icon

Sú Tesco Clubcard kupóny marketingový zámer?

simona_racz
4. sep 2025

Našla som síce s tým súvisiacu tému tu:

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ako-pouzivat-kupony-v-aplikacii-tesco-clubcard/

Ale mňa zaujíma niečo iné. Máme clubcard ako rodina, všetci členovia máme aplikáciu v mobile, a body zbierame spolu. Nakupuje na to celá rodina. Ale keď prídu kupóny tak sa už niekedy smejem na tom čo robia. Ujo išiel do tesca že mu aplikácia ponúkla zľavu na niekoľko produktov. Samozrejme prišiel domov sklamaný že nič z toho, čo mu aplikácia ponúkala, tam nemali. Tak trochu sa mi to zdá až smiešne, že o čo tomu tescu ide? Ponúkajú kupóny, ale nakoniec ten tovar, ani nemajú. Toto je nejaký marketingový zámer? Že aby tam človek šiel, a keď už je tam, tak si nakúpi? Samozrejme ujo tak hromžil, že si aplikáciu rovno vymazal, že mu je v tom prípade na nič. Ja tieto veci nevyužívam, keďže nakupujem v rôznych obchodoch, a práve toto nemám žiadne zákaznícke karty, lebo viem že oni to majú tak nastavené, aby z toho zakázník nič nemal. Ja len pomáham rodine zbierať body. Ak idem do tesca náhodou, tak si dám oskenovať aplikáciu. Tieto ostatné veci nevyužívam. Tak schválne som len pozrela tie kupóny v aplikácii, keď som bola na predajni, že či to tam bude, a veru väčšinu nemali vôbec, alebo mali nesprávne rozmery že napr. nápoj platil iba určitý objem a práve taký nemali, ale všetky ostatné mali.

Strana
z3
nelca84
25. nov 2025
@unbeholfen

@nelca84 ďakujem, aké typ tesca to bol? Velké či malé?

@unbeholfen velke, hypermarket

unbeholfen
25. nov 2025

Toto som myslel že oni to majú rozdelené na nejaké kategórie že hypermarket to sú tie najväčšie, u nás je supermarket, to sú tie stredné, vo väčšine okresných mestách a potom sú tie najmenšie to neviem ako sa volá čo sú v dedinách a minimestách…

Strana
z3