icon

Kvalita kufrov z e-shopov Shein a Temu

spongebob1
5. sep 2025

Kufor 55x40x20 Shein, Temu
Ahojte!
Kupoval niekdo kufor z tychto stranok? Ak ano, latkovy ci polykarbonatovy? Aka je kvalita? Prosim, nekomentovat, ak nemate skusenosti, kedze vacsina spotrebneho tovaru predavaneho na svete, pochadza z Ciny. Dakujem.

lucik194
5. sep 2025

hlavne nezabudaj, musi Ti do priehradky na letisku vliezt aj s koleckami, lebo teda predpokladam, ze je to kvoli letu

anonym_2e24c9
5. sep 2025
@lucik194

hlavne nezabudaj, musi Ti do priehradky na letisku vliezt aj s koleckami, lebo teda predpokladam, ze je to kvoli letu

@lucik194
K 1.8 sa zmenil rozmer

procrastique
5. sep 2025
@anonym_2e24c9

@lucik194
K 1.8 sa zmenil rozmer

@anonym_2e24c9 Zmenil sa rozmer malej príručnej batožiny, nie veľkej.

procrastique
5. sep 2025

Ja mám podpalubný kufor plastový a príručný mám látkový. Tie plastové mi prišli zbytočne ťažké, najmä keď ich treba zdvihnúť nad hlavu a vpasovať ho do lockera.

Čo sa kufrov z temu/sheinu týka tak netuším aká je kvalita, ale skôr by som kúpila látkový. Ja osobne mám American Tourister už 8 rokov a je ako nový. Podpalubný vyzerá, že zažil koniec sveta 2x ale čo sa zipsu/koliesok týka, tak tiež šlape skvelo a to zažil viac než 100 výjazdov.

adulka07
7. sep 2025

Treba porovnať ceny z týchto eshopov s cenami u nás v obchode,či sa neoplatí radšej kúpiť tu zo zarukov - kufre má aj KiK..zvyknú byť výpredaje aj v Tescu..my máme už 4 roky z CCC Lasovky - plastový a zatiaľ sú v pohode

anonym_6ae065
7. sep 2025

@spongebob1 kvalita bude taká istá ako tie, čo sa predávajú na SK. Samozrejme záleží aj od ceny. Ja bežne objednávam veci najmä z Temu. Naposledy zelený laser na stavbu a bál som sa kvality. Stál ma 70€, dodanie za 2 dni zo skladu z Nemecka.. Profi na Slovensku by ma stál cca 250€. Rozdiel som medzi nimi nenašiel a dokonca si dovolim tvrdiť, že kvalitatívne je ten čínsky na výbornej úrovni, či už funkciami alebo príslušenstvom. Objednávam veľa z Temu, vždy minimálne za 100€ mesačne a zariaľ aom nemal problém, vrátenie tovaru tiež v pohode cez Packetu, dokonca ak som aj vrátil, tovar nepožadovali späť ale peniaze vrátili. Takže ak aj objednáš kufor, môžeš ho vrátiť.

spongebob1
autor
7. sep 2025
@anonym_6ae065

@spongebob1 kvalita bude taká istá ako tie, čo sa predávajú na SK. Samozrejme záleží aj od ceny. Ja bežne objednávam veci najmä z Temu. Naposledy zelený laser na stavbu a bál som sa kvality. Stál ma 70€, dodanie za 2 dni zo skladu z Nemecka.. Profi na Slovensku by ma stál cca 250€. Rozdiel som medzi nimi nenašiel a dokonca si dovolim tvrdiť, že kvalitatívne je ten čínsky na výbornej úrovni, či už funkciami alebo príslušenstvom. Objednávam veľa z Temu, vždy minimálne za 100€ mesačne a zariaľ aom nemal problém, vrátenie tovaru tiež v pohode cez Packetu, dokonca ak som aj vrátil, tovar nepožadovali späť ale peniaze vrátili. Takže ak aj objednáš kufor, môžeš ho vrátiť.

Dakujem Vam za odpovede. 🙂