icon

Kvalita a porovnanie EliFix magnetickej stavebnice

kristinka92
11. sep 2025

Ahojte máte niekto tieto magnetické stavebnice? Sú kvalitne? Zatiaľ mame colormag, za mna sú super, magnety držia, len teda je drahšia.
Dnes mi vyhodilo nejaké Elifix, majú tam presne podobnú ako som chcela od colormag, s lepšou cenou, len nechcem kúpiť mačku vo vreci. Vedel by mi to niekto porovnať? Či držia magnety, či je kvalitná. Ďakujem

kristinka92
autor
11. sep 2025

Ešte doplňujúca otázka či sú kompatibilné spolu?

crazy_lazy
26. okt 2025

@kristinka92 ahoj. Kúpila si nakoniec tú stavebnicu od Elifix? Ak áno, ako sa ti pozdáva?

kristinka92
autor
26. okt 2025
@crazy_lazy

@kristinka92 ahoj. Kúpila si nakoniec tú stavebnicu od Elifix? Ak áno, ako sa ti pozdáva?

@crazy_lazy Ahoj, nie nekupila

milanemila
7. nov 2025

Mne pride najlepsie connetix a magnatiles, colormag ma slabsie magnety. Kamoska kupila deckam elifix a teda je kompatibilna a aj dobre drzi…cena je o dost nizsia ako pri connetixe, takze ja tiez objednam.

zuzkatomkova
20. nov 2025
@milanemila

Mne pride najlepsie connetix a magnatiles, colormag ma slabsie magnety. Kamoska kupila deckam elifix a teda je kompatibilna a aj dobre drzi…cena je o dost nizsia ako pri connetixe, takze ja tiez objednam.

@milanemila ahoj objednala si? Tiez to akurat kukam

any_soj
24. nov 2025
@milanemila

@milanemila ahoj. Kúpila si? Zvažujem...

milanemila
24. nov 2025

Ano kupila som tu elifix a magnety fajn, aj na seba pasuju a aj tie drahy pasuju (plus maju take svietiace gulicky). Deti sa este s nou nehrali, dostanu az na vianoce.

any_soj
24. nov 2025
@milanemila

Ano kupila som tu elifix a magnety fajn, aj na seba pasuju a aj tie drahy pasuju (plus maju take svietiace gulicky). Deti sa este s nou nehrali, dostanu az na vianoce.

@milanemila ďakujem ❤️

kristinka92
autor
24. nov 2025
@milanemila

@milanemila Prosím ta a tie auta v tých dražkach aj jazdia na baterky??