icon

Problémy s rezerváciou cez Návštevalekara.sk – poraďte

Včera o 16:35

Ahojte, mala som zaplatiť 16€, no vypadol mi internet a platba neprebehla, späť do banky sa už neviem dostať, takže nemám žiadnu rezerváciu ootvrdenu, avšak ten termín je obsadený ktorý som chcela, zrejme preto lebo som na to klikla a čakajú na moju platbu. Lenze neviem ju zadať znovu. Kedy to obnovia a môžem zadat rezerváciu znova? Máte skúsenosť?

akinomel
Včera o 18:47

Po istom čase a nezaplatení sa rezervácia ruší. Mám skúsenosť, že je potrebné zadať všetko odznova.

marci9
Včera o 19:55

To vážne je niekto ochotný dať za rezerváciu termínu u lekára 16 eur? Veď to je čisté zdieranie toto. Nezaplatila by som za to ani cent.

vkatush
Včera o 20:09
@marci9

To vážne je niekto ochotný dať za rezerváciu termínu u lekára 16 eur? Veď to je čisté zdieranie toto. Nezaplatila by som za to ani cent.

@marci9 sestra teraz riešila. Obvolala všetkých v meste, najbližší termín v polke leta.
Návšteva lekára ? Čary-mary-fuk, o týždeň.
Nebudem sa vyjadrovať k systému, serie to asi každého.
Ale áno, ak potrebuješ ísť k lekárovi súrne, zaplatíš a hotovo .

rozculena
Včera o 21:41
@marci9

@marci9 ja som zaplatila za termín u neurológa 33.Bol o tri mesiace. Stále lepšie,ako 80 u iného.