icon

Najlepšie ergonomické stoličky do kancelárie

15. sep 2025

Ahojte,viem,ze toto nieje uplne spravne forum,ale verim,ze niekto poradi.viete odporucit kvalitnu ergo stolicku do kancelarie,pripadne spolocnost s kvalitnymi stolickami na ktorych sa da pracovat cely den.. dakujem

lin_a
15. sep 2025

Herman Miller, Vitra

anonym_9b53ee
15. sep 2025

Ja tak mimo tvojej otázky...moj doktor sedí v ambulancii na fit lopte a sestrička ma takú neviem ako sa to vola, vyzerá to ako balancna stolička

biba_18
15. sep 2025

ja mám balančnú, je super pri prevencii… ale keď mám problém s krížami keď ma prefukne, je to dosť ťažké sedieť na tom…

autor
15. sep 2025
@biba_18

ja mám balančnú, je super pri prevencii… ale keď mám problém s krížami keď ma prefukne, je to dosť ťažké sedieť na tom…

@biba_18 ale na balancnej sa da normalne 8-9hodin sediet? Nieje to taka skor alternativa? Neviem si pri tom predstavit pracovat na pc 🤔

biba_18
15. sep 2025

@anonym_autor sedím na nej aj v kancli aj doma na balančnej podložke. samozrejme niekto kto s tým začína pre neho to je alternatíva, ja tak sedím už roky… práveže na obyčajnej stoličke ma už bolí chrbát po pár minútach…
začala som doma týmto https://gymbeam.sk/balancna-podlozka-orange-gym...
potom som som si to kúpila aj do práce, ale to mi nebolo dobré kvóli tomu že pri práci za počítačom musíš mať dobré sklony a uhly nôh - tak mi kúpili balančnú stoličku…

biba_18
15. sep 2025

stoličku mám túto https://www.adaptic.sk/zdravotne-stolicky/adapt...
ale neviem ktorú radu, mám aj opierku na hlavu…

autor
15. sep 2025
@biba_18

stoličku mám túto https://www.adaptic.sk/zdravotne-stolicky/adapt...
ale neviem ktorú radu, mám aj opierku na hlavu…

@biba_18 dakujem ,pozriem tuto.maju aj showroom tak zbehneme vyskusat 🙂

autor
15. sep 2025
@lin_a

Herman Miller, Vitra

@lin_a dakujem,pozriem.

tomika01
3. dec 2025

Ja som prisla na to, ze v praci asi budem potrebovat nieco lepsie ako kolieskove kreslo, ktore sa ani polohovat neda. Hrozne ma zacal boliet chrbat, ale nevedela som prist na to z coho, potajme som dufala, ze som tehu, kedze sa snazime. Ale nevyslo to a rozmyslam, ze to bude asi zo sedenia v praci, lebo nic ine take namahave nerobim...

vondolina
4. dec 2025

Po materskej dovolenke, kedy som roky bola s malým v pohybe, som sa vrátila do práce a s hrôzou som zistila, že sedenie je pre mňa utrpenie. Predtým mi to vôbec nerobilo také starosti, no teraz sa už po hodine začnem mrviť a neviem čo so sebou.

pukavica
5. dec 2025

@vondolina ani nehovor, ja som mala nedávno riadny krst ohňom, teda prácou. A to vôbec nemám sedavú robotu celý čas, proste môžem sa normálne aj prejsť, ísť niečo vybaviť a tak. No aj napriek tomu to bolo za stolom hrozné, nájsť si polohu aby mi netŕplo celé telo bolo ťažké. Musím si niečo pohľadať, čo by mi to uľahčilo, alebo aspoň aby mi nohy netŕpli.

autor
5. dec 2025

Kupili sme nakoniec adaptic.prave nam ich doviezli,30dni je na testovanie tak som zvedava 🙂

radiana3
8. dec 2025

Ja som objednávala tento rok na ježiška pre muža, keďže si zariaďuje kanceláriu, od firmy Asana. Mala by byť inšpirovaná jógou, to ma celkom zaujalo, keďže som ju pred pôrodom dosť pravidelne cvičila. Už sa neviem dočkať, kedy sa k cvičeniu zas vrátim, ale momentálne nemám ešte telo v takom stave, aby som sa tomu venovala naplno 😉

vondolina
Dnes o 12:19

@pukavica mne odporučila lekárka rehabilitácie, len neviem, kedy ich asi tak mám stíhať? Však ráno do škôlky, do práce, poobede do škôlky a domov rýchlo niečo variť. Uvidím, čo mi povedia u doktorky, ale nejaké pravidelné chodenie na cvičenie teraz vôbec nepripadá v úvahu.

vondolina
Dnes o 12:23

@radiana3 to si sa ako dopracovala k takému niečomu? Ja by som tiež rada cvičila, ale zatiaľ sa mi časovo veľmi nedá, tak asi popozerám niečo také ako ty. Jógu som ale nikdy nemala moc v obľube, na mňa je veľmi pomalá 😂 Aj máš nejaké info, či tá stolička naozaj pomôže?