Klesajúca kvalita v e-shopoch About You a Zalando
Ahojte, otváram tému neviem ci prebiehla... ale pride mi ze kvalita v týchto eshopov uplne spadla na dno. Aj tie akože prémiové značky nekvalitné materiály umelé polyester!!! Rýchlo sa to vyzmolkuje aj kabelky nenormálne ceny ale horšiu kvalitu kabelky som ani nemala . A chapem hej chcu zvieratka chrániť ale aká je to ekológia ked fakt by som kúpila jednu poriadnu kabelku koženú aj na 5 rokov a tak nevydrží ani ze sezónu!! Co si myslíte?
a teraz píšeš o kvalite výrobkov značiek ktoré predávajú cez spomenuté eshopy alebo o ich privátnych značkách?
Objednavam svoje oblubene znacky z roznych eshopov vratane Zalando alebo About You, kvalitu vyrobkov poznam, nemam pocit, ze upadla 🙂 neviem ale o com presne rozpravas, lebo kupit jednu kabelku a povedat, ze kvalita upadla - aka znacka, voci comu porovnavas...
@lobelie Súhlasím…Kabelku za 500 € som si kúpila asi pred rokom a už som ju musela aj vyhodiť…Inak oblečenie ( Stradivarius, Pull& Bear, Adidas, Nike) cez Zalando si vychvaľujem…
Tam je taký veľký sortiment od ich privátnych značiek po luxusné, že nedá sa to zovšeobecniť. Niečo nekvalitné mali aj pred takými 5rokmi aj teraz ale je to vec tej ktorej konkrétnej značky nie eshopu ako celku.
@nikoletta1712 ty si uplne mimo, kabelka za 500 a stradivarius, lacne handry pre pubertakov
@lobelie Súhlasím…Kabelku za 500 € som si kúpila asi pred rokom a už som ju musela aj vyhodiť…Inak oblečenie ( Stradivarius, Pull& Bear, Adidas, Nike) cez Zalando si vychvaľujem…
@nikoletta1712 kabelku za 500 si mala po roku reklamovat nie vyhodit😅
@nikoletta1712 ty si uplne mimo, kabelka za 500 a stradivarius, lacne handry pre pubertakov
@anonym_e086f2 Ďakujem za kompliment, ale puberťáčkou už dávno nie som…
tiež sa čudujem prečo človek nereklamuje tovar za 500€ 😏
@anonym_e086f2 Ďakujem za kompliment, ale puberťáčkou už dávno nie som…
@nikoletta1712 tak si kup kozenu michael kors. Ta je lacnejsia a vydrzi dlho. Mozno si ju ale zle skladovala