icon

Oplatí sa nakupovať v Biedronke v Poľsku?

21. sep 2025

Oplatí sa ísť na nákup do Biedronky do Poľska?
Máme to cca 1 h cesty. Ak áno, čo sa tam oplatí kúpiť?

martinmmartin
21. sep 2025

kolko vas pojde a aku hodnotu by ste doma vedeli vytvorit za cely ten cas nakupu plus cesta keby ste nesli? (plus palivo)

autor
21. sep 2025
@martinmmartin

kolko vas pojde a aku hodnotu by ste doma vedeli vytvorit za cely ten cas nakupu plus cesta keby ste nesli? (plus palivo)

@martinmmartin doma sme 2 dospelý, 1 pubertiak a 1 dvojročné dieťa. Bolo by to v rámci voľna cez víkend. Počas zlého počasia, takže ten stratený čas by, až tak nevadil. Skôr má zaujímajú ceny, lebo mne to pri niektorých výrobkoch, až také extra lacné nepríde. A osobne si myslím, že ľudia tam nakúpia blbosti a
v konečnom dôsledku nič neušetria. My si väčšinu nákupu, práve kvôli tomu času objednávame z Tesca domov.

martinmmartin
21. sep 2025
@anonym_autor

@martinmmartin doma sme 2 dospelý, 1 pubertiak a 1 dvojročné dieťa. Bolo by to v rámci voľna cez víkend. Počas zlého počasia, takže ten stratený čas by, až tak nevadil. Skôr má zaujímajú ceny, lebo mne to pri niektorých výrobkoch, až také extra lacné nepríde. A osobne si myslím, že ľudia tam nakúpia blbosti a
v konečnom dôsledku nič neušetria. My si väčšinu nákupu, práve kvôli tomu času objednávame z Tesca domov.

@anonym_autor Suhlasim. Tak vymalujte jednu izbu zatial a mas to ovela vyhodnejsie 🙂

la_dolce_vita
21. sep 2025

Bola som raz v ramci vyletu a za mna sklamanie. V cenovkach chaos, pri plateni nemile prekvapenie, ale vraj je to aj tym, ze sme nemali ich zakaznicku kartu... v podstate ceny cca ako u nas.

danieli
21. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor cas od casu som objednavala z tesca, ale je drahsie ked porovnam s lidlom kaufom, aspon “moje nakupovane polozky”, biedronku mam tiez hodinku, nechodievame pretoze cas a naklady na cestu, ale ak sme v Polsku jasne, ze sa zastavime, ceny su mierne nizsie, ale pre mna je to skor ochutnavka inych potravin, pravidelne by som tak teda nebehala

canis_lupus
21. sep 2025

My často chodíme na výlety do Poľska a vždy ideme aj do Biedronky, určite lacnejšie sú napr. mliečne výrobky (kilo tvarohu 2€, 500g syr 2,30€, trvanlivé mlieko 0,4€, maslo 1,20€/200g...ceny keď je zľava), ovocie a zelenina, sladkosti, sirupy, beriem tam aj pohánku, strukoviny, ryžu, cestoviny, džemy. Pre deti kapsičky za super cenu a malému kupujem Dada plienky, vychádzajú myslím okolo 10 centov za kus v akcii (veľ. 5). Kozmetiku tam veľmi nekupujem, ale tiež je trochu lacnejšia. Konzervované strukoviny, tuniak a pod... asi ako u nás, aj pečivo, drahšia ako u nás som si všimla že bola káva a v poslednom čase aj čokoláda. Mäso nekupujeme, to aj na SK berieme len z fariem. Ale nakupujem teda s appkou a robím si zoznam podľa letáku rovnako ako u nás, blbosti tam práveže nekupujeme, lebo nerozumiem poriadne po Poľsky 😂 Po konsolidácii uvidím, či nezačneme.chodit aspoň raz za 2t na väčší nákup, aj keď mám najbližšiu 40min autom,

anonym_46f652
21. sep 2025

@anonym_autor My sme boli na dovolenke a lebo veľa ľudí o tom hovorilo že sú veľmi nízke ceny tak to nie je pravda, ceny sú pri väčšine produtkov ako tu, rozdiel je len v tom že je tam viac akcii na produkty, ale aj radi oklamú ľudí, pri maslách bolo vypísané že 2+1 zadarmo cena bola nižšia o pár centov ako u nás kúpili sme tridsať (20+10) (na papieri bolo len toľko že “2+1” nič iné) pri pokladni sa nám však cenq nezdávala a predavačka hovorí že platí len na 6 kusov, kupovali sme aj kávu, cena na papieri bola cca 6€, neverili sme tomu tak v apke som cez skener skontroloval a aj tam písalo rovnakú sumu, pri pokladni však 12€, a predavačka nechápala aký problém máme

zarrinka
21. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ahoj, ja som sa tam zastavila minulý týždeň. Kúpila som štyri bagety, kilo hrozna a veľký pack pomarančových džúsov. Inak nič. Ceny rovnaké alebo mierne vyššie ako tu na Slovensku. Ako sa píše vyššie, všímala som si košíky slovákov. Zväčša plienky, konzervy a mäso. Ak nebýva človek naozaj blízko ( max 20 km ) tak to nemá absolútne žiaden význam. Chodíme tam na výlet a dobré jedlo v reštaurácii. To ale tiež už dosť zdraželo.