Je nákup na Temu s dobierkou bezpečný?
Nakupujete z Temu? Ja som po dlhej dobe spravila objednávku keď vidím že je tam možnosť cez dobierku si objednať. No teraz ma napadlo keď zaplatím dobierkou nemôžu sa mi nabúrať cez kartu do banky všakže?
@anonym_autor ved ked platis doboerku mozes aj v hotovosti..mas tolko vela na ucte penazi?? Ja vetsi obnos a nikdy problem nebol pri ali ani shein. Temu neobjednavala som este
Neviem o tom,že sa na Temu dá platiť dobierkou
@doriiis vyskaju reklamy na fb ze dobierka tak mozno sa uz da. Neskumala som to kedze odtoel neobjednavam
@doriiis Áno je tam teraz možnosť platba dobierkou.
@anonym_autor ved ked platis doboerku mozes aj v hotovosti..mas tolko vela na ucte penazi?? Ja vetsi obnos a nikdy problem nebol pri ali ani shein. Temu neobjednavala som este
@slavomira236 Mám preto sa bojím aby mi nevybielili účet.
@slavomira236 Mám preto sa bojím aby mi nevybielili účet.
@anonym_autor ale ved ked si to das na dobierku, zaplatis az ked ti to pride a mozes aj v hotovosti ak sa bojis.
@doriiis Áno je tam teraz možnosť platba dobierkou.
@slavomira236
@anonym_autor ....pozor na reklamy na FB.Moze to byť scam.Temu síce má sklady aj v Európe,ale tieto FB vyskakovacky sú väčšinou phishing
A ešte si zisti,ako to je s prípadným vracaním tovaru.
Práve mi známy hovoril, že si objednal tablet za 200€ na dobierku. Zaplatil kurirovi, prevzal a doma rozbalil a prázdna krabica. Ani reklamovať nemôže. Je to pravda z inej stránky. Neoveril si jej spoľahlivosť a čestnosť. I pri znamych je treba vždy skontrolovať či je stránka originálna.
@anonym_autor temu objednavam pravidelne ale vzdy platim cez paypall
Práve mi známy hovoril, že si objednal tablet za 200€ na dobierku. Zaplatil kurirovi, prevzal a doma rozbalil a prázdna krabica. Ani reklamovať nemôže. Je to pravda z inej stránky. Neoveril si jej spoľahlivosť a čestnosť. I pri znamych je treba vždy skontrolovať či je stránka originálna.
@roja01 mal ísť v ten deň na políciu a spísať oznámenie priestupok proti majetku, potom s tým papierom ísť za vedúcou pošty a zablokovali by vyplatenie dobierky, kým sa záležitosť nevyrieši
aspoň tak sa dá postupovať ak je prepravca slovenská pošta
@anonym_autor taky sposob platby tam nieje
@niekto2hy je. Vyššie som to poslala 😀
@anonym_bca487 Dobierku tam nespomínajú a dobierka je československá záležitosť v zahraničí to nepoužívajú.
Aké spôsoby platby akceptujete?
Spolupracujeme s väčšinou hlavných poskytovateľov platieb, aby sme udržali vaše platobné informácie v bezpečí.
Tu je niekoľko spôsobov platby, ktoré akceptujeme:
- väčšinu kreditných/debetných kariet vrátane Visa, Mastercard, Discover, American Express, JCB, Diners Club, Maestro, Cartes Bancaires
- Temu kredit
- PayPal
- Apple Pay
- Google Pay
https://www.temu.com/sk/support/c3/ak-sp-soby-p...
@anonym_bca487 Dobierku tam nespomínajú a dobierka je československá záležitosť v zahraničí to nepoužívajú.
Aké spôsoby platby akceptujete?
Spolupracujeme s väčšinou hlavných poskytovateľov platieb, aby sme udržali vaše platobné informácie v bezpečí.
Tu je niekoľko spôsobov platby, ktoré akceptujeme:
- väčšinu kreditných/debetných kariet vrátane Visa, Mastercard, Discover, American Express, JCB, Diners Club, Maestro, Cartes Bancaires
- Temu kredit
- PayPal
- Apple Pay
- Google Pay
https://www.temu.com/sk/support/c3/ak-sp-soby-p...
@maranco 🙂 snáď viem ako kupujem
@anonym_autor plat cez paypal
@anonym_autor - ako dobierku neobjednavam. Robím ihneď platbu a problém nemám. Už roky tam nakupujem.
@doriiis presne vždy to nasmeruje na platobnú bránu
@anonym_autor platím kartou shein temu a žiaden problém
Navyše máte aj tie jednorazové karty