Môže Kaufland kritizovať obchod Fresh v reklame?
Moze kaufland takto napisat na iny obchod ze su lepsi atd....ako fresh ( no ak je to myslene na obchod fresh....)

Podľa prieskumu im to tak vyšlo, prečo by to nemohli aj napísať?
A preco by nemohol? Vsak staci pozriet hodnotenia obchodov povedzme za minuly rok a ak je Kauf na rebricku vyssie ako ostani, moze sa tym bez problemov pysit. Vsak je to pravda. Bezne mas v letakoch aj "medailu" Best buy ktoru obchod ziskal v hodnoteni obchodv
tak ako moze obchod napisat ze je lacnejsi a poronat si ceny moze napisat aj ze je lepsi ak prebehol prieskum .. nic na tom nieje ..
@anonym_autor pozri si reklamy KFC a McDonald, Pepsi a coca coly,… 🤷🏼♀️ môže, očividne si objavila dnes Ameriku aj ty
Moze, lebo to uvadza nizsie ako info z prieskumu. Ak by to tam nebolo, tak ho fresh moze dat na sud. Uz takyto spor bol medzi inymi retazcami. Vtedy to ale nebolo vyspecifikovane na zaklade coho je retazec A lepsi ako retazec B, cize tam vznikol problem.
Podľa mňa je to reakcia na otvorenie nového Kauflandu v Košiciach Pri Hati. Ten Kaufland mal byť otvorený už v auguste, ale majiteľ Freshu ešte pred výstavbou skúpil pozemky na príjazdovej ceste ku Kauflandu a blokoval stavebné povolenie/kolaudáciu, aby nemal konkurenciu, lebo asi 100m od toho Kauflandu je supermarket Fresh 😀
A preco by nemohol? Vsak staci pozriet hodnotenia obchodov povedzme za minuly rok a ak je Kauf na rebricku vyssie ako ostani, moze sa tym bez problemov pysit. Vsak je to pravda. Bezne mas v letakoch aj "medailu" Best buy ktoru obchod ziskal v hodnoteni obchodv
@viestta vies otom,ze aj tesco aj kaufland aj lidl su najlepsi,topky vo vsetkom ako aj banky a ine.Normalne rozmyslam,ze tolky dostali prve miesto az mi to hlava nebere.
@anonym_autor vola sa to gerilla marketing
Moze ak sa opiera o fakty, inak je to uz par rokov zakazane
Napr.fedex a dhl.
Aj o2 malo reklamu proti orange-u sa mi zda.
@mira0611 inac dnes mi prisiel meil od fedex,ze nemaju komplet udaje dorucovacie,ze to mam vyplnit a 2eura za dopravu.Normalne sme zostali v pomykove,lebo teraz cakame viac balikov tak sme rozmysli,ci fakt ci odrby.No uvidime hadam,len zavolaju ak nebudu mat adresu.
Spomenula som si na tu reklamu, keď chlapček nedočiahne v automate po Pepsi, tak najpr kúpi Coca colu, ktorú položí na zem oproti automatu, stúpi na ňu a potom už dočiahne to Pepsi. Isté je viac takých, ale táto bola dosť trefna 😁
(Ináč ja som tím Coca cola, Pepsi mi nikdy nechutilo 🫢)
@mira0611 inac dnes mi prisiel meil od fedex,ze nemaju komplet udaje dorucovacie,ze to mam vyplnit a 2eura za dopravu.Normalne sme zostali v pomykove,lebo teraz cakame viac balikov tak sme rozmysli,ci fakt ci odrby.No uvidime hadam,len zavolaju ak nebudu mat adresu.
@anonym_491da3 davaj si na toto pozor, kolega takisto dostal takuto smsku od dhl a zrovna cakal balik od dhl a bum -600 euro.
Radsej by som pouzila od revolutu jednorazovu kartu, len pre pripad istoty.
Spomenula som si na tu reklamu, keď chlapček nedočiahne v automate po Pepsi, tak najpr kúpi Coca colu, ktorú položí na zem oproti automatu, stúpi na ňu a potom už dočiahne to Pepsi. Isté je viac takých, ale táto bola dosť trefna 😁
@oblecenie99 aj ja sa na tu reklamu pamatam a bola to fakt dobra reklama, clovek si ju aj rad pozrel a pousmial sa.
@anonym_491da3 je to podvod, nic nevyplnuj ani neposielaj. Fedex u nas ako kurierska sluzba vobec neposobi, ma tu partnera.
@anonym_491da3 je to podvod, nic nevyplnuj ani neposielaj. Fedex u nas ako kurierska sluzba vobec neposobi, ma tu partnera.
@mira0611
@muchotrafka298 baby ja som sice na to klikla ale nic nevyplnila,snad sa mi nedostal virus do mobilu,ale tak zase nemam ani kartu v mobile,ze automaticky z nej platim.Ani ib nemam v mobile.
@mira0611
@muchotrafka298 baby ja som sice na to klikla ale nic nevyplnila,snad sa mi nedostal virus do mobilu,ale tak zase nemam ani kartu v mobile,ze automaticky z nej platim.Ani ib nemam v mobile.
@anonym_491da3 urcite nie, oni cakaju len na to, aby clovek vyplnil udaje o karte a nasledne Ti z nej vyberu co sa bude dat, poplatia si kadeco a tak. Ale ked tam nevyplnis nic, tak mozes byt v klude. Lebo na to, aby oni instalovali virus alebo nejaky program na odchytavanie hesiel potrebuju, aby si tam urcite veci vyplnila a odsuhlasila im pristup k tvojmu pocitacu napriklad, alebo mobilu.
Jedna sa o velmi casty podvod, mne chodi niekolkokrat tyzdenne ako DHL alebo Slovenska posta, ze nemaju kompletnu adresu a mam nieco zaplatit. Cislo okamzite blokujem a spravy mazem.
U nas ked postavili biedronku tak mi niekolkokrat denne chodili sms a emailom reklama od lidl a stale o tom istom ako nemame chodit do biedronky, ako oni su lacnejsi a furt dookola len toto....ako poriadne sa mi tyk lidl zhnusil, neviem preco maju potrebu toto robit 🤷
To bola reklama od Pepsi, ako odpoveď na to, že Coca cola vyhlásila, že minulý rok predala 2x viac plechoviek Coly ako Pepsi. V tej reklame si chlapček vezme 2plechovky Coly a na obe stúpi aby si mohol kúpiť jednu plechovku Pepsi. 😁
kedysi si pamätám, že mali reklamu proti Lidlu.. až na to že Lidl a Kaufland je jeden a ten istý majiteľ tak si to mohol dovoliť 🤪 (Schwarz group) takze ktovie kam patrí fresh..
kedysi si pamätám, že mali reklamu proti Lidlu.. až na to že Lidl a Kaufland je jeden a ten istý majiteľ tak si to mohol dovoliť 🤪 (Schwarz group) takze ktovie kam patrí fresh..
@jana_eyre_2 a hypernova na tesco 😅 to bolo ale veľmi veľmi dávno, keď tesco len začínalo na SVK trhu
@anonym_autor nemal by, dalo by sa to považovať za nekalú praktiku hlavne ak otázky v prieskume boli zavadzajúce resp manipulatívne. Kaufland so svojimi obchodnými praktikami je celkom spodina, ale Slovákom to predsa nevadí, oni maju radi polske otraviny
@anonym_autor Podľa mňa je to tiež protireakcia Kauflandu. V Košiciach 30.11. otvorili nový Kaufland. Pred stavbou Labaš (Fresh) nakúpil podiely na pozemkoch prístupovej cesty.
https://kosice.korzar.sme.sk/c/23309085/vychodn...

No a prečo by nemohol? Evidentne si dali robiť nejaký prieskum