icon

Majú v predajni Vuch nižšie ceny počas výpredaja?

27. okt 2025

Baby prosim vuch ked ma vypredaj ma nizsie ceny na predajni alebo online? Mozno mate niektora presondovane ☺️ dakujem

anonym_675a0e
27. okt 2025

kup si tie ich predrazene nekvalitne lacnoty rovno cez nejaky cinsky eshop

martinka17
27. okt 2025
@anonym_675a0e

kup si tie ich predrazene nekvalitne lacnoty rovno cez nejaky cinsky eshop

@anonym_675a0e koľko ich kúskov máš reálne doma? Dáš link na čínsky eshop?

Kupujem vždy online, majú vždy akcie plus kupóny rôzne v obehu. UniCredit má v apke napríklad minimálne 10 percent.

lilyianka
27. okt 2025

@anonym_autor ja by som Vuch už nekúpila. Skúsila som raz, druhy raz a vždy vrátila. Peňaženka sa mi pocas jedného dňa roztrhla. Za mňa určite nie.
A čítala som aj viaceré žienky a neboli spokojné.

autor
28. okt 2025

Coooo? Jaaaaj baby toto mi nepiste 😂 hladam batoh, vhodny na notebook a aj aby sa tam zmestil obed, ale nie zasa batoh velky ako skrina. A jeden som nasla na vuch a myslela som, ze je to kvalitne, ze snad by nam tu bratia Cesi nevozili odpad…

manikova120
28. okt 2025

Asi je to o stasti na co narazis. Svagrina si kupovala ruksak aby sa vedela zbalit ona aj babatko a nenosila 10 tašiek. Babatko bude mat 2 roky a s ruksakom je stale spokojna. A to ho vyuziva ozaj denne.

anonym_7d92ff
28. okt 2025
@anonym_autor

Coooo? Jaaaaj baby toto mi nepiste 😂 hladam batoh, vhodny na notebook a aj aby sa tam zmestil obed, ale nie zasa batoh velky ako skrina. A jeden som nasla na vuch a myslela som, ze je to kvalitne, ze snad by nam tu bratia Cesi nevozili odpad…

@anonym_autor mam batoh a penazenku, denna zataz a su perfektne. Do batoha sa mi vojde vela, neposobi velko, ale fakt pojme dost... penazenka je tiez fajn, pouzivana, obuchavana. A drzi

martinka17
28. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mám od nich 5 kabelky, peňaženku a mala som aj 2 ruksaky, z toho jeden práve ten "materský" - vydržal mi tuším 4 roky, kým ma prestal baviť 😀. Nič sa nezničilo, všetko je v perfektnom stave po rokoch používania. A poznám 2 kočky, ktoré majú rovnaké skúsenosti.

mila23
28. okt 2025

Mám od nich batoh na NB a zatiaľ spokojnosť, aj kabelku mám vyše 2 roky a teraz sa pomaly začína už olupovať, ale tak za tu cenu nečakáme že mi vydrží 10 rokov.

mila23
28. okt 2025

A inak pred rokom som porovnávala ceny v predajni a online a online boli nižšie o pár EUR

ketrint
28. okt 2025

@anonym_autor ja mám od nich koženú peňaženku (používanú nonstop, denne, už asi 3 roky), a kožený batoh, používaný často, tiež vyše 2r a oboje sú perfektne, ako nové. Bola som skeptická (lebo som si ich kupovala s kupónom za fakt dobrú cenu), ale ja mám skusenost takuto 😉

A áno, sú s kupónmi/akciami tie veci reálne lacnejšie. Chcela som ten batoh potom dokúpiť ešte v inej farbe, tak priebežne pozerám ceny…

autor
28. okt 2025

Ok, tak to uz neznie tak hrozivo 😂