Ako vrátiť nákup z Lidl online shopu?
Ahojte nikde to neviem nájsť. Ale čakám objednavku z lidlu a uz teraz viem ze dcérke bunda dobrá nebude. Žiaľ objednala som jej beznu velkost ale stihli sme ju skúsiť u susedov a bude jej malá. Ako je to u nich s vrátením ? Odnesiem to na predajňu?
@anonym_autor ved neprevezmi balík a pošlú to späť
Na predajňu nie. Buď neprevezmes balík alebo ho vrátiš späť
@anonym_autor vieš si predstaviť, ako by vyzerali predajne,keby im tam nosili ľudia vrátky z eshopu?...ja teda nie
@anonym_autor vieš si predstaviť, ako by vyzerali predajne,keby im tam nosili ľudia vrátky z eshopu?...ja teda nie
@miskakyska ja sa tu pýtam tak neryp
@anonym_autor Nie, na predajni nemôžeš vrátiť tovar kúpený cez e-shop. Pre viac informácií čítaj tu:
@chrobak7 ďakujem pekne 🙂
@anonym_autor ved neprevezmi balík a pošlú to späť
@markusrasford mam tam viac veci
@miskakyska xy e-shopov má vrátenie tovaru na predajni a zvládajú to
@miskakyska ja sa tu pýtam tak neryp
@anonym_autor normálne odpovedám, čo si nervná
@miskakyska xy e-shopov má vrátenie tovaru na predajni a zvládajú to
@luliu tovar zakúpený na eschope sa určite nedá vrátiť v predajni
@miskakyska ako kde niekde sa da
@miskakyska ako kde niekde sa da
@janaceh Diskutujeme tu o Lidli. A v Lidli sa tovar z e-shopu v predajni nedá vrátiť. Tvoja odpoveď je zavádzajúca.
@miskakyska v Lidl nedá, v ostatných xy sa dá a nerobí to žiaden Armageddon na predajni ako si písala
@miskakyska v Lidl nedá, v ostatných xy sa dá a nerobí to žiaden Armageddon na predajni ako si písala
Nerobím z toho armagedon 😄
@luliu
Veď tu to máte čierne na bielom👇
...keď píšu v podmienkach a pravidlách, že tovar zakúpený v eschope sa na predajni vrátiť nedá ,tak vám ho nevezmú,proste nevezmú...neexistuje, že "niekde sa to dá"..no nedá
Tovar zakúpený v predajni bez problémov..ale bavíme sa o eschope LIDL..internetovom obchode... či?
@luliu
...keď píšu v podmienkach a pravidlách, že tovar zakúpený v eschope sa na predajni vrátiť nedá ,tak vám ho nevezmú,proste nevezmú...neexistuje, že "niekde sa to dá"..no nedá
Tovar zakúpený v predajni bez problémov..ale bavíme sa o eschope LIDL..internetovom obchode... či?
@miskakyska ona to nemyslela konkretne na lidl ale ze v rôznych iných obchodoch takto fungujú a ze to nerobí ziaden armagedon ako píšete vy. A píše sa Eshop.
@miskakyska ona to nemyslela konkretne na lidl ale ze v rôznych iných obchodoch takto fungujú a ze to nerobí ziaden armagedon ako píšete vy. A píše sa Eshop.
@anonym_autor oka😘
@luliu
@miskakyska asi trocha nechápeš. Skús si ešte raz prečítať o čom píšem a skús pomaly s porozumením 😉

@anonym_autor Nie, na predajni nemôžeš vrátiť tovar kúpený cez e-shop. Pre viac informácií čítaj tu:
https://informacie-pre-zakaznikov.lidl.sk/SelfS...