icon

Oplatí sa kúpiť vysávač na popol z Lidla?

10. apr 2026

Zdravím majstrov, oplatí sa kúpiť ten vysávač (Parkside z Lidla) Doteraz to vymetám metličkou ale je z toho hrozný prach po celej obývačke. Neprepúšťa ten filter dako moc jemný popol naspäť do izby? Tiež ma zaujíma či sa to dako rýchlo neupcháva lebo ten krb čistím skoro každý deň.

bec
10. apr 2026

Nie, neoplati. Chvilku sme to s nim vydzali, potom letel. A to krb cistime raz do tyzdna

anonym_a0c463
10. apr 2026

@anonym_autor je to lepsie ako s metlickou ale žial stale to bude zle. kominar by ti povedal, ako mne : co očakavate však ste si dali kotolnu do obyvačky.
majstrov sa nepýtaj, vacsinou zeny cistia 😀

katkazatka
10. apr 2026

z LIDLA som este nic kvalitne nekupila. A to som skusila niekolko elektroniky. Vsetko je na par pouziti.

katica06
10. apr 2026

Máme ho asi tri roky, úcel to splní, ale pouzíva sa 2x mesačne iba z zime

anonym_d2c3d6
10. apr 2026

Všetko čo som si z lidlu kedy kúpila (parkside, silvercrest) sa pokazilo až na akuskrutkovač (zatiaľ drží) .. parkside a silvercrest sú za mňa odpad.. niečo ako fast fashion v elektronike 😂
Mám vysávač na popol lebo sme tiež každý deň kurili drevom do kotla a strašne to prášilo. Použili sme ho asi 5x za celú zimu lebo aj to musíš vysypať rovnako ako tacku na popol. Za mňa blbosť, ale keď nemáš na vyber, tak si aspoň kúp lepšiu značku nie lidl.

Reklamácie v lidli sú otrasne a ti ľudia na zákazníckej linke sú úplne mimo.. už nikdy viac