Skúsenosti s nákupom z obchodu Okdais
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či náhodou niektorá z Vás nemá skúsenosti s obchodom Okdais. Našla som tam strašne krásne šaty, len doprava je až z USA, tak sa veľmi bojím objednávať z tejto stránky a hlavne aj preto, že to je dosť finančne nákladné a neviem, v akom stave vôbec prídu tie šaty. Ďakujem za každú radu. Cením si to 💜
https://www.okdais.com/?srsltid=AfmBOorwHlor2q2...
@maranco Na stránke nemajú telefónne číslo. Majú tam iba Email a kontakt na sociálne siete ako instagram atď. Ani konkrétnu adresu som nenašla.🙈
@zuzi252 tak vieš kto sa potrebuje zatajovať
kto podniká seriózne a buduje si svoju značku sa nepotrebuje skrývať
v recenziách na ten e-shop zákazníci spomínali tieto problémy, šaty nezodpovedali tomu čo bolo na fotkách, materiál bol nekvalitný, poslali zlú veľkosť, keď chceli vrátiť tak im núkali zľavu, ak sa im podarilo poslať späť museli platiť drahé poštovné 70$ a niektorí sa nedočkali vrátenia platby
tiež tam spomínali Čínu ale neviem súvislosť či bolo vyrobené v Číne alebo aj poslané z Číny
@zuzi252 tak vieš kto sa potrebuje zatajovať
kto podniká seriózne a buduje si svoju značku sa nepotrebuje skrývať
v recenziách na ten e-shop zákazníci spomínali tieto problémy, šaty nezodpovedali tomu čo bolo na fotkách, materiál bol nekvalitný, poslali zlú veľkosť, keď chceli vrátiť tak im núkali zľavu, ak sa im podarilo poslať späť museli platiť drahé poštovné 70$ a niektorí sa nedočkali vrátenia platby
tiež tam spomínali Čínu ale neviem súvislosť či bolo vyrobené v Číne alebo aj poslané z Číny
@maranco Ďakujem moc za uvedomenie. Mate pravdu asi. Určite si nechávam od Vás poradiť. Ďakujem ešte raz 🙏🫡

Aká je poštová adresa firmy a telefónne číslo?