Najlepšia termoska na prípravu umelého mlieka mimo domu
Akú termosku odporúčate ? Na prípravu um mimo domu
Pouzivali sme nerezovu vakuovu turisticku termosku
Babymoov moov & feed
Ja mám túto fľašu na ohrievanie vody. Používam ju aj doma aj mimo a neviem si to vynachváliť 😊
Zohreje vodu na zvolenú teplotu presne a vydrží na 5-6 zohrievaní.
A bude super aj keď krpec vyrastie napríklad na čajík
https://www.mojkocik.sk/neno-ohrievac-prenosny-...
Jedine nerezová. My mame z lidla a vydrzi tam horuce od rana do vecera.
Obyčajnú nerezovu z Orionu kam som dala horúcejšiu vodu a brala som vodu na riedenie do druhej fľaše ako snowflakenel. Časom som to takto mala aj pri posteli v noci.
Úplne obyčajnú termosku na horúcu prevarenú vodu + fľaša s cumľom, kde som mala už prevarenú a ochladenú vodu, ale iba na polovicu dávky. Keď bolo treba zarobiť, vo fľaške som mala napr. 60 ml ochladenej vody +doliala som 60ml z termosky, k tomu 4 odmerky UM a bolo to akurát teplé na pitie.
Úplne obyčajnú termosku na horúcu prevarenú vodu + fľaša s cumľom, kde som mala už prevarenú a ochladenú vodu, ale iba na polovicu dávky. Keď bolo treba zarobiť, vo fľaške som mala napr. 60 ml ochladenej vody +doliala som 60ml z termosky, k tomu 4 odmerky UM a bolo to akurát teplé na pitie.
Ja som mala viacere flasky, v ktorych som uz mala nasypane UM (to sa mi lahsie prenasalo ako keby som v tych flaskach mala mat vodu, ako pise
@elis248 a nemusela som sa bat, ze sa mi ten prasok vysype pri davkovani). Do termosky nie uplne vriacu vodu (akakolvek nerezova). A potom som len naliala do flase, chvilu pred tym, ako som ju chcela podavat - hvilu pockala, kym nevychladla na spravnu teplotu. Mne to v zime rychlo vychladlo, uz som vytusila, kolko min. dopredu to mam zaliat. V lete k tomu flasu so studenou vodou, vtedy som miesala.

Ja som mala klasicku termosku z domacich potrieb. Nic specialne. Do dozicky som vzala UM, zamiesala a hotovo. Este som nosila flasticku s detskou u vodou, ak bolo treba ochladit vodu z termosky.