icon

Kde zoženiem šróbiky na postieľku?

13. jan 2025

Dobrý deň, kde by som zohnala srobiky na postieľku? Postieľku máme ale tie skrutky a sroby sme niekde odložili a neviem kde 🤷‍♀️ som z Námestova.

simca06022011
13. jan 2025

bezne v zeleziarstvach maju rozne, alebo obi a podobne obchody, ale musis vediet ake potrebujes

autor
13. jan 2025

@simca06022011 joj myslela som že bývajú väčšinou rovnaké na postieľku 😀 to bude asi problém postieľka má už 7 rokov 🤷‍♀️😀

simca06022011
13. jan 2025

tak ale to ti nikto nevie ake sroby ma tvoja postel = srobov je kopa druhov, rozne dlzky, koncovky, hrubky.. tak jedine podla znacky si skus vygooglit,a lebo podla navodu na poskladanie = tam ich mas nakreslene/ocislovane.

autor
13. jan 2025

@simca06022011 áno ďakujem 🤗

vanilkovazmrzka
13. jan 2025

Vsetci vieme aku mas postielku a ake sroby tam chybaju :D v obi ci v hornbachu mas srobov a skrutiek az az staci tam prist s nejakym vzorovym a poradia ti

madeincssr
13. jan 2025

Ukaz postielku nejakemu chlapovi (rodina, sused, kolega, znamy...), o ktorom vies, ze je zrucny a on ti poradi, alebo mozno rovno da aspon jednu spravnu skrutku a podla nej kupis bud v zeleziarstve, hobby marketoch, alebo v predajni s nabytkovym kovanim. V najhorsom objedna/te na webe.

autor
13. jan 2025

@madeincssr ďakujem ☺️

janetinka27
13. jan 2025

Ahoj, nam sa stalo to iste,isli sme do predajne, kde predavaju postielky, najlepsie je doniest aj fotku a oni nam ich objednali celu sadu

autor
13. jan 2025

@janetinka27 a koľko to asi stalo? 🤗 Ja mám tu postieľku čo je žirafa nakreslena na nej neviem či to je viac značiek takej postieľky budem sa musieť ísť pozrieť na povalu ako sa volá tá postieľka.

janetinka27
13. jan 2025

Muz vravi, ze 20e.a povedala som,ze mame postielku so zirafou a oni uz vedeli 🙂
Az doma som si vsimla, ze tam je macko s mesiacikom,ale skrutky pasovali🙂

autor
13. jan 2025

@janetinka27 to je asi to isté 😀 dobre ďakujem