Kde nájsť tetovacie štúdio s poukážkami v Námestove?
Dobrý deň prosím Vás vieš mi niekto poradiť skôr odporučiť Tetovanie pre mužov ? Najlepšie takých kde sa dá kúpiť aj poukážka na tetovanie najlepšie Okresn Námestovo -Dolný Kubín .
@sissy27 preto sa asi informujem aby mi tu niekto poradil spoľahlivého tatera ktorý dokáže vytetované veľké tetovanie na ruku :D a bohužiaľ na FB či Insta či na nete moc toho písané neni
@sissy27 a žiaľ nie každý tater dáva poukážky už som bola informovaná
@natalkinmarek velke tetovanie na ruku je velmi vseobecny pojem - portret? Realistika? Abstrakt? Biomechanical? Watercolor? Black? Sketch? 3D? Je toho viac…
A teda fakt som sa este nestretla s tym, ze by sa nedali u niekoho kupit poukazky, ved pre tatera su to iste prachy. Ale tak mozno v NO / DK to je naozaj problem 🤷♀️
ahoj, ja som kupila poukážku na vianoce manželovi od jednej kočky z Vavrečky, tam aj tetuje. a najdeš ju len na instagrame. Attelieri tattoo - skús jej napísať cez insta.
@tralalalax ďakujem
Vidím ze staršia diskusia ale presne aj ja som sestre teraz kupovala na narodky z Vavrečky pani ma aj v Námestove aj Vavrečke štúdio presne je to ta Ateliéri tattoo poslala poukazku na email ja som ju vytlačila zalamelovala a vypisala
@julkaaa1 super ďakujem
Námestovo Helly tattoo
Denisa Hellebrandt

@natalkinmarek v kazdom jednom tetovacom studiu kupis poukazku. Ale konkretne v tvojej lokalite poradit neviem, ved si pozri co tam mate, pozri si tvorbu tatera niekde na fb ci sa ti paci, recenzie… ziadny tater nevie spravit vsetko, vzdy sa specializuju na nejaky styl, takze treba porozmyslat, co ten muz chce mat vytetovane.