icon

Ako nájsť bungalov do L v okolí Námestova?

3. nov 2025

Dobry deň neviete niekto o nejakom Dome bungalov do L s pivnincou pre 7 člennú mladú rodinu ? Zariadili by sme si vnútro.
Ale aby bol vonkajsok už porobene.
Na predaj samozrejme kde je kľud , ticho , a bez zbytočných dedinských rodinných zvad. Len okolie NÁMESTOVO ( vasilov , tapesovo , vavrecka , rabca , zubrohlava ) ĎAKUJEM.

madeincssr
3. nov 2025

@anonym_autor len ci podpivniceny bungalov nie je skor oxymoron... Ludia dnes z dovodu ceny malokedy investuju do podpivnicenia. Skor riesia povrchove garazo-dielno-kolne.

autor
3. nov 2025
@madeincssr

@anonym_autor len ci podpivniceny bungalov nie je skor oxymoron... Ludia dnes z dovodu ceny malokedy investuju do podpivnicenia. Skor riesia povrchove garazo-dielno-kolne.

@madeincssr budeme svoj dom predávať čo máme koli problémov z manželovej strany bohužiaľ veľmi nás to mrzí ale .. učinili sme rozhodnutie že bude lepšie sa vzdať domu a kúpiť si dom inde ďalej od nich..

autor
3. nov 2025
@madeincssr

@madeincssr a my máme 4 deti a dvaja dospelý určite je nám super mať pivnicu 🙂

autor
3. nov 2025

@btus nechce mi to otvoriť:/

anonym_3c99aa
3. nov 2025
@anonym_autor

@madeincssr a my máme 4 deti a dvaja dospelý určite je nám super mať pivnicu 🙂

@anonym_autor nikto nehovori, ze mat pivnicu nie je super. Ale dnes sa stavia (duplovane bungalov) z dovodu (nizsej) ceny, tak asi tazsie najdes bungalov, kde niekto zacvakal aj pivnicu (co je cena dalsieho poschodia ak nie vacsia)... teda, ze to bude asi "vzaaacne" 🙂

flimelka
3. nov 2025

Ja sice ziadny tip nemam, ale hadam nieco najdete. 🙏 Neviem vsak, ci je to realne - podpivniceny bungalov mi nepride uplne bezna vec 😀

btus
3. nov 2025
@anonym_autor

@btus nechce mi to otvoriť:/

@anonym_autor mne ten odkaz otvára, tak neviem. Ale klasicky na realitných stránkach isto niečo nájdete.

anonym_f278c8
3. nov 2025
@flimelka

Ja sice ziadny tip nemam, ale hadam nieco najdete. 🙏 Neviem vsak, ci je to realne - podpivniceny bungalov mi nepride uplne bezna vec 😀

@anonym_autor máme bungalov, aj sused má bungalov s švagor tiež a máme čiastočne podpivničenie všetci
Sme vo svahu , čiže da sa mať podpivničenie aj pri bungalovoch
@flimelka