Kvalita tovaru z e-schopu Temu
Baby akej kvality je tovar z eschopu Tému?
Malá vsuvka:
Eshop je anglické slovo odvodené od slova shop-obchod, tam sa ako š používa sh, sch sa ako š používa v nemčine a obchod nemecky je das Geschäft 🙂.
Temu je to isté čo AliExpress lacné umelé (často toxické odpady) produkty
Ale rozumiete všetci otázke?
Lacné produkty, ešte lacnejšie materiály použité na ich výrobu. Toxické, rýchlo sa ničia a sú rýchla cesta k alergií alebo výlete na onkológiu podľa toho čo plánuješ kupovať.
lacnejšie, ale z plastov, ktoré nám tu budú ničiť životné prostredie, s obsahom v EÚ nepovolených látok
@pindusa nepokakajte sa že niekto napísal eschop. Moja mama tiež nevie niekedy napísať anglické slovíčko presne. Je tu možno väčšina žien čo nevyrastala na internete a už vôbec nie s výučbou angličtiny.
Temu je Čína. Objednávam odtiaľ aj keď viem že veci sú toxické atď. Nie pre tie peniaze ale preto lebo sú tam veci kde inde nekúpim. Kvalita ako čo , pozerám reálne obrázky čo pridajú ľudia na Tom pekne vidno čo je a čo není kvalitné.
Ja mám odtiaľ svetielka do záhrady, rôzne figúrky ako dekoráciu, záhradnícke pomôcky, podložku pod vianočný stromček,muž si objednáva také drobnosti,ako stavebné spachtle, rôzne umelo hmotné pásiky na zvazovanie, plastové zarazky, ktoré používa pri kladení podlahy, objedná vždy veľké balenie.
Oblečenie ani kozmetiku by som určite nebrala,lebo kvalita bude nízka.
Temu predava veci pod cenu, lebo tovar je clovek, ktory to nakupuje. Pristup k Tvojim citlivym udajom, uz len to, ze mas apku v telefone, das tam svoje platobne a kontaktne udaje... A toto ludia vymienaju za zdanlivo vyhodny nakup. A potom staci, ze len 1% ludi ma kvoli tomu problemy (odchadza im nejaka cast penazi viac krat z uctu, rozne scam telefonaty...) , kt si mozno ani nespoji s nakupom na Temu a Ty si precitas na nete 10 recenzii, ze nic take sa nestalo a spokojne objednavas dalej. Je to "hazard", cena privysoka. Nehovoriac o tom, v akych podmienkach to tam ti ludia vyrabaju.
Temu predava veci pod cenu, lebo tovar je clovek, ktory to nakupuje. Pristup k Tvojim citlivym udajom, uz len to, ze mas apku v telefone, das tam svoje platobne a kontaktne udaje... A toto ludia vymienaju za zdanlivo vyhodny nakup. A potom staci, ze len 1% ludi ma kvoli tomu problemy (odchadza im nejaka cast penazi viac krat z uctu, rozne scam telefonaty...) , kt si mozno ani nespoji s nakupom na Temu a Ty si precitas na nete 10 recenzii, ze nic take sa nestalo a spokojne objednavas dalej. Je to "hazard", cena privysoka. Nehovoriac o tom, v akych podmienkach to tam ti ludia vyrabaju.
@sasesoe ja nepoužívam appku v telefóne, nikde nezadávam moje číslo a platím iba cez paypal, číslo karty temu nevie.
Ja som uz objednala aj barefoot tenisky, biele, nech tam nemam milion farbiv, ale mam problem zohnat 35-ky damske u nas, aby mali dostatocnu sirku, detske su priserne uzke aj v BF verzii a pytaju za platenky dobre ze nie 150 eur. Tak akoze niet o com. Oblecenie, co ide na telo a napriklad veci do kuchyne nekupujem. Ba, objednala som formy silikonove na gumene medvediky a na cokoladu, pismenka. Pouzijem parkrat do roka na dekoracie na tortu, osliatky a za to iste u nas pytaju 10 eur. A netvrdte mi, ze to prechadza kontrolou. Asi tak, ako v Pepco, Sinsay, Tedi...Furt daco vyskoci. Ale az potom, ako to je davno v obchode. Uz aj olovo zo skleneneho pohara, riadu. Ale to asi z tych farieb. Takze taketo moc nekupujem.
Z Temu sa dá nakupovať už aj na dobierku.
Ja odtiaľ kupujem veci do záhrady a do domu dekorácie.Detom som nakúpila oblečenie,mali pekné rozprávkové a za fajn cenu.Puzzle,hračky tiež som už kúpila odtiaľ a všetko v poriadku.
Z Temu sa dá nakupovať už aj na dobierku.
Ja odtiaľ kupujem veci do záhrady a do domu dekorácie.Detom som nakúpila oblečenie,mali pekné rozprávkové a za fajn cenu.Puzzle,hračky tiež som už kúpila odtiaľ a všetko v poriadku.
@anonym_7ae016 deti ak budú riešiť neplodnosť tak sa ti poďakujú že si ušetrila pár € na toxickom oblečení a oni teraz platia tisíce za IVF
@anonym_7ae016 deti ak budú riešiť neplodnosť tak sa ti poďakujú že si ušetrila pár € na toxickom oblečení a oni teraz platia tisíce za IVF
@anonym_e1f794 Že neplodnosť, nepreháňaj
@anonym_7ae016 asi nie si v obraze aké látky zistili laboratóriá v oblečení z Temu
Zmäkčovadlá na báze ftalátov ovplyvňujú reprodukčné funkcie, napríklad znižujú počet spermií. Môžu spôsobiť neplodnosť a dokonca predčasný pôrod,“ uviedol ešte v auguste predstaviteľ lekárskeho tímu v Soule
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/921210-kupuje...
https://tvnoviny.sk/zahranicne/clanok/937883-ho...
https://sita.sk/byvaniehrou/pozor-na-produkty-z...
https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/shein...
Kupujem tam veci do záhrady, alebo pomôcky do dielne. Ako tu už baby písali v OBI alebo Hornbachu je to to iste akurát x 3. Tiež sa ale bojím kozmetiku a oblečenie .
Kupujem tam veci do záhrady, alebo pomôcky do dielne. Ako tu už baby písali v OBI alebo Hornbachu je to to iste akurát x 3. Tiež sa ale bojím kozmetiku a oblečenie .
@gabrielkaa Ja mám z Temu doma už milion vecí... A skúsila som aj krémy, na tvár nie, ale dala som si ich na ruky. A bola som veľmi prekvapená, akú som mala krásnu vypnutú pokožku na rukách. Antiperspirant / deklarujú, že je bez hliníka/ mi vydrží celý deň. Tiež som tam kúpila pár vydarených bavlnených blúzok.
@gabrielkaa Ja mám z Temu doma už milion vecí... A skúsila som aj krémy, na tvár nie, ale dala som si ich na ruky. A bola som veľmi prekvapená, akú som mala krásnu vypnutú pokožku na rukách. Antiperspirant / deklarujú, že je bez hliníka/ mi vydrží celý deň. Tiež som tam kúpila pár vydarených bavlnených blúzok.
@rusalkablack kupovať z takýchto e-shopov kozmetiku je už iná odvaha...
Svokra odtiaľ objednáva kadečo, presne s tým argumentom, že ”inde také nemajú”. Kvalita tomu zodpovedá, no nedá si povedať. Dostali sme veľa harabúrd pre dieťa, všetko putovalo na charitu, nevyužijeme to…Radsej využijem pekné zdedené kúsky, netrvám na tom, že všetko musí byť nové, ale toto nechcem
@anonym_7ae016 nepreháňa, stačí si trochu študovať o tom, ja by som odtiaľ nechcela ani tatranský vzduch v plechovke
@rusalkablack kupovať z takýchto e-shopov kozmetiku je už iná odvaha...
@beronsche Mám 61 rokov, čo sa mi už môže stať ? :DDDD
@rusalkablack ak náhodou fajčíš tak vôbec nemusíš riešiť zloženie toho čo si dávaš na pokožku
@rusalkablack nuž, ako myslíš..

Ty si asi ozaj pindusa