V akom obchode kúpim adventný veniec?
Ahojte, kde kupim adventny veniec v obchode? Neviem ci mam teraz zhanat alebo az neskor, ci cakat do poslednej chvile. Nikde som zatial nevidela realne v obchode, iba na eshope kade tade, ale zhanam z obchodu, videla som teraz v lidli a v kauflande ale myslim v inych obchodoch, kazdy rok to tak je a ked potrebujem tak neviem najst. Nevideli ste nikde? Ďakujem za info
U nás v meste už majú vyložené aj niektoré kvetinárstva, skús pozrieť aj u Vás.
U nás v meste už majú vyložené aj niektoré kvetinárstva, skús pozrieť aj u Vás.
@anonym_5855df ďqkujem
Neviem či to len ja tak mam ale rok co rok neviem zohnať normálny veniec ktorý by aj vyzeral nebol by príliš veľký ani príliš malý.. Nič ma nezaujalo. Mam venček ktorý som si doniesla ešte z rodičovského domu má už možno 10 rokov zdobila som si ho ja ešte veľmi dávno každý rok ho dávam do krabice vcelku 😄 už raz aj horel našťastie to nevidno 😃 pokusy boli objednala som čo to z allegra alebo kúpila v kamennom obchode ale nevedela som si k tomu vytvoriť takú väzbu a vidieť to ako dekoráciu ktorá zutulni bývanie
Neviem či to len ja tak mam ale rok co rok neviem zohnať normálny veniec ktorý by aj vyzeral nebol by príliš veľký ani príliš malý.. Nič ma nezaujalo. Mam venček ktorý som si doniesla ešte z rodičovského domu má už možno 10 rokov zdobila som si ho ja ešte veľmi dávno každý rok ho dávam do krabice vcelku 😄 už raz aj horel našťastie to nevidno 😃 pokusy boli objednala som čo to z allegra alebo kúpila v kamennom obchode ale nevedela som si k tomu vytvoriť takú väzbu a vidieť to ako dekoráciu ktorá zutulni bývanie
@sszuzu8 ja som tiez hladala a nenasla som, aj v obi, hornbachu som pozerala online no nic tam normalne nebolo..
A to chceš živý či umelý? Ja som si objednala čistý umelý adventný veniec z netu a každý rok si ho zdobím podľa seba. Je pravda, že ho veľmi nepremiestňujem, nakoľko "ozdoby" iba napichujem, ale mne to vyhovuje. Nechcem ich prilepovať pištoľou, aby som ho mohla zdobiť, ako mi vyhovuje.
A to chceš živý či umelý? Ja som si objednala čistý umelý adventný veniec z netu a každý rok si ho zdobím podľa seba. Je pravda, že ho veľmi nepremiestňujem, nakoľko "ozdoby" iba napichujem, ale mne to vyhovuje. Nechcem ich prilepovať pištoľou, aby som ho mohla zdobiť, ako mi vyhovuje.
@anonym_81059a idealne umely ozdobeny aby som mala niekolko rokov

OBI, Hornbach uz maju vianocne dekoracie