V ktorom obchode najradšej nakupujete?
Dobrý deň všetci. O chvíľu sú Vianoce a čakajú nás veľké nákupy. Ja každý rok pred sviatkami obehám takmer všetky obchody, ako Lidl, Kaufland, Tesco, Billa, Jednota... Ale zaujímalo by ma, v ktorom obchode najradšej nakupujete a v ktorom najmenej?
Ja osobne najradšej nakupujem buď v Kauflande alebo v Tescu.
Naopak v Lidli veľmi rada nenakupujem, pretože takmer všetky potraviny sú ich značky. Napobeniny tých drahších produktov, a tie sú menej kvalitné a väčšina z tých vecí mi nechutí. Včera som napríklad kupovala sladkosti na Mikuláša, išla som do Kauflandu. Pretože tam majú stále veľký výber sladkostí, ako Twix, Snickers, Mars, KitKat, Mentos atď. To v Lidli hocikedy nenájdem. A niektoré veci sa tam vôbec nepredávajú.
@anonym_autor najradšej lidl. Vôbec nechodím do tesca a Kauflandu, tam je mrte ľudí.
Lidl a Kaufland, Billa takmer vobec, kedysi byvali v Bille take usmudlane predavacky, tie rovnosaty take zaspinene, celkovo aj ten interier tak posobil, potom to zmodernizovali a zreorganizovali, ale idem, len ked sa mi nechce ist inam a potrebujem len par veci
@anonym_autor najcastejsie Lidl, obcas Tesco, a Tebou spominany Mars a a myslim ze aj Snickers som v Lidli tento tyzden videla
dnes som bola osobne v tescu a nevedela som co kam kde kukat. Tak som si zvykla objednavat nakupy online, ze uz mi je to neprijemne osobne nakupovat. Zaujimave. Lidl je cudny obchod, ked sa tam raz za cas vyberiem kupit trebars panenku v akcii aj tak jej niet. A kaufland je plny dochodcov, ktori maju cas 😀 Keby tesco ponukli online aj oblecenie, ci hracky, tak je to uplne dokonaly obchod.
Kaufland, Billa Metro aj Lidl.
velkym bakupom lebo Vianoce nerozumiem.
normalna vecera.
Každý víkend v susednom štáte. Cenovo sa to ani nechytá na tie "akcie" v slovenských reťazcoch
A sem tam ešte idem do miestnych potravín keď niečo chýba. Do Kauflandu ma nedostane nikto, to by musel byť posledný obchod v krajine.
Najčastejšie nakupujem v Bille (5 krát do týždňa). Nakúpim pomerne rýchlo, viem kde sa aký tovar nachádza a nebýva tam veľa zákazníkov. Obcas v Kraji. Muz chodi raz do mesiaca do Metra. Kaufland a Lidl neznášam, vždy je tam veľa ľudí, väčšia rozloha, takže tam strávim viac času ako som ochotná obetovať.

@anonym_autor Najradšej mám tesco