icon

Ponúka Ikea zľavy počas Black Friday?

6. nov 2025

Dobrý deň, máva ikea black friday ? 🙂

julinka65
6. nov 2025

niekde som citala, sa o tom tiez bavili. niekto pisal, ze mavaju a niekto, ze nezvyknu. ale odporucali tam aj ze je dobre byt nejakym clenom ikea, ze vtedy su tiez lepsie ceny. neviem, ja tam nenakupujem nejak, nerozumiem sa do toho, len reprodukujem informacie 😀

sisska96
6. nov 2025

Jasne predtým zvyšujú ceny a potom akože akcia 😂

anonym_27ac3c
6. nov 2025

Vcera som chcela objednat z ikei manzelsku postel a ze doprava 32eur,tak som nakoniec taku istu objednala z kondeli,doprava zadarmo na dobierku v ikei ani dobierka nebola v moznostiach.A este to vyslo lacnejsis ako z ikei.

jana_eyre_2
6. nov 2025

nie, black friday v IKEA nebýva.. maju IKEA family zvýhodnené ceny, rôzne akcie, ale nie black friday.. nie je to zlý nápad, ale pokiaľ viem ani take niečo neplánujú..

sisska96
6. nov 2025
@anonym_27ac3c

Vcera som chcela objednat z ikei manzelsku postel a ze doprava 32eur,tak som nakoniec taku istu objednala z kondeli,doprava zadarmo na dobierku v ikei ani dobierka nebola v moznostiach.A este to vyslo lacnejsis ako z ikei.

@anonym_27ac3c Ikea už nie je lacná.

jarmila2010
6. nov 2025
@anonym_27ac3c

@anonym_27ac3c ja som objednala tabulu do detskej za cca 33€ a doprava 10🙄ale nemala som aktualne inu moznost,tak som objednala,ale to postovne maju neskutocne prestrelene...potom sa cuduju,ze im zisky klesaju,ked vsade maju ludia dostupnejsiu konkurenciu

sisska96
7. nov 2025
@jarmila2010

@anonym_27ac3c ja som objednala tabulu do detskej za cca 33€ a doprava 10🙄ale nemala som aktualne inu moznost,tak som objednala,ale to postovne maju neskutocne prestrelene...potom sa cuduju,ze im zisky klesaju,ked vsade maju ludia dostupnejsiu konkurenciu

@jarmila2010 Však to . Viacerí obchodov majú dopravu zadarmo pri tých čiastkach