icon

Reklamácia svetra na Temu - vrátenie peňazí

tatianak18
15. dec 2025

Ahojte,dnes mi prišiel sveter z temu (stál cez 17€) chýbajú na ňom stuhy ( boli jeho významnou súčasťou,bez nich vyzerá ako deravý) Zadala som reklamáciu/refundáciu a ponúklo mi vrátenie zadarmo.Chcela som sa opýtať,ako presne to funguje,či mi peniaze nabehnú ihneď ako odnesiem sveter na pobočku packety/sps alebo reálne musím počkať,kým im ten sveter dojde niekam do Číny a oni odťuknú vrátenie? Nerada by som prišla aj o sveter aj o peniaze,keďže balík ku mne domov bežne chodí ošklbaný a deravý ako krave z pysku.

dorizzz
15. dec 2025

@tatianak18 mne pípli hneď ako som odniesla balík do gls-ka, resp.hneď ako to pracovníčka nahodila do systému.

tatianak18
autor
15. dec 2025
@dorizzz

@tatianak18 mne pípli hneď ako som odniesla balík do gls-ka, resp.hneď ako to pracovníčka nahodila do systému.

@dorizzz a zvolili ste si prosím vrátenie peňazí ako temu kredit,či pôvodný spôsob platby (účet) ? Nemám s týmto skúsenosť,tak mám trochu obavu.Nakupovala som cez temu 2x v živote😅

anonym_8dcbd4
15. dec 2025
@tatianak18

@dorizzz a zvolili ste si prosím vrátenie peňazí ako temu kredit,či pôvodný spôsob platby (účet) ? Nemám s týmto skúsenosť,tak mám trochu obavu.Nakupovala som cez temu 2x v živote😅

@tatianak18 Ja som v sobotu vrátil balík cez SPS Balíkovo Box a dal, že na účet a ešte nemám, ale píše, že od 16. Do 20. Majú prísť peniaze tak neviem

dorizzz
15. dec 2025
@tatianak18

@tatianak18 kredit, nedalo sa mi zaškrtnúť možnosť pôvodnej platby. Už som to oželela a vybrala si niečo iné. Cez Temu nakupovať oblečenie sa veľmi neoplatí. To len také veci - obaly na telefon, nejakú nano pásku, škrabadlo na chrbát 😂 ale to sú veci čo si kúpi človek v každom číňaku, celé je to odrb, ako aj shein.

tatianak18
autor
15. dec 2025
@dorizzz

@tatianak18 kredit, nedalo sa mi zaškrtnúť možnosť pôvodnej platby. Už som to oželela a vybrala si niečo iné. Cez Temu nakupovať oblečenie sa veľmi neoplatí. To len také veci - obaly na telefon, nejakú nano pásku, škrabadlo na chrbát 😂 ale to sú veci čo si kúpi človek v každom číňaku, celé je to odrb, ako aj shein.

@dorizzz ďakujem ❤️ V tomto s Vami musím súhlasiť,ulakomila som sa na pekne vyzerajúci ženilkový sveter,samozrejme bez recenzií k nemu.Keby som vedela,že s tým vrátením bude taká oštara,veru zbehnem radšej hocikde do kamenného obchodu 😅

tatianak18
autor
15. dec 2025
@anonym_8dcbd4

@tatianak18 Ja som v sobotu vrátil balík cez SPS Balíkovo Box a dal, že na účet a ešte nemám, ale píše, že od 16. Do 20. Majú prísť peniaze tak neviem

@anonym_8dcbd4 prosím,ak budete môcť a chcieť dajte vedieť ako ste dopadli s tým vrátením peňazí na účet🙏🏻 Fakt mám obavu to poslať,či to vôbec dôjde k nim

anonym_8fc875
15. dec 2025
@dorizzz

@dorizzz oblečenie ani nič čo je v kontakte s pokožkou sa neoplatí lebo je nekontrolovaná výroba a môžu byť v ňom chemikálie

napríklad detské sluchátka https://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-... obsahovali ftaláty ktoré môžu spôsobiť neplodnosť

anonym_1b06c2
Autor odpoveď zmazal
tatianak18
autor
16. dec 2025
@anonym_1b06c2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_1b06c2 nepochopila si,čo som sa pýtala.Treba si odznova a tentokrát s porozumením prečítať predmet diskusie.Pochopila som,ako sa má vrátiť tovar.Pýtala som sa na to,kedy vrátia fyzicky peniaze :D Ešte som sa nestretla s tým,že sk e-shop by poslal niečo vadné alebo nekompletné.

anonym_1b06c2
16. dec 2025
@tatianak18

@anonym_1b06c2 nepochopila si,čo som sa pýtala.Treba si odznova a tentokrát s porozumením prečítať predmet diskusie.Pochopila som,ako sa má vrátiť tovar.Pýtala som sa na to,kedy vrátia fyzicky peniaze :D Ešte som sa nestretla s tým,že sk e-shop by poslal niečo vadné alebo nekompletné.

@tatianak18 sama pises "nemam s tym skusenosti, mam obavu", v dalsom prispevku "mam obavu...", "keby som vedela, ze s tym vratenim bude taka oštara...". Nabuduce tu nejojč, tak ti nebudem radit. V mene "dobre za dobre necakaj" mazem🙈

anonym_8dcbd4
16. dec 2025
@tatianak18

@anonym_8dcbd4 prosím,ak budete môcť a chcieť dajte vedieť ako ste dopadli s tým vrátením peňazí na účet🙏🏻 Fakt mám obavu to poslať,či to vôbec dôjde k nim

@tatianak18 Dnes mi peniaze prišli

tatianak18
autor
16. dec 2025
@anonym_1b06c2

@tatianak18 sama pises "nemam s tym skusenosti, mam obavu", v dalsom prispevku "mam obavu...", "keby som vedela, ze s tym vratenim bude taka oštara...". Nabuduce tu nejojč, tak ti nebudem radit. V mene "dobre za dobre necakaj" mazem🙈

@anonym_1b06c2 vymaž,nechcem nevyžiadané rady a mudrlantstvo😀 Nie nemám skúsenosť s TEMU,ale pointa nebola to,že produkt im neviem vrátiť,ale to,že neviem kedy peniaze prídu.Všetko,čo si napísala sa dalo napísať aj s menej povýšeneckým tónom.Nie každý vracia veci ako na bežiacom páse😉 A áno jojčím,budem aj nabudúce,ak bude niečo treba😍

tatianak18
autor
16. dec 2025
@anonym_8dcbd4

@tatianak18 Dnes mi peniaze prišli

@anonym_8dcbd4 ďakujem mnohokrát🙏🏻❤️