Vianočná lotéria Tipos
dnes som bola prekvapena ze uz predavaju a vianocna stoji 10 euro a zevraj 50% zrebov je vyhernych
vyskusali ste dakto?
ja dnes vianocne prekvapenie za 5euro a vyhrala som 10. potesilo.
pridali velmi vela zrebov...
@anonym_autor Nuž hazard je hazard. Človek sa nema naň upnúť. Iba mizernému percentu ľudí sa zadarí viac vyhrať viac.
@hellwant no hej. to je pravda.
@hellwant no hej. to je pravda.
@anonym_autor A len časti z nich sa podarí to aj hlúpo nerozhajdákať a byť tam kde pred vyhrou, či horšie, zadĺžený viac. Narabať s tými peniazmi je tažke, lebo zrazu maš veľa a zda sa ti, že môžes veľa a naraz a v kratkom čase.. Som rad, že ja som nezblbol a rozumne naložil s nimi.
@anonym_autor no ako to nabehlo pred rokmi som vyhravala stale, ale potom rok za rokom menej a naposledny asi 3 roky dozadu som kupila 5 kusov a nic, tak odvtedy nekupujem
@anonym_autor A len časti z nich sa podarí to aj hlúpo nerozhajdákať a byť tam kde pred vyhrou, či horšie, zadĺžený viac. Narabať s tými peniazmi je tažke, lebo zrazu maš veľa a zda sa ti, že môžes veľa a naraz a v kratkom čase.. Som rad, že ja som nezblbol a rozumne naložil s nimi.
@hellwant no to hej.
v akom meste
@anonym_autor okres Rožňava. Mal to byť darovaný žreb na vianoce a zabudla na neho tak si ho po sviatkoch zotrela 🙆♀️😀 ale 100 000 bol iba jeden výherný. Je ich málo.
@anonym_autor okres Rožňava. Mal to byť darovaný žreb na vianoce a zabudla na neho tak si ho po sviatkoch zotrela 🙆♀️😀 ale 100 000 bol iba jeden výherný. Je ich málo.
@pictbridge roznava, najchudobnejsi region, nahoda.
@pictbridge roznava, najchudobnejsi region, nahoda.
@anonym_autor nemyslíš že je to jedno ? 😀😀či čo myslíš ze výherné dávajú len na západ? Všade je to náhoda. 🙆♀️🤦♀️
@anonym_autor nemyslíš že je to jedno ? 😀😀či čo myslíš ze výherné dávajú len na západ? Všade je to náhoda. 🙆♀️🤦♀️
@pictbridge neviem uz co mysliet ale vyhry su aj v Bratislave.
Ja som si kúpila vianočný škriatok za euro,dva kusy a na obidvoch mám výhru 5 eur.Tak poteší🙂.
@anonym_d70c10 Čo ti je smiešne? 🤔
@jaja20 že zo sumy výhry si niekto neodráta cenu toho žrebu
@anonym_d70c10 Ale ja som nepísala o čistej výhre, ale o pravdepodobnosti výhry. Čiže keď na žrebe nevyhráš nič, je logicky nevýherný, ale keď na ňom nejakú sumu vyhráš, je výherný.
@jaja20 sorry, patrilo to inej prispievateľke
@anonym_autor ja som minulý rok kupovala vianočnú lotériu a stale som mala len po 5€ tak som sa naštvala🤣 kúpila Adventný kalendár(aj keď som doplatila 10€) zobrala prvý, ktory mali...doma som zotrela a bolo tam 10tisíc🤭...ale zase ja si kupujem žreby stále(odkladam si kazdy nevýherný a bolo tam cca 700€ investovaných)aby si niekto nemyslel, že to bolo tak obrovské šťastie, že som kupila len 1 žreb a hned výhra🤷🏽♀️

@hellwant lotto som najviac vyhrala 20 euro. to je tiez taka nahoda a tam ked nepodavas aspon 10 riadkov tak 1 riadok vela vody nenamuti
@anonym_autor Nuž hazard je hazard. Človek sa nema naň upnúť. Iba mizernému percentu ľudí sa zadarí viac vyhrať viac.