Kedy a kde kúpiť adventnú salámu?
Ahojte, prosím vás, kedy začnú mať v obchodoch v predaji adventnú salámu a v ktorých obchodoch ju môžem nájsť? Vopred ďakujem pekne za pomoc 😊
@biba_18 asi myslí vianočnú štólu
no, myslím normálnu salámu, ktorá má označené jednotlivé kolieska na odkrojenie na každý deň :D
Väčšiu blbosť som ešte nevidela. To si každý deň odkrojite koliesko? No koniec toto...
@anonym_autor v najhorsom kupis normalnu a naciarkas a pekne si ju popises jedlou fixkou.
@parvinka0001 nikdy som o tom nepočula ale super nápad 😀 keby som to niekde videla, hneď to kúpim našim 😄
@anonym_autor držím palce nech nájdeš 🙂
😂 no to je haluz…
pripájam sa k @moonlight1210 a @anonym_b54921 💪
Ešte som takú nevidela. Je to uherák, tak najskôr Metro, alebo Billa.
😂 no to je haluz…
@biba_18 tiež som dvakrát prečítala či vidím správne....ale teda všetko v živote je po prvýkrát 😂
@anonym_autor ahoj, este som to nevidela, ale ak natrafim kupim manzelovi...to je super 😀 dakujem za tip
Mne sa zdá že ju uz mali minulý rok ale neviem či Kaufland alebo Tesco
@parvinka0001 nikdy som o tom nepočula ale super nápad 😀 keby som to niekde videla, hneď to kúpim našim 😄
@anonym_autor držím palce nech nájdeš 🙂
@anonym_b54921 hej, zaujimave mi to pride. Ked mozu byt sladkosti a kozmetika ako z DM, svokra si kupuje tie s kozmetikou. Preco nie salama? 🤣
Väčšiu blbosť som ešte nevidela. To si každý deň odkrojite koliesko? No koniec toto...
@anonym_7e774d ty musíš byť strasne šťastný clovek 🩷
Nápad za sto bodov 😀
@anonym_autor v najhorsom kupis normalnu a naciarkas a pekne si ju popises jedlou fixkou.
@moonlight1210 Vďaka za radu, keď nenájdem tak určite urobím niečo podobné, aspoň budem môcť vybrať takú, čo bude určite chutiť 😁😊
@anonym_7e774d Mne sa ten nápad páči, veď aj obyčajné adventné kalendáre majú len maličkú čokoládku na každý deň, tak prečo nie koliesko salámy pre niekoho, kto sladké neocení 🤷🏻♀️ A ak má človek doma krájač, tak si to koliesko môže pokrájať aj na viacero tenších na raňajky 😊
@anonym_7e774d Mne sa ten nápad páči, veď aj obyčajné adventné kalendáre majú len maličkú čokoládku na každý deň, tak prečo nie koliesko salámy pre niekoho, kto sladké neocení 🤷🏻♀️ A ak má človek doma krájač, tak si to koliesko môže pokrájať aj na viacero tenších na raňajky 😊
@anonym_autor teraz mi akurát mamina vraví, že Tauris mal adventnú salámu, tak skús pozrieť.
@anonym_autor teraz mi akurát mamina vraví, že Tauris mal adventnú salámu, tak skús pozrieť.
@fkata Jeej ďakujem, skúsim 😊
@anonym_b54921 hej, zaujimave mi to pride. Ked mozu byt sladkosti a kozmetika ako z DM, svokra si kupuje tie s kozmetikou. Preco nie salama? 🤣
@nevenka veru, aj veci do kúpeľa a všelijaké serepetičky sa dávajú 😀 ale úplne vidím moju spokojnú maminu ako si namiesto čokoládky odkroji hrubé koliesko salámy 😀 a popravde, ani u nás doma by sa nestratila 😁
Diera na trhu toto 😄
Môžu začať k tomu predávať aj adventný chleba, každý deň jeden krajec k tej saláme 😆
@moonlight1210 Vďaka za radu, keď nenájdem tak určite urobím niečo podobné, aspoň budem môcť vybrať takú, čo bude určite chutiť 😁😊
@anonym_autor alebo aspon je dovod denne si dat salamu😂
A to neexspiruje, kým sa prekrájate k 24.? 🤔
@baboobchod Suché salámy mávajú dosť dlhú trvanlivosť 🙂

Ahojte, tak sa ozývam, keďže niektorým z vás sa tiež páčil tento nápad - hľadala som všade možne, nakoniec som našla Tauris adventnú salámu u nás v Tempe. Stačí sa vraj pozrieť, kde má u vás Tauris pobočku a tam by ju mali mať 😊 Ďakujem všetkým za rady a tipy 😊
😂 no to je haluz…
@biba_18 ja som zareagovala podobne, ale ja som si predstavila salamu pre psa, ani neviem preco, ze nieco ako adventny kalendar, aby vydrzal do vianoc. 😂

adventná saláma? 😏