Aktivity pre 5-mesačné bábätko v Námestovo
Ahojte, au nejaké aktivity pre päťmesačné bábätká v Námestove? Viem o RC Drobček, ale tam ponúkajú len pre detičky najskôr od 12 mesiacov 🙂.
@zuzanka560 a ake aktivity si predstavuješ pre tak malé dieťa? A vláčiť ho na jeseň v čase zvýšenej chorobnosti niekam medzi iné detí tiež nie je najlepším nápadom. Pozri si na youtube videa montessori aktivity, sú tam od útleho veku, určite tam nájdeš inšpiráciu
@zuzanka560 tiež si neviem moc predstaviť, aké aktivity myslíš,okrem takého plávania.
Baby plavanie, baby balance. Sú aktivity aj pre 5 mesačne, ale neviem, či v Námestove. Baby plavanie som našla iba v DK.
@domka222 Áno, plávanie 🙂
@veronika3110 chcela som plávanie s bábätkom 😊
@zuzanka560 Tulipanik (Marketa Kotlinova) plava v DK a v Zuberci, urcite sa oplati chodit, v NO nie je bazen, kde by mohla plavat
Este mozno Hudobna skola Yamaha v Hrustine v RC Motylik, ale neviem, ci otvorili

@zuzanka560 ja mám 5 mesačnú, ale neviem si predstaviť s ňou niekam takto cielene chodiť... aké aktivity? veď doma jej ukážem knihy, hrkálky, hračky, varíme spolu, upratujeme...
ale čo iné? ved nemôže ísť ani na žiadnu hojdačku, šmýkačku, nič... či ty si aké aktivity predstavuješ?