icon

Ako bezpečne vrátiť tovar cez Allegro.sk?

18. sep 2025

Ako ste vrátili tovar cez alegro?

janai1
18. sep 2025

podľa toho podrobného návodu na stránke ti to nejde?

lukbe
18. sep 2025

Neviem, ze by boli podvodníci. Myslím, ze som išla cez reklamácie podľa pokynov. Tovar som vrátila. Oni vrátili peniaze. Všetko bolo v poriadku.

autor
18. sep 2025

Nemám číslo objednávky , nemám faktúru, nemám nič. Všetko odpovedá robot. Dookola akú mám.otazku?

autor
18. sep 2025

NIKDY NIKDY NIKDY viac!!!!!

lukbe
19. sep 2025
@anonym_autor

NIKDY NIKDY NIKDY viac!!!!!

@anonym_autor veď všetko je v aplikácii. Zaroven posielajú aj na mail.Asi niečo robíš zle. Veľa vecí odtiaľ objednávam. Vždy je to v poriadku, aj tá reklamácia bola.

lukbe
19. sep 2025

Ešte to pridám.

evelynka86
4. okt 2025
@anonym_autor

Nemám číslo objednávky , nemám faktúru, nemám nič. Všetko odpovedá robot. Dookola akú mám.otazku?

@anonym_autor aj ja objednavam vela vela, aj som uz vracala, aj reklamovala, uplne bez problemov. A predsa vo svojom profile v objednavkach mam vsetko - aj cislo objednavky, aj fakturu, ale hlavne priamo pri objednavke je moznost Vratenie tovaru, to si zaskrtnete a idete podla pokynov. Bolo to par klikov, odoslat balik a peniaze prisli o par dni.

truskawka
4. okt 2025

@anonym_autor Ja som tiež vracala, menší koberec. Naklikala som to v pohode. Zaplatila 2 € za vrátenie kuriérom. Všetko aj vrátenie prebehlo v poriadku...