icon

Objednávanie oblečenia zo Shein

29. aug 2025

Kolegyne dosť vo veľkom, celkom pekné kúsky za pár eur...objednávate aj vy oblečenie zo Shein? Viem, že to nie je kontrolované, ale ostatné oblečenie z iných obchodov je komplet každý jeden kus kontrolovaný? Tiež nie... Tak neviem... Čo si myslíte vy?

denkabemommy
29. aug 2025

@anonym_autor nie neobjednávam, najmä preto, že už z diaľky tie veci kričia lacnotou a umelinou. Preferujem bavlnu, ľan, vlnu,… pred hnusným polyesterom 🙂

anonym_6e3b3d
29. aug 2025

@anonym_autor áno, objednávam, už vyše polku oblečenia mám odtiaľ a som spokojná. Niektoré kúsky mám už aj 2-3 roky, nezničené 🙂 sledujem dosť recenzie aj materiál, nenakupujem len podľa fotiek, lebo sa mi páči. Nikto nepozná, že to je z Číny, úplne normálne a pekné veci 🙂 len musíš vedieť nakupovať

ukgirls
29. aug 2025

nie .. ta cena nieje taka lacna- zakazdym ina a v konecnom ucte daleko vyssia ako na stranke .. a aby som si zhanala kade tade kupony na oblecenie kt vyera ako handra a darmo sa ludia tvaria ze nie...plus ta umelina neskutocne smrdi hlavne v lete .. radsej minimalisticky satnik s kvalitnymi kuskami ako prepchate skryne s handrami na podlahu

petulda333
29. aug 2025
@ukgirls

nie .. ta cena nieje taka lacna- zakazdym ina a v konecnom ucte daleko vyssia ako na stranke .. a aby som si zhanala kade tade kupony na oblecenie kt vyera ako handra a darmo sa ludia tvaria ze nie...plus ta umelina neskutocne smrdi hlavne v lete .. radsej minimalisticky satnik s kvalitnymi kuskami ako prepchate skryne s handrami na podlahu

@ukgirls praveze naopak,cena je este nizsia. Ani raz sa nestalo,aby dvihli

o__o
29. aug 2025

Ano objednavam, mam odtial par veci, ale ziadny polyester, len bavlna, viskoza, lan 🙂 tricka, saty, nohavice.. vela muselinovych siat a nohavic na leto mam odtial.. treba citat zlozenie

anonym_edc7b0
29. aug 2025

Keď si kúpiš zákusok v cukrárni je každý jeden kus/plech kontrolovaný?
Cukráreň musí dodržiavať hygienické normy, mať vhodné priestory, zariadenie a pôvod potravín, ten kto doma pečie nemusí nič z toho riešiť a môže predávať lacnejšie zákusky.

lauriik
29. aug 2025

Nenakupujem tam. Nechcem podporovat Čínu. Ja si radšej priplatím za kvalitu.

stankadu
30. aug 2025

Ano kupujem. Mám pár vecí. Ale najskôr hladam na slov. stránkach, v obchodoch a keď nenájdem tak pozriem Shein. Treba ale dobre čítať zloženie a recenzie.

renesance80
30. aug 2025

Mna by zaujimalo, kde si priplacate za kvalitu , vsetka vyroba a vsetky znacky a tyka sa to nielen oblecenia ake aj obuvy, domacich potrieb atd a ano tyka sa to aj Diora , laurena sa vyrabaju v azii

ariannazara
30. aug 2025

Kupujem

lauriik
30. aug 2025
@renesance80

Mna by zaujimalo, kde si priplacate za kvalitu , vsetka vyroba a vsetky znacky a tyka sa to nielen oblecenia ake aj obuvy, domacich potrieb atd a ano tyka sa to aj Diora , laurena sa vyrabaju v azii

@renesance80 existe veľa českých aj slovenských značiek ktoré šijú priamo na slovensku alebo česku. Dokonca z látok, ktoré sú vyrobené v európe...

anonym_05e02e
30. aug 2025
@renesance80

@renesance80 takto aktuálne vyzerajú moje šaty 🙂. Šité na Slovensku, z látky vyrobenej v EU s autorským vzorom. Veľa veci som si kedysi šila sama, keď som mala na to čas, teraz to už riešim cez moju obľúbenú dizajnérku, ktorá mi splní všetky šialené nápady 😅

Samozrejme, mám oblečenie aj z bežných obchodov. Ale 2x si premyslím čo si kúpim a hľadám naozaj kvalitné veci, určite nie shein a pod. lebo už keď otvoríš tú stránku tak je to výsmech ľuďom, že tam idú nakupovať šmejdy.