icon

Kde cvičiť jogu a pilates v Námestove?

ewelynka2
18. feb 2025

Ahojte. Chcela by som začať cvičiť. Kde v Námestovo alebo okolí sa cvičí joga, alebo pilates. Resp. Kde sa vám dobre cvičí? Myslím skupinové cvičenia, nie osobný tréner.

jankaferancova
18. feb 2025

@ewelynka2 ak trošku pomôžem,v stredy sa cvičí skupinovo Joga v štúdiu ZENA (areál starý PUNCH) s Jankou Harbutovou.Ale ako sa tam prihlásiť veru neviem 🤔 Ja tam chodím na jumping a JOGU majú hodinu pred nami,ale iste bude mať určite niečo na IG

ewelynka2
autor
18. feb 2025

@jankaferancova ďakujem. Aspoň viem čo hladat

domi1109
26. júl 2025

@ewelynka2 ahoj 🙂 našla som tvoj príspevok. Začala si niekde teda chodiť na jogu v Námestove?

ewelynka2
autor
26. júl 2025
@domi1109

@ewelynka2 ahoj 🙂 našla som tvoj príspevok. Začala si niekde teda chodiť na jogu v Námestove?

@domi1109 ahoj. Nezačala. Prišlo leto a na nič nie je čas. Ale zistila som že sa cvičí i v kultúrnom dome v Námestove, a štúdio Priestor, aj tam sa cvici, ak by ti to pomohlo.

domi1109
27. júl 2025
@ewelynka2

@domi1109 ahoj. Nezačala. Prišlo leto a na nič nie je čas. Ale zistila som že sa cvičí i v kultúrnom dome v Námestove, a štúdio Priestor, aj tam sa cvici, ak by ti to pomohlo.

@ewelynka2 ďakujem 🙂 pozriem to

simkaaaa
4. sep 2025
@domi1109

@ewelynka2 ďakujem 🙂 pozriem to

@domi1109 PowerYoga Klaudi na instagrame 🙂 má aj súkromné hodiny

alicka1122
5. okt 2025
@jankaferancova

@ewelynka2 ak trošku pomôžem,v stredy sa cvičí skupinovo Joga v štúdiu ZENA (areál starý PUNCH) s Jankou Harbutovou.Ale ako sa tam prihlásiť veru neviem 🤔 Ja tam chodím na jumping a JOGU majú hodinu pred nami,ale iste bude mať určite niečo na IG

@ewelynka2
@jankaferancova
Neviete prosím ako sa prihlásiť na jogu do zena???

jankaferancova
6. okt 2025
@alicka1122

@ewelynka2
@jankaferancova

@alicka1122 Janka už cvičí jogu v iných proestoroch,tuším Trstená?

domi1109
11. okt 2025
@alicka1122

@ewelynka2
@jankaferancova

@alicka1122
Neviem odkiaľ presne si ale yoga začala bývať aj v Oravskom Veselom