icon

Je nákup na Temu s dobierkou bezpečný?

7. sep 2025

Nakupujete z Temu? Ja som po dlhej dobe spravila objednávku keď vidím že je tam možnosť cez dobierku si objednať. No teraz ma napadlo keď zaplatím dobierkou nemôžu sa mi nabúrať cez kartu do banky všakže?

doriiis
7. sep 2025

Neviem o tom,že sa na Temu dá platiť dobierkou

slavomira236
7. sep 2025

@anonym_autor ved ked platis doboerku mozes aj v hotovosti..mas tolko vela na ucte penazi?? Ja vetsi obnos a nikdy problem nebol pri ali ani shein. Temu neobjednavala som este

slavomira236
7. sep 2025
@doriiis

@doriiis vyskaju reklamy na fb ze dobierka tak mozno sa uz da. Neskumala som to kedze odtoel neobjednavam

autor
7. sep 2025
@doriiis

@doriiis Áno je tam teraz možnosť platba dobierkou.

autor
7. sep 2025
@slavomira236

@anonym_autor ved ked platis doboerku mozes aj v hotovosti..mas tolko vela na ucte penazi?? Ja vetsi obnos a nikdy problem nebol pri ali ani shein. Temu neobjednavala som este

@slavomira236 Mám preto sa bojím aby mi nevybielili účet.

anonym_41de9f
7. sep 2025
@anonym_autor

@slavomira236 Mám preto sa bojím aby mi nevybielili účet.

@anonym_autor ale ved ked si to das na dobierku, zaplatis az ked ti to pride a mozes aj v hotovosti ak sa bojis.

doriiis
7. sep 2025
@anonym_autor

@slavomira236
@anonym_autor ....pozor na reklamy na FB.Moze to byť scam.Temu síce má sklady aj v Európe,ale tieto FB vyskakovacky sú väčšinou phishing

anonym_bca487
7. sep 2025
doriiis
7. sep 2025

A ešte si zisti,ako to je s prípadným vracaním tovaru.

roja01
7. sep 2025

Práve mi známy hovoril, že si objednal tablet za 200€ na dobierku. Zaplatil kurirovi, prevzal a doma rozbalil a prázdna krabica. Ani reklamovať nemôže. Je to pravda z inej stránky. Neoveril si jej spoľahlivosť a čestnosť. I pri znamych je treba vždy skontrolovať či je stránka originálna.

renesance80
7. sep 2025

@anonym_autor temu objednavam pravidelne ale vzdy platim cez paypall

maranco
7. sep 2025
@roja01

Práve mi známy hovoril, že si objednal tablet za 200€ na dobierku. Zaplatil kurirovi, prevzal a doma rozbalil a prázdna krabica. Ani reklamovať nemôže. Je to pravda z inej stránky. Neoveril si jej spoľahlivosť a čestnosť. I pri znamych je treba vždy skontrolovať či je stránka originálna.

@roja01 mal ísť v ten deň na políciu a spísať oznámenie priestupok proti majetku, potom s tým papierom ísť za vedúcou pošty a zablokovali by vyplatenie dobierky, kým sa záležitosť nevyrieši
aspoň tak sa dá postupovať ak je prepravca slovenská pošta

niekto2hy
7. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor taky sposob platby tam nieje

anonym_bca487
7. sep 2025
@niekto2hy

@anonym_autor taky sposob platby tam nieje

@niekto2hy je. Vyššie som to poslala 😀

maranco
7. sep 2025

@anonym_bca487 Dobierku tam nespomínajú a dobierka je československá záležitosť v zahraničí to nepoužívajú.

Aké spôsoby platby akceptujete?
Spolupracujeme s väčšinou hlavných poskytovateľov platieb, aby sme udržali vaše platobné informácie v bezpečí.

Tu je niekoľko spôsobov platby, ktoré akceptujeme:
- väčšinu kreditných/debetných kariet vrátane Visa, Mastercard, Discover, American Express, JCB, Diners Club, Maestro, Cartes Bancaires
- Temu kredit
- PayPal
- Apple Pay
- Google Pay
https://www.temu.com/sk/support/c3/ak-sp-soby-p...

anonym_bca487
7. sep 2025
@maranco

@anonym_bca487 Dobierku tam nespomínajú a dobierka je československá záležitosť v zahraničí to nepoužívajú.

Aké spôsoby platby akceptujete?
Spolupracujeme s väčšinou hlavných poskytovateľov platieb, aby sme udržali vaše platobné informácie v bezpečí.

Tu je niekoľko spôsobov platby, ktoré akceptujeme:
- väčšinu kreditných/debetných kariet vrátane Visa, Mastercard, Discover, American Express, JCB, Diners Club, Maestro, Cartes Bancaires
- Temu kredit
- PayPal
- Apple Pay
- Google Pay
https://www.temu.com/sk/support/c3/ak-sp-soby-p...

@maranco 🙂 snáď viem ako kupujem

roja01
7. sep 2025
@maranco

@roja01 mal ísť v ten deň na políciu a spísať oznámenie priestupok proti majetku, potom s tým papierom ísť za vedúcou pošty a zablokovali by vyplatenie dobierky, kým sa záležitosť nevyrieši
aspoň tak sa dá postupovať ak je prepravca slovenská pošta

@maranco ďakujem za radu, odovzdám ďalej

niekto2hy
7. sep 2025
@anonym_bca487

@maranco 🙂 snáď viem ako kupujem

@anonym_bca487 To je v CZ a v SK?

anonym_ec3ffd
7. sep 2025

@anonym_autor plat cez paypal

dedincanka131
8. sep 2025

@anonym_autor - ako dobierku neobjednavam. Robím ihneď platbu a problém nemám. Už roky tam nakupujem.

mariaczuczova
10. sep 2025
@doriiis

@doriiis presne vždy to nasmeruje na platobnú bránu

anonym_d01598
Odpoveď bola odstránená
bbwwoman
6. okt 2025

@anonym_autor platím kartou shein temu a žiaden problém
Navyše máte aj tie jednorazové karty