanu alebo kokosové mlieko majú snáď v každom obchode