icon

Kde kupujete vegetariánsku smotanu?

Včera o 08:07

Kupovali sme v Lidli ale už ju tam rok nevidím. Poraďte čím ju nahradiť, pretože nám kokosový krém chuťovo veľmi vyhovoval.

anonym_30d4b0
Včera o 08:15

vegánsku / rastlinnu smotanu alebo kokosové mlieko majú snáď v každom obchode

anna777115
Včera o 08:24

Rama má dva druhy, aj normalnu do varenia modru a potom červenú šĺahačkovu. Obe sú veganske.

anonym_4da741
Včera o 08:32

Vegetariánska je kazda Smotana, vegansku maju napríklad v lidli, kauflande, tescu..

anos18
Včera o 08:36

@anonym_autor dostaneš všade, no ja som mala veľmi rada z Lidl ovsenú smotanu a sójovú a u nas v Lidl ju už dlhšie nemajú.

anonym_5ff152
Včera o 10:09

@anonym_autor nam chuti ryžová smotana z kauflandu, tesca, billy

autor
Včera o 13:17
@anos18

@anonym_autor dostaneš všade, no ja som mala veľmi rada z Lidl ovsenú smotanu a sójovú a u nas v Lidl ju už dlhšie nemajú.

@anonym_4da741 áno vegansku som chcela napísať. V lidli už nič nevidím a nspriklad som tam vôbec nikdy nevidela ani
@anos18 sójovú a ovsenú… kde ich mávali vyložené?

anos18
Včera o 13:36
@anonym_autor

@anonym_4da741 áno vegansku som chcela napísať. V lidli už nič nevidím a nspriklad som tam vôbec nikdy nevidela ani
@anos18 sójovú a ovsenú… kde ich mávali vyložené?

@anonym_autor mávali ich tam, kde pudingy, vanilkový cukor, šľahačku v spray, aspoň u nás. Mávali ovsenú aj sójovú, potom už nemávali ovsenú iba sójovú a už teraz ani jednu. Z Lidl mi chutili a boli lacnejšie ako inde. Aspoň myslim

autor
Včera o 13:56
@anonym_5ff152

@anonym_autor nam chuti ryžová smotana z kauflandu, tesca, billy

@anonym_5ff152 je v chladničke?

autor
Včera o 13:57
@anos18

@anonym_autor mávali ich tam, kde pudingy, vanilkový cukor, šľahačku v spray, aspoň u nás. Mávali ovsenú aj sójovú, potom už nemávali ovsenú iba sójovú a už teraz ani jednu. Z Lidl mi chutili a boli lacnejšie ako inde. Aspoň myslim

@anos18 chcela by som nejaké chladničkové radšej a skôr nuečo ako kyslú smotanu.

anonym_5ff152
Včera o 14:35
@anonym_autor

@anonym_5ff152 je v chladničke?

@anonym_autor nie

anonym_5ff152
Včera o 14:37

@anonym_autor je to táto, je chuťovo perfektná, dávam všade tam, kde normálne ide smotana na varenie, omáčky, polievky. 250 ml.

anos18
Včera o 14:41
@anonym_autor

@anos18 chcela by som nejaké chladničkové radšej a skôr nuečo ako kyslú smotanu.

@anonym_autor nie, v chladničke nie je. Ale potom nemajú v Lidl také niečo medzi kokosovymi jogurtami v chladničke? Tam skús pozrieť.

autor
Včera o 14:58
@anos18

@anonym_autor nie, v chladničke nie je. Ale potom nemajú v Lidl také niečo medzi kokosovymi jogurtami v chladničke? Tam skús pozrieť.

@anos18 tam mávali roky takú kokosovú v chladničke no už ju pol roka minimälne nemajú.

anos18
Včera o 15:01
@anonym_autor

@anos18 tam mávali roky takú kokosovú v chladničke no už ju pol roka minimälne nemajú.

@anonym_autor u nás som nepozerala. A marí sa mi,že tiež som ju v minulosti používala. Ale neviem, či ku mávajú