icon

Skúsenosti s vianočným stromčekom z Actionu

24. okt 2025

Kupila ste niektora?
Je taky riedky ci troska hustejsi?vdaka

Skúsenosti s vianočným stromčekom z Actionu
anonym_266dad
24. okt 2025

@anonym_autor my sme ho kupili minuly rok a je celkom ok

bielasovicka
24. okt 2025

Žienky, co sa tam oplatí kúpiť? Ja som tam nebola ešte, ale chystám sa. Co tam majú?

anonym_97fb69
24. okt 2025

Vyzerá ako čutka.

really8
25. okt 2025
@bielasovicka

Žienky, co sa tam oplatí kúpiť? Ja som tam nebola ešte, ale chystám sa. Co tam majú?

@anonym_autor totalna metla. Ak to chces niekde do kanclu dajme tomu, domov nie.

@bielasovicka Ja mam velmi rada tie orieskove zmesi ale maju aj vyhodne balenia na rozne sladkosti. Sem tam tam kupujem detom nejake hracky, teraz som kupila balancne kamene ale malemu napr sedli aj gumaky aj pyzamo. A ako chronicky stracas nabijaciek tam chodim na kable

bielasovicka
25. okt 2025
@really8

@anonym_autor totalna metla. Ak to chces niekde do kanclu dajme tomu, domov nie.

@bielasovicka Ja mam velmi rada tie orieskove zmesi ale maju aj vyhodne balenia na rozne sladkosti. Sem tam tam kupujem detom nejake hracky, teraz som kupila balancne kamene ale malemu napr sedli aj gumaky aj pyzamo. A ako chronicky stracas nabijaciek tam chodim na kable

@really8 nabíjačky, to fakt tam majú? No, tak už len kvôli tomu tam už musím ist😄

bielasovicka
25. okt 2025

@anonym_autor ináč, mne sa veľmi zapáčili tie stromčeky na pni co sú. Minulý rok som kúpila na favi, a som veľmi spokojna. Fakt je pekný.

autor
25. okt 2025
@anonym_266dad

@anonym_autor my sme ho kupili minuly rok a je celkom ok

@anonym_266dad nemas foto?

anonym_266dad
26. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

anonym_266dad
26. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ked sa ozdobil, nevyzeral zle. Ale nemam inu foto.

autor
26. okt 2025
@anonym_266dad

@anonym_autor ked sa ozdobil, nevyzeral zle. Ale nemam inu foto.

@anonym_266dad za tu cenu fajn dakujeeeeem,nebudem si moct dovolit tento rok drahsi,budem rada ak si decka najdu nieco pod stromcekom ;)

oneinamillion
Autor odpoveď zmazal
autor
26. okt 2025
@oneinamillion
Odpoveď bola zmazaná

@oneinamillion dakujem krasne za pomoc,ale nechcem pod skutocnym menom ,pretoze sa idem rozvadzat a nechcem ,aby niekto nieco vedel.Ale ozaj dakujem,nieco si najdu aj malickost potesi.;) Dcere staci karta do DM,odlozim nieco a nabijem jej a syncek dostane nieco z tych lacnejsich obchodou,ale posielam ti srdievko za ochotu

ankare
26. okt 2025
@anonym_autor

@oneinamillion dakujem krasne za pomoc,ale nechcem pod skutocnym menom ,pretoze sa idem rozvadzat a nechcem ,aby niekto nieco vedel.Ale ozaj dakujem,nieco si najdu aj malickost potesi.;) Dcere staci karta do DM,odlozim nieco a nabijem jej a syncek dostane nieco z tych lacnejsich obchodou,ale posielam ti srdievko za ochotu

@anonym_autor silno Ti drzim palce, si silná žena! 😍

autor
26. okt 2025
@ankare

@anonym_autor silno Ti drzim palce, si silná žena! 😍

@ankare dakujem krasne ❤️

autor
26. okt 2025
@oneinamillion
Odpoveď bola zmazaná

@oneinamillion este ta chcem upozornit,ze ja Ti urcite pisat do ss nebudem,ak by som aj v stave "nudze" oznamim Ti to tu,je to len info,aby sa niekto neozval v akoze v mojom mene,a zneuzije tvoju dobrotu.Este raz dakujem a krasny vecer