Oplatí sa nakupovať v Biedronke v Poľsku?
Oplatí sa ísť na nákup do Biedronky do Poľska?
Máme to cca 1 h cesty. Ak áno, čo sa tam oplatí kúpiť?
kolko vas pojde a aku hodnotu by ste doma vedeli vytvorit za cely ten cas nakupu plus cesta keby ste nesli? (plus palivo)
@martinmmartin doma sme 2 dospelý, 1 pubertiak a 1 dvojročné dieťa. Bolo by to v rámci voľna cez víkend. Počas zlého počasia, takže ten stratený čas by, až tak nevadil. Skôr má zaujímajú ceny, lebo mne to pri niektorých výrobkoch, až také extra lacné nepríde. A osobne si myslím, že ľudia tam nakúpia blbosti a
v konečnom dôsledku nič neušetria. My si väčšinu nákupu, práve kvôli tomu času objednávame z Tesca domov.
@martinmmartin doma sme 2 dospelý, 1 pubertiak a 1 dvojročné dieťa. Bolo by to v rámci voľna cez víkend. Počas zlého počasia, takže ten stratený čas by, až tak nevadil. Skôr má zaujímajú ceny, lebo mne to pri niektorých výrobkoch, až také extra lacné nepríde. A osobne si myslím, že ľudia tam nakúpia blbosti a
v konečnom dôsledku nič neušetria. My si väčšinu nákupu, práve kvôli tomu času objednávame z Tesca domov.
@anonym_autor Suhlasim. Tak vymalujte jednu izbu zatial a mas to ovela vyhodnejsie 🙂
Bola som raz v ramci vyletu a za mna sklamanie. V cenovkach chaos, pri plateni nemile prekvapenie, ale vraj je to aj tym, ze sme nemali ich zakaznicku kartu... v podstate ceny cca ako u nas.
@anonym_autor cas od casu som objednavala z tesca, ale je drahsie ked porovnam s lidlom kaufom, aspon “moje nakupovane polozky”, biedronku mam tiez hodinku, nechodievame pretoze cas a naklady na cestu, ale ak sme v Polsku jasne, ze sa zastavime, ceny su mierne nizsie, ale pre mna je to skor ochutnavka inych potravin, pravidelne by som tak teda nebehala
My často chodíme na výlety do Poľska a vždy ideme aj do Biedronky, určite lacnejšie sú napr. mliečne výrobky (kilo tvarohu 2€, 500g syr 2,30€, trvanlivé mlieko 0,4€, maslo 1,20€/200g...ceny keď je zľava), ovocie a zelenina, sladkosti, sirupy, beriem tam aj pohánku, strukoviny, ryžu, cestoviny, džemy. Pre deti kapsičky za super cenu a malému kupujem Dada plienky, vychádzajú myslím okolo 10 centov za kus v akcii (veľ. 5). Kozmetiku tam veľmi nekupujem, ale tiež je trochu lacnejšia. Konzervované strukoviny, tuniak a pod... asi ako u nás, aj pečivo, drahšia ako u nás som si všimla že bola káva a v poslednom čase aj čokoláda. Mäso nekupujeme, to aj na SK berieme len z fariem. Ale nakupujem teda s appkou a robím si zoznam podľa letáku rovnako ako u nás, blbosti tam práveže nekupujeme, lebo nerozumiem poriadne po Poľsky 😂 Po konsolidácii uvidím, či nezačneme.chodit aspoň raz za 2t na väčší nákup, aj keď mám najbližšiu 40min autom,
@anonym_autor My sme boli na dovolenke a lebo veľa ľudí o tom hovorilo že sú veľmi nízke ceny tak to nie je pravda, ceny sú pri väčšine produtkov ako tu, rozdiel je len v tom že je tam viac akcii na produkty, ale aj radi oklamú ľudí, pri maslách bolo vypísané že 2+1 zadarmo cena bola nižšia o pár centov ako u nás kúpili sme tridsať (20+10) (na papieri bolo len toľko že “2+1” nič iné) pri pokladni sa nám však cenq nezdávala a predavačka hovorí že platí len na 6 kusov, kupovali sme aj kávu, cena na papieri bola cca 6€, neverili sme tomu tak v apke som cez skener skontroloval a aj tam písalo rovnakú sumu, pri pokladni však 12€, a predavačka nechápala aký problém máme
@anonym_autor Ahoj, ja som sa tam zastavila minulý týždeň. Kúpila som štyri bagety, kilo hrozna a veľký pack pomarančových džúsov. Inak nič. Ceny rovnaké alebo mierne vyššie ako tu na Slovensku. Ako sa píše vyššie, všímala som si košíky slovákov. Zväčša plienky, konzervy a mäso. Ak nebýva človek naozaj blízko ( max 20 km ) tak to nemá absolútne žiaden význam. Chodíme tam na výlet a dobré jedlo v reštaurácii. To ale tiež už dosť zdraželo.

kolko vas pojde a aku hodnotu by ste doma vedeli vytvorit za cely ten cas nakupu plus cesta keby ste nesli? (plus palivo)