icon

IKEA vianočná karta - problémy so zistením zostatku

6. dec 2025

Mame adventný kalendar kúpený v ikei, obsahuje coko a dve darčekové karty s určitou sumou. Ale od rána nevieme na ich webe zistiť, ze aká suma je na našej karte. Vkladáme tam ten 16 miestny kód ale nič, vôbec to nefunguje. Vám to funguje prosím?

IKEA vianočná karta - problémy so zistením zostatku
simsalabim
6. dec 2025

@anonym_autor podla mojej skusenosti im to niekedy trva dlhsie, kym to zacne fungovat. Ides cez tuto stranku? Si prihlasena v ikea family? https://www.ikea.com/sk/sk/campaigns/adventny-k...

autor
6. dec 2025
@simsalabim

@anonym_autor podla mojej skusenosti im to niekedy trva dlhsie, kym to zacne fungovat. Ides cez tuto stranku? Si prihlasena v ikea family? https://www.ikea.com/sk/sk/campaigns/adventny-k...

@simsalabim Ano presne ideme cez túto stránku a som aj prihlásená. Ja aj muž skúšame osobitne, kazdy mame osobitne konto, a nič..

simsalabim
6. dec 2025
@anonym_autor

@simsalabim Ano presne ideme cez túto stránku a som aj prihlásená. Ja aj muž skúšame osobitne, kazdy mame osobitne konto, a nič..

@anonym_autor my mame tieto kalendare kazdy rok, urcite viac ako 10 rokov. A naozaj im to niekefy ide az neskor. Zda sa mi, ze minuly rok to islo az 24., teda az vtedy sa dala skontrolovat aj ta prva. Peniaze tam urcite su, nemusis sa bat.
Skontrolovala som teraz nase a tiez nejdu.

maranta_leuconeura
6. dec 2025

No vybrala si si karty skor ako je datum v okienku 😉 karty este nefunguju a neda sa zistit ani ich zostatok. Je to tak kazdy rok, funguje to az po Vianociach

anonym_b4a5b2
6. dec 2025

Majú technický problém s overením, skús neskôr

autor
6. dec 2025
@maranta_leuconeura

No vybrala si si karty skor ako je datum v okienku 😉 karty este nefunguju a neda sa zistit ani ich zostatok. Je to tak kazdy rok, funguje to az po Vianociach

@maranta_leuconeura prosim? Ako skor? Ved je dnes 6.12. A prvá karta je práve v okienku číslo 6.... Zas niesom magor ze si vyzerem kalendar 1.12..... 😂🤦

autor
6. dec 2025
@anonym_b4a5b2

Majú technický problém s overením, skús neskôr

@anonym_b4a5b2 ano, prave to čítam na ich stránke, cize ok, ďakujem

autor
10. dec 2025

Ženy, práve som skúsila, uz to funguje 🙂