icon

Vrátenie peňazí z About You

22. nov 2025

Ak objednávate vracajú vám peniaze? Lebo na nete čítam už dosť zlých recenzií alé uvažujem o šatách odtiaľ len sú drahé tak mám strach

traktor
22. nov 2025

@anonym_autor objednávam často a keď vrátim, vždy mi vrátili peniaze..

blancheporte
22. nov 2025

@anonym_autor objednávam a peniaze vrátia. Poslednýkrát im to síce trvalo dlhšie,ale písala som im tam....vraj majú na vrátenie peňazí 14 dní.

anonym_8f6e66
22. nov 2025

@anonym_autor objednavam casto a este nikdy som nemala problem s vratenim penazi. A ani som zatial nemala skusenost ze by im to nejako prilis dlho trvalo ze by som to musela ist riesit.

autor
22. nov 2025

Tak potom nechápem tie strašne recenzie od septembra vraj majú veľký problém s vrátením peňazí

biba_18
22. nov 2025

v septembri sa menili bankové podmienky že museli banky overovať či sedí majiteľ účtu s bankovými údajmi. tak im to trochu rozhodilo systém.
ale už je november…

autor
22. nov 2025
@biba_18

v septembri sa menili bankové podmienky že museli banky overovať či sedí majiteľ účtu s bankovými údajmi. tak im to trochu rozhodilo systém.
ale už je november…

@biba_18 aha .... Stále negatívne recenzie a stále nevratenie peňazí.....
https://obchody.heureka.sk/aboutyou-sk/recenze/

biba_18
22. nov 2025

@anonym_autor neviem nakoľko to je reálne, nikdy som nemala takú skúsenosť, peniaze vždy došli v podstate obratom… a naozaj tam kupujem často a aj vysoké sumy…

caramellka
22. nov 2025

@anonym_autor Ja som mala pred mesiacom zas trošku inú nepríjemnú skúsenosť s About you -poslali mi mail o tom, že tovar je odoslaný, bol tam aj link na sledovanie u prepravcu. Tovar prepravcovi vôbec nedodali a svojvoľne bez upozornenia mi asi o 10dní zrušili objednávku, vraj sa nepodarilo doručenie. A tovar mali stále na sklade. Po niekoľkých dňoch mi vrátili peniaze na účet. Písala som asi trikrát na zákaznícku podporu, ani raz som sa nedočkala odpovede.

muchotrafka298
22. nov 2025

Ja som mala problemy s vratenim penazi za veci iba raz a to v case velkeho vypredaja pred par rokmi, ked bolo strasne vela objednavok a meskali aj objednavky aj vratky penazi. Cakala som cca 2 mesiace, nebola to ale velka suma (jednalo sa o 18 EUR).
Teraz som citala ze je vela problemov, neviem, ci to je sposobene tym, ze ich odkupilo Zalando este v decembri 2024.

biba_18
22. nov 2025

@muchotrafka298 ale ani so zalandom som nemala problémy 😏

muchotrafka298
22. nov 2025
@biba_18

@biba_18 ja so Zalando Lounge dostavam peniaze na kartu naspat za najneskor dva pracovne dni po doruceni mojej vratky. Ja som to myslela tak, ze ci nie su tieto problemy s vracanim penazi aj preto, ze ich prebera ina spolocnost.

lilli68
22. nov 2025

@anonym_autor dcére od septemba nevrátili za tovar vyše 100 €

anonym_78916e
22. nov 2025

Ano uz asi dvakrat som vratila a vzdy prisli peniaze

klaudulixx
22. nov 2025

Ja som mala problem tento mesiac, dodnes mi nevratili peniaze za jeden produkt cca 12€.

martyzpp
22. nov 2025
@anonym_autor

Tak potom nechápem tie strašne recenzie od septembra vraj majú veľký problém s vrátením peňazí

@anonym_autor ano, mali nejaky problem v septembri. Peniaze za objednavku z augusta mi vratili az koncom oktobra. Poslali ospravedlnujuci mail, ze mali problemy a posielaju mi 25% zlavu na dalsi nakup. Ale z objednavok z oktobra mi vratili do 14dni.

jablkovastrudla
22. nov 2025
@biba_18

@biba_18 vidis a mne zalando stratilo 2 baliky z trochu.objednavala som si tehotenske bundy a boli mi velke a kratke. Vratila som ich a asi po mesiaci, dvoch som si uvedomila ze mi ziadne peniaze neprisli.vzdy si odkladam blocky co mi da kurier, tak mi vratili peniaze ked som im poslala ustrizky. A toto sa im stalo dva krat.

1sally12
22. nov 2025

Som prekvapená z recenzí😳 objednávam odtiaľ už cez 5 rokov a nikdy som nemala problém s vrátením peňazí, vždy do 2 týždňov max.

biba_18
22. nov 2025

@jablkovastrudla problém by to bol kebyže ti to neuznajú a všelijako by si sa s nimi musela naťahovať. či?

anonym_c1515c
24. nov 2025

Mam podobnu skusenost. Vratili mi peniaze az po tom, ako som im poslala asi 50 emailov z roznych uctov 🙃 neodporucam.

jablkovastrudla
24. nov 2025
@biba_18

@jablkovastrudla problém by to bol kebyže ti to neuznajú a všelijako by si sa s nimi musela naťahovať. či?

@biba_18 neviem, trvalo 2 mesiace kym som sa dostala k peniazom (cca 200 eur) takze som nemala ani tovar ani peniaze. Plus mi poslali papiere ktore som musela dat tlacit (nemam doma tlaciaren) takze zbytocna robota navyse pre mna. Uz som tam viac nenakupovala. Takto si bezproblemove varenie tovaru fakt nepredstavujem.

anonym_f6a16c
24. nov 2025

Tak to som velmi prekvapena tymi negativnymi recenziami. Casto tam objednavam a viackrat sa mi stalo, ze mi to nesadlo, tak som tovar vratila a peniaze dosli vzdy a dost rychlo, max do tydna to trvalo.

aicul223
5. dec 2025

nie sú schopný už mesiac mi vrátť 199,90eur. neodporúčam, nič neobjednávajte. len sa stále po telefóne vyhovárajú, že platbu už odoslali a stále nič

biba_18
5. dec 2025

@aicul223 ja som vracala naposledy 23.11. som posielala, 26.11. prijali na sklad a peniaze mi došli 1.12. ... 😒 uvidím teda ako dopadne balík čo som vracala 1.12.