Reklamácia tovaru z Kaufland trhoviska
Ahojte, reklamoval už niekto tovar, ktorý bol zakúpený cez to ich trhovisko?
Viete mi prosím napísať, ako to funguje? Ak treba poslať poškodený tovar, tak predajcovi? Konkrétne sa jedná o dodávateľa z Francúzska. Ďakujem.
@zuzulienocka78 reklamuješ v Kauflande - on line. Tam na stránke máš presne postup ako vrátiť tovar do 14 dní a ako postupovať pri reklamácii.
@3009 Ja tovar ešte nemám - čítala som tie popisky, len by ma potešila reálna skúsenosť. Nejako sa v tom nevyznám.
Ak je to napr. predajca z toho Francúzska, či posielam tovar tam.
@zuzulienocka78 reklamuješ v Kauflande - on line. Tam na stránke máš presne postup ako vrátiť tovar do 14 dní a ako postupovať pri reklamácii.
@3009 "reklamuješ v Kauflande - on line"? To máš odkiaľ? Tam predáva XYZ rôznych firiem a každá má iné podmienky.
Treba kliknúť pri tovare vpravo na "Informácie o predajcovi" potom na "Poučenie o odstúpení od zmluvy" a tam majú podmienky odstúpenia a email kde máš poslať že odstupuješ (ako pozerám niektorí tam majú aj vzor emailu) a pošlú ti informácie kde ho máš poslať (klikol som asi na 6 predajcov a všetci sídlia v Nemecku a máš tam na ich adresu poslať balík).
@3009 "reklamuješ v Kauflande - on line"? To máš odkiaľ? Tam predáva XYZ rôznych firiem a každá má iné podmienky.
Treba kliknúť pri tovare vpravo na "Informácie o predajcovi" potom na "Poučenie o odstúpení od zmluvy" a tam majú podmienky odstúpenia a email kde máš poslať že odstupuješ (ako pozerám niektorí tam majú aj vzor emailu) a pošlú ti informácie kde ho máš poslať (klikol som asi na 6 predajcov a všetci sídlia v Nemecku a máš tam na ich adresu poslať balík).
@hiro ja som už reklamovala niekoľkokrát tak ma nepoučuj. Ak máš inú skúsenosť tak si rob podľa vlastného uváženia.
@hiro nič si nemýlim kupujem aj reklamujem nákupy z kaufland trhoviska. Ty reklamuješ zakúpený tovar od toho kto ti tovar predáva a to je kaufland a nie jeho dodávateľ.
@3009 "Ty reklamuješ zakúpený tovar od toho kto ti tovar predáva a to je kaufland" - nie, to je hlúposť. Kaufland ti ten tovar nepredáva. Kaufland len prevádzkuje toto webové trhovisko. Predávajú tam iné firmy. Ohľadom vrátenia tovaru to máš jasne uvedené že Kaufland nie je predajca.
@3009 Ja tovar ešte nemám - čítala som tie popisky, len by ma potešila reálna skúsenosť. Nejako sa v tom nevyznám.
Ak je to napr. predajca z toho Francúzska, či posielam tovar tam.
@zuzulienocka78 Ideálne je čítať podmienky konkrétneho predajcu. Mne napr. tovar prišiel z Poľska, ale nereklamovala som.