Ako správne vrátiť tovar H&M poštou?
Ahojte, vracali ste niekto nedávno tovar z HM poštou? Ja sa v tých inštrukciach neviem vyznať. Co treba napisat/nalepiť na balík ktorý chcem vrátiť? Žiadny prepravný štítok som v balíku nemala. Ďakujem pekne
@martina_90 klikneš na zaregistrovať vrátenie a tam ti vygeneruje štítok/ kód
@janai1 áno to mám. To môžem vytlačiť a nalepiť na balík? Aj adresu treba napísať na balík?
@janai1 áno to mám. To môžem vytlačiť a nalepiť na balík? Aj adresu treba napísať na balík?
@martina_90 napíšeš len ten kód a este číslo objednávky
@martina_90 ak vraciaš cez balikobox, ten čiarový kód ti otvorí schránku
@martina_90 napíšeš len ten kód a este číslo objednávky
@dagmaraspi len kód a číslo objednávky? Adresu netreba? Vraciam cez postu. Prepáč za hlúpe otazky, ale nejaký zvláštny systém majú 😀
@dagmaraspi len kód a číslo objednávky? Adresu netreba? Vraciam cez postu. Prepáč za hlúpe otazky, ale nejaký zvláštny systém majú 😀
@martina_90 ja som vracala cez box, ale pozerám, že cez poštu je to iste ...takže len ten kód a pod to som napísala obj.: xxxxxxxx
@martina_90 adresu netreba, ako som to podala mi hneď prišiel od nich Email, ze registrujú podanie , potom po pár dňoch, že prijali tovar a nakoniec, že vracajú €
@martina_90 ja som vracala cez box, ale pozerám, že cez poštu je to iste ...takže len ten kód a pod to som napísala obj.: xxxxxxxx
@dagmaraspi ďakujem krásne za info 🤗🤗

@martina_90 klikneš na zaregistrovať vrátenie a tam ti vygeneruje štítok/ kód