Objednávanie oblečenia zo Shein
Kolegyne dosť vo veľkom, celkom pekné kúsky za pár eur...objednávate aj vy oblečenie zo Shein? Viem, že to nie je kontrolované, ale ostatné oblečenie z iných obchodov je komplet každý jeden kus kontrolovaný? Tiež nie... Tak neviem... Čo si myslíte vy?
@anonym_autor áno, objednávam, už vyše polku oblečenia mám odtiaľ a som spokojná. Niektoré kúsky mám už aj 2-3 roky, nezničené 🙂 sledujem dosť recenzie aj materiál, nenakupujem len podľa fotiek, lebo sa mi páči. Nikto nepozná, že to je z Číny, úplne normálne a pekné veci 🙂 len musíš vedieť nakupovať
nie .. ta cena nieje taka lacna- zakazdym ina a v konecnom ucte daleko vyssia ako na stranke .. a aby som si zhanala kade tade kupony na oblecenie kt vyera ako handra a darmo sa ludia tvaria ze nie...plus ta umelina neskutocne smrdi hlavne v lete .. radsej minimalisticky satnik s kvalitnymi kuskami ako prepchate skryne s handrami na podlahu
nie .. ta cena nieje taka lacna- zakazdym ina a v konecnom ucte daleko vyssia ako na stranke .. a aby som si zhanala kade tade kupony na oblecenie kt vyera ako handra a darmo sa ludia tvaria ze nie...plus ta umelina neskutocne smrdi hlavne v lete .. radsej minimalisticky satnik s kvalitnymi kuskami ako prepchate skryne s handrami na podlahu
@ukgirls praveze naopak,cena je este nizsia. Ani raz sa nestalo,aby dvihli
Ano objednavam, mam odtial par veci, ale ziadny polyester, len bavlna, viskoza, lan 🙂 tricka, saty, nohavice.. vela muselinovych siat a nohavic na leto mam odtial.. treba citat zlozenie
Keď si kúpiš zákusok v cukrárni je každý jeden kus/plech kontrolovaný?
Cukráreň musí dodržiavať hygienické normy, mať vhodné priestory, zariadenie a pôvod potravín, ten kto doma pečie nemusí nič z toho riešiť a môže predávať lacnejšie zákusky.
Nenakupujem tam. Nechcem podporovat Čínu. Ja si radšej priplatím za kvalitu.
Ano kupujem. Mám pár vecí. Ale najskôr hladam na slov. stránkach, v obchodoch a keď nenájdem tak pozriem Shein. Treba ale dobre čítať zloženie a recenzie.
Mna by zaujimalo, kde si priplacate za kvalitu , vsetka vyroba a vsetky znacky a tyka sa to nielen oblecenia ake aj obuvy, domacich potrieb atd a ano tyka sa to aj Diora , laurena sa vyrabaju v azii
Kupujem
Mna by zaujimalo, kde si priplacate za kvalitu , vsetka vyroba a vsetky znacky a tyka sa to nielen oblecenia ake aj obuvy, domacich potrieb atd a ano tyka sa to aj Diora , laurena sa vyrabaju v azii
@renesance80 existe veľa českých aj slovenských značiek ktoré šijú priamo na slovensku alebo česku. Dokonca z látok, ktoré sú vyrobené v európe...
@renesance80 takto aktuálne vyzerajú moje šaty 🙂. Šité na Slovensku, z látky vyrobenej v EU s autorským vzorom. Veľa veci som si kedysi šila sama, keď som mala na to čas, teraz to už riešim cez moju obľúbenú dizajnérku, ktorá mi splní všetky šialené nápady 😅
Samozrejme, mám oblečenie aj z bežných obchodov. Ale 2x si premyslím čo si kúpim a hľadám naozaj kvalitné veci, určite nie shein a pod. lebo už keď otvoríš tú stránku tak je to výsmech ľuďom, že tam idú nakupovať šmejdy.

@anonym_autor nie neobjednávam, najmä preto, že už z diaľky tie veci kričia lacnotou a umelinou. Preferujem bavlnu, ľan, vlnu,… pred hnusným polyesterom 🙂