icon

Vianočná lotéria Tipos

4. okt 2025

dnes som bola prekvapena ze uz predavaju a vianocna stoji 10 euro a zevraj 50% zrebov je vyhernych
vyskusali ste dakto?

ja dnes vianocne prekvapenie za 5euro a vyhrala som 10. potesilo.
pridali velmi vela zrebov...

Strana
z2
anonym_1420c4
4. okt 2025

Ja vyhravam stale, lebo ziadnym sposobom nestavkujem, ani zreby nekupujem 😄

jaja20
4. okt 2025

Áno, každý druhý je výherný. Minulý rok vyhrával každý, ale minimálna výška výhry bola len 5€ v porovnaní s cenou 10€.

autor
4. okt 2025
@jaja20

Áno, každý druhý je výherný. Minulý rok vyhrával každý, ale minimálna výška výhry bola len 5€ v porovnaní s cenou 10€.

@jaja20 10 euro je dost. ozaj. premyslam ci je tympadom dobre kupit celu seriu 20ks a risknuto to. no 200 euro mi pride ozaj dost. alebo kupovat nahodne po 1-2 zreboch na roznych miestach ( ale na poste mi radili kupit celu sadu)

jaja20
4. okt 2025
@anonym_autor

@jaja20 10 euro je dost. ozaj. premyslam ci je tympadom dobre kupit celu seriu 20ks a risknuto to. no 200 euro mi pride ozaj dost. alebo kupovat nahodne po 1-2 zreboch na roznych miestach ( ale na poste mi radili kupit celu sadu)

@anonym_autor V celej sade môžeš, ale aj nemusíš vyhrať viac, ako si investovala. V tom je systém lotérie.
Alebo kúp viacero po sebe nasledujúcich kusov, aj tak môže byť zvýšená šanca na výhru.
Ale samozrejme, všetko je o šťastí 🙂

autor
4. okt 2025
@jaja20

@anonym_autor V celej sade môžeš, ale aj nemusíš vyhrať viac, ako si investovala. V tom je systém lotérie.
Alebo kúp viacero po sebe nasledujúcich kusov, aj tak môže byť zvýšená šanca na výhru.
Ale samozrejme, všetko je o šťastí 🙂

@jaja20 presne tak. pred par rokmi som na vianocnej vyhrala stale, kazdy druhy som mala ozaj vyherny ale kupovala som na roznych miestach napr min rok bol hrozny investovala som asi 100 euro a vratilo sa mi ledva 30

anonym_5ca734
4. okt 2025

No popravde si vyhrala len 5 eur keďže 5 stál žreb 😂 a prevažná väčšina z tých 50 percent výherných budú úplne malé sumy asi také, že sa ti len vráti tá suma, čo si za ten žreb dala alebo ani to nie, možno polovica.

vladuska20
4. okt 2025

200eur za 1mesiac sa nam podarilo 2krat.Tesim sa na tento rok,uz som sa pytala na poste.

autor
4. okt 2025
@vladuska20

200eur za 1mesiac sa nam podarilo 2krat.Tesim sa na tento rok,uz som sa pytala na poste.

@vladuska20 waaau a ako kupujes. to je riadna palka.ano uz su, predavaju sa. ty kupujes viac zrebov naraz? na roznych miestach?

anonym_d70c10
4. okt 2025
@jaja20

jaja20
4. okt 2025
@anonym_d70c10

@anonym_d70c10 Čo ti je smiešne? 🤔

vladuska20
4. okt 2025
@anonym_autor

@vladuska20 waaau a ako kupujes. to je riadna palka.ano uz su, predavaju sa. ty kupujes viac zrebov naraz? na roznych miestach?

@anonym_autor aj,alebo len 1 a tak.Ale ked chces kupovat viac naraz tak iba z noveho celeho balika.Tam mas vecsiu sancu na vyhru.

autor
4. okt 2025
@vladuska20

@anonym_autor aj,alebo len 1 a tak.Ale ked chces kupovat viac naraz tak iba z noveho celeho balika.Tam mas vecsiu sancu na vyhru.

@vladuska20 takze najlepsie z noveho balika naraz aha

vladuska20
4. okt 2025
@anonym_autor

@vladuska20 takze najlepsie z noveho balika naraz aha

@anonym_autor ano,to vyhadzuje automat a dava napr.kazdy 3ti vyhru,kupis 10 a 3 mas hned vyherne.Takto ked to ona dotrha,si vyberes prave tie nevyherne.

autor
4. okt 2025
@vladuska20

@anonym_autor ano,to vyhadzuje automat a dava napr.kazdy 3ti vyhru,kupis 10 a 3 mas hned vyherne.Takto ked to ona dotrha,si vyberes prave tie nevyherne.

@vladuska20 takze ak kupim 10 ks isto mam z toho 3 vyherne? z jednej sady za sebou hned co idu
takze ak kupim cele balenie 20ks tak by som mala mat 6 vybernych?

anonym_e4c723
4. okt 2025

@anonym_autor Áno už predávajú vianočné žreby, vianočný škriatok je za 1 eur, vianočný expres za 3 eur, vianočné želanie za 5 eur, vianočná lotéria za 10 eur a vianočný kalendár za 15 eur. Už aj my to predávame v práci.

anonym_921278
4. okt 2025
@anonym_autor

@vladuska20 takze ak kupim 10 ks isto mam z toho 3 vyherne? z jednej sady za sebou hned co idu
takze ak kupim cele balenie 20ks tak by som mala mat 6 vybernych?

@anonym_autor Takto to úplne nefunguje, celý balík negarantuje výhru, spraví sa herný plán, ale následne to je automatizované a dáta sú šifrované a náhodné, aby nedošlo k zneužitiu. A aj keby tam boli garantované výherné žreby v balíku, tak stále môžeš vyhrať napríklad iba 60€ s tým, že si investovala 200€. Raz za čas pre srandu kúpiť, keď si to človek môže dovoliť, prečo nie. Ale kalkulovať a myslieť si, že človek zbohatne sa určite neoplatí. Ako sa vraví house always wins. Tipos a ďalšie stávkové spoločnosti nerozdávajú len tak peniaze, vždy budú v zisku oni, to znamená, že ľudia, ktorí to kupujú musia byť v strate.

hellwant
5. okt 2025

Ja žreby kupujem max 1 ci 2 žreby za rok, len na pobavenie. Na Vianočnej pred rokmi iba 5 eur žena zotrela😅. Nepači sa mi na nich, že vlastne keď tie najvyššie vyhry nie su v tvojom meste/dedine, ty vlastne nehraš o tie ceny. Keby človek mal možnosť vyberať z celeho balika ok. Toto je svinstvo na žreboch. A teraz si predstav, koľko obci je na SVK. Keď človek podáva Loto, stale je šanca vyhrať 1 cenu, či si v Čiernej nad Tisou alebo Modrom Kameni, ale pri žreboch vlastne nie, vyberaš z malo eurovych výhier. Tie vyhry bývaju keď som pozrel z 2024 Vianočnú - 17 žrebov take lepšie , 10 =5000 eur, 6=10000 eur a 1 = 200000 eur. Čiže iba od 1( ak by boli v jednej obci, čo snaď nie🙂) po 17 miest po celom Svk kde su tieto vyhry. Inak od 1000 nižšie. A vôbec nie si v hre o hlavnú🤷

autor
5. okt 2025
@hellwant

Ja žreby kupujem max 1 ci 2 žreby za rok, len na pobavenie. Na Vianočnej pred rokmi iba 5 eur žena zotrela😅. Nepači sa mi na nich, že vlastne keď tie najvyššie vyhry nie su v tvojom meste/dedine, ty vlastne nehraš o tie ceny. Keby človek mal možnosť vyberať z celeho balika ok. Toto je svinstvo na žreboch. A teraz si predstav, koľko obci je na SVK. Keď človek podáva Loto, stale je šanca vyhrať 1 cenu, či si v Čiernej nad Tisou alebo Modrom Kameni, ale pri žreboch vlastne nie, vyberaš z malo eurovych výhier. Tie vyhry bývaju keď som pozrel z 2024 Vianočnú - 17 žrebov take lepšie , 10 =5000 eur, 6=10000 eur a 1 = 200000 eur. Čiže iba od 1( ak by boli v jednej obci, čo snaď nie🙂) po 17 miest po celom Svk kde su tieto vyhry. Inak od 1000 nižšie. A vôbec nie si v hre o hlavnú🤷

@hellwant to vazne len tak malo je tich vyssich? to sa da dakde pozriet?

hellwant
5. okt 2025
@anonym_autor

@hellwant to vazne len tak malo je tich vyssich? to sa da dakde pozriet?

@anonym_autor na stranke Tiposu. Konkretne tato tabuľka a pravidlá boli pre Vianočnú, čo sa hrala do marca 2024.To si si važne myslela, že športka je preto aby zarobili ľudia? Štátny hazard, štát musí zarobiť🤷

autor
5. okt 2025
@hellwant

@anonym_autor na stranke Tiposu. Konkretne tato tabuľka a pravidlá boli pre Vianočnú, čo sa hrala do marca 2024.To si si važne myslela, že športka je preto aby zarobili ľudia? Štátny hazard, štát musí zarobiť🤷

@hellwant akoze ja to chapem, no myslela som ze tych vyssich je troska viac. to je ozaj o stasti. tiez by mazaujimalo ci to dako prerozdeluju podla regiona, ale velke vyhry boli aj v Ba..takze asi je to generovane nahodne

pictbridge
5. okt 2025

Moja zákazníčka vyhrala minulý rok 100 000 takze odvtedy tomu verim.

autor
5. okt 2025
@pictbridge

Moja zákazníčka vyhrala minulý rok 100 000 takze odvtedy tomu verim.

@pictbridge wau wau wau

autor
5. okt 2025

v akom meste

hellwant
5. okt 2025
@anonym_autor

@hellwant akoze ja to chapem, no myslela som ze tych vyssich je troska viac. to je ozaj o stasti. tiez by mazaujimalo ci to dako prerozdeluju podla regiona, ale velke vyhry boli aj v Ba..takze asi je to generovane nahodne

@anonym_autor ano nahodne a mňa na nich štve, že vlastne ty sa v pravdeppdobnosti , že ani nehráš o vyššie vyhry dostavaš možno aj na 90% , ak to niekto vie prepočítať, nech to prepočíta, len tipujem. 17 na všetky predajné miesta...maaaalo😅 Preto ja radšej Loto. Povedať si, mal som možnosť vytiahniť vyhernu s vyssou sumou si môžeš až po funuse, keď už vies, či z tvojho mesta niekto vyhral.

autor
5. okt 2025
@hellwant

@anonym_autor ano nahodne a mňa na nich štve, že vlastne ty sa v pravdeppdobnosti , že ani nehráš o vyššie vyhry dostavaš možno aj na 90% , ak to niekto vie prepočítať, nech to prepočíta, len tipujem. 17 na všetky predajné miesta...maaaalo😅 Preto ja radšej Loto. Povedať si, mal som možnosť vytiahniť vyhernu s vyssou sumou si môžeš až po funuse, keď už vies, či z tvojho mesta niekto vyhral.

@hellwant lotto som najviac vyhrala 20 euro. to je tiez taka nahoda a tam ked nepodavas aspon 10 riadkov tak 1 riadok vela vody nenamuti

anonym_202605
5. okt 2025
@anonym_autor

@hellwant lotto som najviac vyhrala 20 euro. to je tiez taka nahoda a tam ked nepodavas aspon 10 riadkov tak 1 riadok vela vody nenamuti

@anonym_autor chod radsej robiť

autor
5. okt 2025
@anonym_202605

@anonym_autor chod radsej robiť

@anonym_202605 ??????

anonym_921278
5. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to, aby bola zabezpečená náhodnosť je naozaj prísne kontrolované, nikto nevie, ktoré sú výherné, všetky informácie o vytlačených žreboch sú v šifrovaných dátových súboroch, takže nijak špeciálne sa to neprerozdeľuje.

autor
5. okt 2025
@anonym_921278

@anonym_autor to, aby bola zabezpečená náhodnosť je naozaj prísne kontrolované, nikto nevie, ktoré sú výherné, všetky informácie o vytlačených žreboch sú v šifrovaných dátových súboroch, takže nijak špeciálne sa to neprerozdeľuje.

@anonym_921278 ok dakujem

autor
5. okt 2025

ja som ozaj mala v roku 2022 take ze kazdy druhy zreb som na Vianocnej vyhrala raz 7 raz 20 raz 50 raz 30 ale dalsie roky 2023 2024 hrozne malo vyhrala. asi som len mala stastny rok.

Strana
z2