Sú čelenky na jarmoku príliš drahé?
Zvyknete si kupovať čelenky na jarmoku?mne sa to strašné páči len mi prídu dosť drahé
@anonym_autor áno. Mám látkové. Ženy to bežne nosia
@anonym_autor áno. Mám látkové. Ženy to bežne nosia
@zmrzlinka2021 vieš poslať foto?
ja zalozim temu, zvyknete zakladat odveci temy na koniku?
Aké čelenky? Ešte som nevidela predávať na jarmoku čelenky.
Nie
Mám jednu čelenku z dm už snáď " 100 rokov", dávam si ju pri upratovaní,varení.
Tým u mňa využitie čelenky končí.
A ak sa ti zdá nejaká hand made drahá, tak si ju proste nekúp..
Ľahké, že ?
Aké čelenky? Ešte som nevidela predávať na jarmoku čelenky.
@januska12323 majú kadejaké aj tie kvetovane veľké
kúpila som si pred X rokmi (to ešte fičí?) 2ks za tuším 3e/ks a predala na bazáre za 10e/ks 😁 škoda že som ich nekúpila viac 😀
@anonym_autor ty si tá tehotná, čo chce ísť na jarmoku na kolotoč? A ešte aj s čelenkou, veľkou kvetovanou?
@anonym_autor ty si tá tehotná, čo chce ísť na jarmoku na kolotoč? A ešte aj s čelenkou, veľkou kvetovanou?
@danica2711 😆😆😆😆🫣
Ci si troll, či nie, ja odpoviem normálne. Ak sa ti zdajú drahé, nekupuj. Ja kupujem dcéram také kvetované, nosia ich rady na fotenie, k šatám atď. Látkové nenosia, háčkované a pletené im nekupujem, lebo také im vyrábam ja. Ja v zime nosím len čelenky, čiapky nie a tie si tiež sama vyrábam.
@anonym_autor bože dobrý! Pre niekoho áno, pre iného nie 🤦🏼♀️ dopadnem čo všetko sa tu rieši
Mám veľmi rada čelenky čo je natom mám problémy bolievaju ma uši keď veľmi fúka v jarných aj zimných mesiacoch tak namiesto čiapky podľa mňa sú drahé ak poznáš nejakú šikovnú krajčirku tak to nie je problém zohnať si
@anonym_autor akože detské? Alebo sú skutočne dospelé ženy ktoré nosia čelenky na verejnosti?
kúpila som si pred X rokmi (to ešte fičí?) 2ks za tuším 3e/ks a predala na bazáre za 10e/ks 😁 škoda že som ich nekúpila viac 😀
@zuzanka.zuzu tým by som sa nechválila....
@zuzanka.zuzu tým by som sa nechválila....
@merlinja veď ty sa asi nemáš čím 🤷

@anonym_autor nie, nemam 12