icon

Najlepšie sklenené krabičky na obedové menu

27. okt 2025

Poraďte mi krabičky na obedové menu. Začala som si krabickov ale nemôžem nájsť vhodné krabičky. Najlepšie obdĺžnikové, sklenené a dobre tesniace. Ďakujem

natalka13
27. okt 2025

ikea

sissy27
27. okt 2025

@anonym_autor ja mám lamarc a ešte od trudeau, ale tie sa už asi nedajú zohnať

olimuc
27. okt 2025

Presne … Ikea. Ak stratis dekel, dokupis. Ak ti ostane dekel kupis krabicku. A tesnia super. Ja ich pouzivam aj doma a dam do rury (bez dekla) a preziju.

luckajozko21
27. okt 2025

jj Ikea a este k tomu ich mozes pouzivat ako zapekacie nadoby do rury.

procrastique
27. okt 2025

Glasslock, mám ich už cca 10r a sú ako nové, tesnia ako nové, všetko je s nimi super aj napriek častému používaniu a umývačke riadu.

zuzacka16
27. okt 2025

IKEA

autor
27. okt 2025

Wau, tie IKEA sú parádne. Ešte rada. Na obed klasický mäso + príloha aké asi veľké pozerat? Šalát si budem dávať osobitne, lebo budem jedlo zohrievať

milanemila
27. okt 2025
@anonym_autor

Wau, tie IKEA sú parádne. Ešte rada. Na obed klasický mäso + príloha aké asi veľké pozerat? Šalát si budem dávať osobitne, lebo budem jedlo zohrievať

@anonym_autor na obedy pouzivam tuto obdlznikovu https://www.ikea.com/sk/sk/p/ikea-365-doza-na-p... a ak si beriem polievku tak tu mensiu stvorcovu alebo maju aj oble. Tie velke pouzivam aj doma v chladnicke ak nieco navarim a nemusim mat v hrncoch.

laila22
27. okt 2025
@milanemila

@anonym_autor na obedy pouzivam tuto obdlznikovu https://www.ikea.com/sk/sk/p/ikea-365-doza-na-p... a ak si beriem polievku tak tu mensiu stvorcovu alebo maju aj oble. Tie velke pouzivam aj doma v chladnicke ak nieco navarim a nemusim mat v hrncoch.

@milanemila podobne majú aj v tesscu_ lacnejšie...

mondolina
27. okt 2025

mávajú aj v Pepcu, a sú fajn.

natalka13
27. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor my najcastejsie pouzivame okruhle 600ml.

natalka13
27. okt 2025
@mondolina

mávajú aj v Pepcu, a sú fajn.

@mondolina vrchnaky nic nevydrzia ☹

mondolina
27. okt 2025
@natalka13

@mondolina vrchnaky nic nevydrzia ☹

@natalka13
u nás zatiaľ vyše roka držia.

natalka13
27. okt 2025
@mondolina

@natalka13
u nás zatiaľ vyše roka držia.

@mondolina a to do prace denne nosime uz 5 rokov ikea traja, toto len doma v chladnicke pouzivane asi rok a nove nekupim zatial co ikeu vzdy dokupim ak by som potrebovala.

sisi1837
27. okt 2025

My máme s manželom tieto z DM a sme veľmi spokojní. Vyzerajú stále ako nové. https://www.mojadm.sk/profissimo-suprava-sklene...

Predtým sme mali také silikónové/skladacie ale tie hneď napáchli a nedalo sa to nijak umyť/vyvetrať, tak leteli do koša.

mondolina
27. okt 2025
@natalka13

@mondolina a to do prace denne nosime uz 5 rokov ikea traja, toto len doma v chladnicke pouzivane asi rok a nove nekupim zatial co ikeu vzdy dokupim ak by som potrebovala.

@natalka13
nehádam sa 😉 tiež mám rada Ikeu.

simik22
28. okt 2025

Skús tesco, sú super

adinek
28. okt 2025

Ikea boli sme v piatok mali akciu 2+1 zadarmo na tie štvorcové