icon

Ako zvládnuť prácu učiteľky a choroby detí?

21021996
Dnes o 17:03

Dobry den, su tu nejake ucitelky? Boli ste niektora v podobnej situacii. V sept nastupujem do prace a zaroven 2 deti do skolky. Manzel pracuje v zahranici a obcas z domu. Bojim sa tych skolkarskych chorob, ze budem musiet byt vela doma s detmi. Ako to brali vasi riaditelia? Rodinu v blizkosti nemame. Dakujem

anonym_f89a37
Dnes o 17:10

Nie som učiteľka, no synova triedna byva bezne na OČR s deťmi. A to celkom často. Učí na 2. stupni matematiku.

anonym_3232a3
Dnes o 17:52

Kolegyne bezne ostavaju doma s detmi, kazdy mesiac . Prve dva roky - casto viac dni z mesiaca doma ako v skole + casto ochoreli od svojich deti. Teraz uz je to trochu lepsie, ale aj tak chybaju kazdy mesiac

21021996
autor
Dnes o 18:30
@anonym_3232a3

Kolegyne bezne ostavaju doma s detmi, kazdy mesiac . Prve dva roky - casto viac dni z mesiaca doma ako v skole + casto ochoreli od svojich deti. Teraz uz je to trochu lepsie, ale aj tak chybaju kazdy mesiac

@anonym_3232a3 dakujem. Manzel mohol doteraz casto robit z domu, tak som bola spokojna, no prave teraz sa to zmenilo... snad to zvladneme

barka1
Dnes o 18:45

Vsetky staršie učitelky vratane riaditelky si tým presli. S tým sa skratka pocita. Ano, mala som výčitky, áno, muž pomohol, ked sa dalo. Ale zvládli sme to.

ssllaavvkkaa
Dnes o 19:22

keď pozrieš na deti, ktoré učíš …, ak ide o jazyk, bude im to chýbať ak nap. o dejepis, to sa dá