Kúpa Pandora príveskov z Číny
Ahojte. Objednávali ste si niekto strieborné Pandora prívesky z Tému, alebo iných činskych obchodov? Viete mi povedať že či to chodí aj s krabickou ako má originál. Dá sa to nejako rozoznať od originálu? Prípadne vie mi niekto sfotiť ako vyzerá aktuálne originálna krabička čo dávajú v predajni? Ďakujem 🙂
@anonym_autor špekulovať ci si dostala originál vieš, ale vyhľadať podľa fotografie nie? Šak si to odfot a hod do Google, alebo použi gpt
Sama nevieš ako vyzerá originál ale na značke ti záleží 😃
@simona20201309 nevieš o čo ide, ale vysmievaš sa. V pohode 😉 Ak nemáš čo odpovedať nemusíš. Mám originálne 2 náramky a niekoľko príveskov tiež originál kupované. Teraz som dostala jeden prívesok, ktorý sa mi úplne nezdá, preto sa pýtam. Viac to rozvádzať nepotrebujem ...
@simona20201309 nevieš o čo ide, ale vysmievaš sa. V pohode 😉 Ak nemáš čo odpovedať nemusíš. Mám originálne 2 náramky a niekoľko príveskov tiež originál kupované. Teraz som dostala jeden prívesok, ktorý sa mi úplne nezdá, preto sa pýtam. Viac to rozvádzať nepotrebujem ...
@anonym_autor tak si precitaj ešte raz co som napísala - ako to majú tu zhodnotiť diskutujúci? Určite z temu nechodí prívesok v originál krabičke. A zopakujem - pomôž si internetom alebo tu hoď fotku. Ci to máme vedieť podľa slovného opisu?
@anonym_autor špekulovať ci si dostala originál vieš, ale vyhľadať podľa fotografie nie? Šak si to odfot a hod do Google, alebo použi gpt
@simona20201309 a cez Google som hľadala podľa fotky, ale našlo mi len niečo veľmi podobné, ťažko povedať či je to ono, nakoľko je to veľmi drobunky prívesok
@anonym_autor tak si precitaj ešte raz co som napísala - ako to majú tu zhodnotiť diskutujúci? Určite z temu nechodí prívesok v originál krabičke. A zopakujem - pomôž si internetom alebo tu hoď fotku. Ci to máme vedieť podľa slovného opisu?
@simona20201309 nejde mi o zhodnotenie, čítaj ty poriadne. Pýtala som sa ako vyzerá aktuálna krabička, nakoľko mám staršie krabičky doma a každá je iná
Originál by mal mat aj certifikát. Krabička je biela, s čiernym nápisom, spodná časť krabicky je ružová
@anonym_autor nie nechodi to v krabicke, chodi to v plastovom sacku a ano na prvy pohlad rozoznas, ze to nie je Pandora, niektore su viac vydarene (napr. take turecke fejky uz som si na dovci kupila) a ine su des 😬 dva som dostala ale samozrejme s informaciou, ze je to fejk z Ali a Temu a aj to bolo zrejme
Pandora ma vacsinou (99% priveskov) oznacenie 925 ALE a tie fejky nezvyknu, ak to teda nie je privesok kupeny v zahranici, tam je myslim len ALE.
Originál by mal mat aj certifikát. Krabička je biela, s čiernym nápisom, spodná časť krabicky je ružová
@anonym_9d1e38 ja som dostala na Vianoce a mam iba bielu krabicku aj spodok je biely a text cierny, ono asi zalezi od obchodu, pripadne e-shopu. Ja som si nedavno kupila nausnice (par mesiacov dozadu) a cela krabicka bola ruzova ale to bolo na Den Matiek, tak to asi bola taka kolekcia neviem 😁.
Ja mam ku vsetkemu ( aj z Pandory) certifikat. Ten nemas ???
mám náramok kúpený v obchode a prívesky z eshopu,žiadny certifikát som nedostala.Ten náramok som si kupovala hádam pred 10 rokmi
@anonym_autor Mam original Pandoru naramok z kamenneho obchodu, kupovany v juni. Ziadny certifikat. Ked mam byt uprimna zbytocne predrazeny. Ja som ho dostala ako dar.
Dostala som na narodeniny ,teraz cez leto, Pandora z obchodu a mala som aj certifikát.
@simona20201309 nejde mi o zhodnotenie, čítaj ty poriadne. Pýtala som sa ako vyzerá aktuálna krabička, nakoľko mám staršie krabičky doma a každá je iná
@anonym_autor mala som z ali este dávnejšie kúpené 3 prívesky a mám aj nejaké originál no po čase tie fejky zčernali a znehodnotili sa takze to časom vidno na tom ktore je originál
@anonym_autor vyzerá to už na pohľad lacno, neoriginál a o krabičke a zvlášť tej “pandora” môžeš tak jedine snívať.
@anonym_autor ďakujem vám všetkým za odpovede. Tak nakoniec sa mi potvrdilo že je to z temu 🤷 dokonca som zistila že ešte jedného "votrelca" z temu už mám doma....🫣🙄
@anonym_autor ďakujem vám všetkým za odpovede. Tak nakoniec sa mi potvrdilo že je to z temu 🤷 dokonca som zistila že ešte jedného "votrelca" z temu už mám doma....🫣🙄
@anonym_autor Snad nie od priatela 😅, lebo tie privesky nie su az take drahe, aby na tebe musel takto setrit
@anonym_autor zalezi ti na cene? Ja som dcere kupila pred 2rokmi privesky z Txxu po 4e, akurat vcera sme ich obzerali su ako nove, prisli len v sacku
@anonym_autor zalezi ti na cene? Ja som dcere kupila pred 2rokmi privesky z Txxu po 4e, akurat vcera sme ich obzerali su ako nove, prisli len v sacku
@eeffka tak snáď nezáleží na cene ale na tom či to je originál nie náhodou? 🤦♀️