icon

Prečo zatvárajú Orsay predajne?

la_dolce_vita
13. nov 2025

Ahojte, roky som nakupovala najradsej v tejto predajni, kedysi boli dokonca dve v nasom meste a teraz zavreli aj tu poslednu v OC. Nie je to škoda? Preco je taky trend? Ked som pozrela na nete, je malo tych kamennych predajni a pre mna z ruky. To je len taky vylev, nakupila som u konkurencie... pekny den vsetkym 🙂

Strana
z2
muchotrafka298
13. nov 2025
@anonym_85e68a

Mne chyba Esprit, tiez krachol.

@anonym_85e68a tie veci sa daju stale kupit na internete, maju ich bezne ak je akcia na Zalando Lounge alebo aj Bestsecret ich ma.

11alenka11
13. nov 2025

@la_dolce_vita povodny orsay skrachoval hadam uz aj pred 3 rokmi. Potom to odkupili cesi a od vtedy to ide dole vodou c9 sa tyka ich satnika.povodny orsay bol super ale do tohtp prevzateho sa uz ani ist neoplati. Napr v rakusku ho zavreli "bez nahrady"

anonym_85e68a
13. nov 2025
@muchotrafka298

@anonym_85e68a tie veci sa daju stale kupit na internete, maju ich bezne ak je akcia na Zalando Lounge alebo aj Bestsecret ich ma.

@muchotrafka298 ja moc nenakupujem online😐

lentilka
13. nov 2025
@11alenka11

@la_dolce_vita povodny orsay skrachoval hadam uz aj pred 3 rokmi. Potom to odkupili cesi a od vtedy to ide dole vodou c9 sa tyka ich satnika.povodny orsay bol super ale do tohtp prevzateho sa uz ani ist neoplati. Napr v rakusku ho zavreli "bez nahrady"

@11alenka11 Toto je dobrá info. Ja som sa tešila, že si kúpim nejaké tie basic kúsky odtiaľ, viskózové, s normálnym strihom, a už dlhšiu dobu neviem na nič vhodné natrafiť. Buď divné veci alebo umeliny. Tak už viem prečo.

benit
13. nov 2025

Oni krachli po korone, potom to nejako preklopili na novu firmu, ale od tej doby som si tam uz nevedela nic kupit. Predajne v okoli pozatvarali. Online este funguje.

derdia
13. nov 2025

@la_dolce_vita lebo kazdemu staci shein....

anonym_60ec03
13. nov 2025

V KE este maju predajne, ale totalne sa im zmenil sortiment, extremne sa pohorsili posledne roky a je tam toho strasne malo a uplne otrasne veci. A to som tam cele roky nakupovala takmer vsetko moje elegantne oblecenie. Uz dlho tam ani nevojdem, je to zbytocne..

oblecenie99
14. nov 2025

Kedysi som tam nakupovala, v KE ešte tuším.maju predajňu v Auparku, ale tri roky som tam ani nevošla. Mna mrzí viac Oodji (spomínate si ešte niekto na ten obchod?), oni už nie sú aj viac ako desať rokov, ale ja ešte doteraz mám nejaké svetre od nich. A kabelky CARPISA 🫤

anonym_addea0
14. nov 2025
@jvasenka

@la_dolce_vita mne sa tam páčili veci rovnako ako v m&s (tiež krachli).. mali pekne elegantne kúsky-bohužiaľ teraz sa to moc nenosí

@jvasenka nekrachli stiahli sa z nasho trhu lebo tu sa kudia obliekaju … stavi im hm a reserved ci zara 🙈

fairyy
14. nov 2025
@oblecenie99

Kedysi som tam nakupovala, v KE ešte tuším.maju predajňu v Auparku, ale tri roky som tam ani nevošla. Mna mrzí viac Oodji (spomínate si ešte niekto na ten obchod?), oni už nie sú aj viac ako desať rokov, ale ja ešte doteraz mám nejaké svetre od nich. A kabelky CARPISA 🫤

@oblecenie99 aj ja takto spominam na oodji a carpisu ..moje dve srdcovky ❤️ 😃 ale hlavne na carpisu vzdy ked potrebujem novy ruksak do mesta

jvasenka
14. nov 2025
@fairyy

@oblecenie99 aj ja takto spominam na oodji a carpisu ..moje dve srdcovky ❤️ 😃 ale hlavne na carpisu vzdy ked potrebujem novy ruksak do mesta

@fairyy carpisa už nefunguje? oodji mal neskutočne krásne veci ale strašne malé veľkosti. ja som nosila väčšiu 38 a málokedy mi niečo perfektne sadlo… doteraz mam doma od nich ružovú blúzku s čiernymi volanmi kt síce nezapnem a na chrbte je trochu vyblednuta ale je tak krásne že ju stále nechávam😅

Strana
z2