Oplatí sa vyraziť na povianočné výpredaje do Parndorfu?
Ahojte, oplatia sa viac výpredaje po Vinoaciach v outlet Parndorf? Boli sme minulý rok pred zimou a čo to sme nakúpili ale že by sme boli očarení z tých zliav to nie 😃 preto ma zaujíma ci je toho viac a pripadne aj lepšie zľavy po Vianociach ?
Ani my uz nechodime, nic moc to tam nie je, co sa zliav tyka
ani ktovieake zlavy, ani pekny tovar, a to celorocne...
Bola som tam minulý týždeň. Tak buď som ja náročná , alebo to tam mali tovar v štýle " nikto to nechce, tu vám to predáme".
Chodila som pred covidom,vždy som niečo kúpila, aj sa oplatilo,ale teraz teda bieda veľká.
Ja som tam uz par rokov nebola, prestala som tam chodit, lebo tam uz nic poriadne nebolo. Dobre veci boli drahe, resp. nemali take zlavy, ze by som to kupila.
Tiez som mala pocit, ako pise kocka vyssie, ze tam je tovar v style, ze vsetky stariny tam navozia a ludia kupia.
Bola som tam minulý týždeň. Tak buď som ja náročná , alebo to tam mali tovar v štýle " nikto to nechce, tu vám to predáme".
Chodila som pred covidom,vždy som niečo kúpila, aj sa oplatilo,ale teraz teda bieda veľká.
suhlasim s nazorom @anonym_6cbfec boli sme tento piatok a teda, nekupila som nic. Zato naša puberta sa riadne rozšupla 🙂 cize aj ten tovar zodpoveda tejto vekovej skupine.
suhlasim s nazorom @anonym_6cbfec boli sme tento piatok a teda, nekupila som nic. Zato naša puberta sa riadne rozšupla 🙂 cize aj ten tovar zodpoveda tejto vekovej skupine.
@magic08 áno, pre puberťákov "skvelý nákup".
Ale že by som tam sebe niečo kúpila, či niečo ako darček na Vianoce,žiaľ nie. Jediné pozitívum, mala som voľný deň, stihla som kávu s kamoškou a vlastne som aj ušetrila lebo som nekúpila žiadne hovadiny.
@anonym_autor bola som v sobotu a katastrofa, milion ludi a odišli sme naprázdno ozaj ani jedna vec ma neoslovila uz dlho nepojdeme
@anonym_autor neoplatí sa to viac po Vianociach, v podstate je to cca stále rovnaké. Niekedy fajn akcia, ale po väčšine nič moc
Ja to tam milujem....ja vždy idem domov s kabelkou
Diagnóza no....
Do akých obchodov chodíte? My sme kedysi chodili do Espritu, ešte aj do Gerry Weber, teraz ani neviem, kam by som zavítala.
Ja som si tam kedysi kupovala oblecenie, topanky, vsetko. Teraz si radsej objednavam na BestSecret tie nemecke znacky ako je Betty Barclay, Taifun, Gerry Weber, Esprit (ten neviem ci este existuje), S. Oliver. Lebo tam je to lacnejsie ako v outlete v Parndorfe.
Do akých obchodov chodíte? My sme kedysi chodili do Espritu, ešte aj do Gerry Weber, teraz ani neviem, kam by som zavítala.
Za mňa áno. Chodím každý mesiac. No minimálne voňavky sa oplatia v Aline (ceny si vieš pozrieť na nete) a sú tam moje obľúbené obchody, ktoré u nás v Ba nie sú.
@lentilka Zero, JOOP!, Hilfiger, Lagerfeld, Comma, ecco, Potom sladkosti vždy kúpim v storck, a cestou domov vždy nakúpim v hofferovi

@anonym_autor mne pride, ze pred covidom sa to oplatilo viac. potom zrusili late night shopping, a ked ho obnovili, uz to nie je to, co to byvalo. chodim tam ked mam cas a zlavy sa najdu stale. ked je nejaka akcia, tak je to skor o nervoch a preplnenych obchodoch