Je možné namontovať dioptrické sklá do rámov z Temu?
Ahojte máte niekto takéto rámy? Je možné si tam založiť vlastne dioptrické sklá? Viem že sú lacné preto sa radšej spytam na skúsenosti dopredu pred objednaním.... Ďakujem za slušné odpovede a skúsenosti
@anonym_autor vyskusaj a uvidis. Nic ine ti neporadim. Aj tie v opitkach su kolkokrat lacne plastove a kadejake cinske veci.. to si zase len niektori myslia, ake su to kvalitne kusky :DDD sama som posledne bola skoro hodinu v optike a kupovali ramy od "podomoveho" predajcu, co im vysypal ramy na pult, povyberali a islo sa dalej.. ja mam dva z aliexpressu este, starsie ale stali fakt ze 2-3-4?EURa a material by mi nevadil, ale nehodia sa mi (tazko sa to podla obrazku kupuje) a za mna su take "lahke" niektore. Cize ja som si do nich nakoniec skla nedala robit. Fakt si to treba skusit.
Ja som si z Temu prave kvoli tomu take lacne okuliare kupila. Ani som s nimi do optiky neisla, to by som sa len zosmiesnila. Preto ti to nedoporucujem, tie ramy su mizerne.
Ďakujem vám za reakcie...
Ja len odporučím, pozri stránku Lensmart, majú tam xy pekných rámov a spravia ti dioptrie podľa predpisu a za celkom ok ceny. Chystám sa objednať náhradné okuliare odtiaľ, recenzie som videla pozitívne.
Ja len odporučím, pozri stránku Lensmart, majú tam xy pekných rámov a spravia ti dioptrie podľa predpisu a za celkom ok ceny. Chystám sa objednať náhradné okuliare odtiaľ, recenzie som videla pozitívne.
@anonym_b68fed aj eyerim je celkom dobrá stránka takéto zálohovky. Do 40€ aj so sklami odtiaľ v pohode kúpim. Sklá mi dokonca vydržali dlhšie ako na tých za 400€ z kamennej optiky 🙈 .

Väčšinou optiky nie sú ochotné do takýchto rámov dávať sklá. Rám sa pri vkladaní nahrieva a oni nemôžu zaručiť, že sa ten lacný materiál bude správať tak ako potrebujú. Môže sa zlomiť a budeš mať tým pádom zbytočne vyrobené sklá. Alebo sa môže zlomiť aj počas používania.Ak je problém, v cenách rámov,môžeš skúsiť hľadať aj na internete, nejaké výpredajové. Ak ide len o to, že sa ti páči tak je zbytočné to riskovať .