MUDr. Michal Prádel - ortopédia
Dobrý večer, prosím Vás ako to funguje na ortopédií u p. Prádela v stredy kedy je detský deň? To naozaj do 10:30 cca berie len novorodeniatka a potom väšie detičky?
Je mi zbytočné ísť tam o 6:00ráno? Keď mám dieťa staršie?
Ideme na odporúčanie ob.lekára.
Ďakujem
@gabriela_lr ano je to tak roky,stredy ma najprv novorodencov a potom starsie deti
@wejuska7910 treba si teda ráno prísť vytlačiť čakací lístok alebo ten tiež až potom ?
Ťažko povedať, ako to tam funguje... keď som chodila s malým na nožičky, boli tam staršie deti a tie vysetroval skôr ako novorodencov.
Do 11 robí bábätka, cca 10.30 spúšťajú stroj na tlačenie lístkov, takže treba prísť prv a čakať 🙂
Do 11 robí bábätka, cca 10.30 spúšťajú stroj na tlačenie lístkov, takže treba prísť prv a čakať 🙂
@bekiinka5 ďakujem
Ťažko povedať, ako to tam funguje... keď som chodila s malým na nožičky, boli tam staršie deti a tie vysetroval skôr ako novorodencov.
@martinockka rozumiem, ďakujem
@wejuska7910 treba si teda ráno prísť vytlačiť čakací lístok alebo ten tiež až potom ?
@gabriela_lr az potom,ale odporucam prist skor lebo berie len urcity pocet deti
@gabriela_lr najlepšie ti je prísť okolo 10 cakat, kým spustia listky. Niekedy aj keď v čase deticiek, nie sú novorodenci, tak už berie staršie

@gabriela_lr ano je to tak roky,stredy ma najprv novorodencov a potom starsie deti