icon

Môže Kaufland kritizovať obchod Fresh v reklame?

31. okt 2025

Moze kaufland takto napisat na iny obchod ze su lepsi atd....ako fresh ( no ak je to myslene na obchod fresh....)

Môže Kaufland kritizovať obchod Fresh v reklame?
janai1
31. okt 2025

No a prečo by nemohol? Evidentne si dali robiť nejaký prieskum

januska12323
31. okt 2025

Podľa prieskumu im to tak vyšlo, prečo by to nemohli aj napísať?

viestta
31. okt 2025

A preco by nemohol? Vsak staci pozriet hodnotenia obchodov povedzme za minuly rok a ak je Kauf na rebricku vyssie ako ostani, moze sa tym bez problemov pysit. Vsak je to pravda. Bezne mas v letakoch aj "medailu" Best buy ktoru obchod ziskal v hodnoteni obchodv

ukgirls
31. okt 2025

tak ako moze obchod napisat ze je lacnejsi a poronat si ceny moze napisat aj ze je lepsi ak prebehol prieskum .. nic na tom nieje ..

a0
31. okt 2025

@anonym_autor pozri si reklamy KFC a McDonald, Pepsi a coca coly,… 🤷🏼‍♀️ môže, očividne si objavila dnes Ameriku aj ty

muchotrafka298
31. okt 2025

Moze, lebo to uvadza nizsie ako info z prieskumu. Ak by to tam nebolo, tak ho fresh moze dat na sud. Uz takyto spor bol medzi inymi retazcami. Vtedy to ale nebolo vyspecifikovane na zaklade coho je retazec A lepsi ako retazec B, cize tam vznikol problem.

anonym_549398
31. okt 2025

Podľa mňa je to reakcia na otvorenie nového Kauflandu v Košiciach Pri Hati. Ten Kaufland mal byť otvorený už v auguste, ale majiteľ Freshu ešte pred výstavbou skúpil pozemky na príjazdovej ceste ku Kauflandu a blokoval stavebné povolenie/kolaudáciu, aby nemal konkurenciu, lebo asi 100m od toho Kauflandu je supermarket Fresh 😀

anonym_e29f81
31. okt 2025
anonym_491da3
31. okt 2025
@viestta

A preco by nemohol? Vsak staci pozriet hodnotenia obchodov povedzme za minuly rok a ak je Kauf na rebricku vyssie ako ostani, moze sa tym bez problemov pysit. Vsak je to pravda. Bezne mas v letakoch aj "medailu" Best buy ktoru obchod ziskal v hodnoteni obchodv

@viestta vies otom,ze aj tesco aj kaufland aj lidl su najlepsi,topky vo vsetkom ako aj banky a ine.Normalne rozmyslam,ze tolky dostali prve miesto az mi to hlava nebere.

viestta
31. okt 2025
@anonym_491da3

@viestta vies otom,ze aj tesco aj kaufland aj lidl su najlepsi,topky vo vsetkom ako aj banky a ine.Normalne rozmyslam,ze tolky dostali prve miesto az mi to hlava nebere.

@anonym_491da3 je mi to jedno, kolki su na prvom mieste...

mira0611
31. okt 2025

@anonym_autor vola sa to gerilla marketing

mira0611
31. okt 2025

Napr.fedex a dhl.
Aj o2 malo reklamu proti orange-u sa mi zda.

jakoma
31. okt 2025

Moze ak sa opiera o fakty, inak je to uz par rokov zakazane

anonym_491da3
31. okt 2025
@mira0611

Napr.fedex a dhl.
Aj o2 malo reklamu proti orange-u sa mi zda.

@mira0611 inac dnes mi prisiel meil od fedex,ze nemaju komplet udaje dorucovacie,ze to mam vyplnit a 2eura za dopravu.Normalne sme zostali v pomykove,lebo teraz cakame viac balikov tak sme rozmysli,ci fakt ci odrby.No uvidime hadam,len zavolaju ak nebudu mat adresu.

oblecenie99
31. okt 2025

Spomenula som si na tu reklamu, keď chlapček nedočiahne v automate po Pepsi, tak najpr kúpi Coca colu, ktorú položí na zem oproti automatu, stúpi na ňu a potom už dočiahne to Pepsi. Isté je viac takých, ale táto bola dosť trefna 😁

(Ináč ja som tím Coca cola, Pepsi mi nikdy nechutilo 🫢)

mira0611
31. okt 2025
@anonym_491da3

@mira0611 inac dnes mi prisiel meil od fedex,ze nemaju komplet udaje dorucovacie,ze to mam vyplnit a 2eura za dopravu.Normalne sme zostali v pomykove,lebo teraz cakame viac balikov tak sme rozmysli,ci fakt ci odrby.No uvidime hadam,len zavolaju ak nebudu mat adresu.

@anonym_491da3 davaj si na toto pozor, kolega takisto dostal takuto smsku od dhl a zrovna cakal balik od dhl a bum -600 euro.
Radsej by som pouzila od revolutu jednorazovu kartu, len pre pripad istoty.

mira0611
31. okt 2025
@oblecenie99

Spomenula som si na tu reklamu, keď chlapček nedočiahne v automate po Pepsi, tak najpr kúpi Coca colu, ktorú položí na zem oproti automatu, stúpi na ňu a potom už dočiahne to Pepsi. Isté je viac takých, ale táto bola dosť trefna 😁

@oblecenie99 aj ja sa na tu reklamu pamatam a bola to fakt dobra reklama, clovek si ju aj rad pozrel a pousmial sa.

muchotrafka298
31. okt 2025
@anonym_491da3

@anonym_491da3 je to podvod, nic nevyplnuj ani neposielaj. Fedex u nas ako kurierska sluzba vobec neposobi, ma tu partnera.

anonym_491da3
31. okt 2025
@muchotrafka298

@anonym_491da3 je to podvod, nic nevyplnuj ani neposielaj. Fedex u nas ako kurierska sluzba vobec neposobi, ma tu partnera.

@mira0611
@muchotrafka298 baby ja som sice na to klikla ale nic nevyplnila,snad sa mi nedostal virus do mobilu,ale tak zase nemam ani kartu v mobile,ze automaticky z nej platim.Ani ib nemam v mobile.

muchotrafka298
31. okt 2025
@anonym_491da3

@mira0611
@muchotrafka298 baby ja som sice na to klikla ale nic nevyplnila,snad sa mi nedostal virus do mobilu,ale tak zase nemam ani kartu v mobile,ze automaticky z nej platim.Ani ib nemam v mobile.

@anonym_491da3 urcite nie, oni cakaju len na to, aby clovek vyplnil udaje o karte a nasledne Ti z nej vyberu co sa bude dat, poplatia si kadeco a tak. Ale ked tam nevyplnis nic, tak mozes byt v klude. Lebo na to, aby oni instalovali virus alebo nejaky program na odchytavanie hesiel potrebuju, aby si tam urcite veci vyplnila a odsuhlasila im pristup k tvojmu pocitacu napriklad, alebo mobilu.
Jedna sa o velmi casty podvod, mne chodi niekolkokrat tyzdenne ako DHL alebo Slovenska posta, ze nemaju kompletnu adresu a mam nieco zaplatit. Cislo okamzite blokujem a spravy mazem.

havlicka11
1. nov 2025

U nas ked postavili biedronku tak mi niekolkokrat denne chodili sms a emailom reklama od lidl a stale o tom istom ako nemame chodit do biedronky, ako oni su lacnejsi a furt dookola len toto....ako poriadne sa mi tyk lidl zhnusil, neviem preco maju potrebu toto robit 🤷

zuna89
1. nov 2025
@oblecenie99

To bola reklama od Pepsi, ako odpoveď na to, že Coca cola vyhlásila, že minulý rok predala 2x viac plechoviek Coly ako Pepsi. V tej reklame si chlapček vezme 2plechovky Coly a na obe stúpi aby si mohol kúpiť jednu plechovku Pepsi. 😁

@oblecenie99

jana_eyre_2
1. nov 2025

kedysi si pamätám, že mali reklamu proti Lidlu.. až na to že Lidl a Kaufland je jeden a ten istý majiteľ tak si to mohol dovoliť 🤪 (Schwarz group) takze ktovie kam patrí fresh..

jana_eyre_2
Autor odpoveď zmazal
a0
1. nov 2025
@jana_eyre_2

kedysi si pamätám, že mali reklamu proti Lidlu.. až na to že Lidl a Kaufland je jeden a ten istý majiteľ tak si to mohol dovoliť 🤪 (Schwarz group) takze ktovie kam patrí fresh..

@jana_eyre_2 a hypernova na tesco 😅 to bolo ale veľmi veľmi dávno, keď tesco len začínalo na SVK trhu

petfriendly
1. nov 2025

@anonym_autor nemal by, dalo by sa to považovať za nekalú praktiku hlavne ak otázky v prieskume boli zavadzajúce resp manipulatívne. Kaufland so svojimi obchodnými praktikami je celkom spodina, ale Slovákom to predsa nevadí, oni maju radi polske otraviny

cezpat
2. nov 2025

@anonym_autor Podľa mňa je to tiež protireakcia Kauflandu. V Košiciach 30.11. otvorili nový Kaufland. Pred stavbou Labaš (Fresh) nakúpil podiely na pozemkoch prístupovej cesty.
https://kosice.korzar.sme.sk/c/23309085/vychodn...