Praktiky firmy Aquamol
Zháňam ľudí, ktorých táto firma okradla. Určite nás nieje málo. Ponúkajú prácu z domu. Predaj filtrov. Na vstupnom pohovore od vás vypýtajú 30€. Máte zháňať ďalších ľudí a pridávať na sociálne siete inzeráty s ponukou práce. Sľubujú odmeny za predaj filtrov, ktoré samozrejme nikto nekúpi.
Do budúcna aj pre iných, čo budú zháňať recenzie. Ak od teba na pohovore pýtajú peniaze, nie je to seriózna firma, ktorá ti dá prácu - naozaj nie, aj keby ti modré z neba za to sľúbili.
Ahoj. Vieš mi dať IČO tej firmy?
Prišiel som na pohovor, čakal som 20minút, bola to moja prvá možnosť si privyrobiť pri štúdiu. Pýtali odomňa 40€ za zaškolenie, no ja som im ich aj poslal na účet, podpisoval som žiadosť v papierovej forme. Vystupovali pod zrejme novým menom Technologyro.
Môžem sa začať lúčiť s peniazmi ? Keď to je jasný podvod, ako prídem k peniazom naspäť? Má význam kontaktovať "zástupcu" firmy? :D
Prišiel som na pohovor, čakal som 20minút, bola to moja prvá možnosť si privyrobiť pri štúdiu. Pýtali odomňa 40€ za zaškolenie, no ja som im ich aj poslal na účet, podpisoval som žiadosť v papierovej forme. Vystupovali pod zrejme novým menom Technologyro.
Môžem sa začať lúčiť s peniazmi ? Keď to je jasný podvod, ako prídem k peniazom naspäť? Má význam kontaktovať "zástupcu" firmy? :D
@anonym_3cac07 peniaze zrejme neuvidis.
@anonym_3cac07 a áno teraz sú technologyro
Tu je fakt finančná a aj celková gramotnosť 0.00 bodov. Veď zapojím logiku, ktorý zamestnávateľ pýta od človeka peniaze? Nemalo by to byť náhodou naopak, že on má platiť za prácu vám? Na ľudskej blbosti sa najlepšie zarába 🤦
Potom nezabudnite nadávať na všetkých ostatných, na dobu a neviem na čo všetko, keď popisujete každú blbosť ktorú vám dajú pod noc.

Nechápem ako niekto ešte môže naletieť na takúto blbosť