Ako zvládnuť stres z diagnóz a povinností?
Ahojte, idem sa sem len vypísať lebo toho začína byť na mňa dosť. Syn pred týždňom diagnostikované ADHD, dnes dcéra reflux obliciek 4 stupeň, ideme na operáciu. Ďalšie dieťa chvalabohu zatiaľ zdravé, ale najmladšie a dosť ma potrebuje. Dotoho práca, stavba domu. Všetko možné. Nechcem nič len aby boli deti v poriadku.
Hej, ono sa to tak niekedy nakopí a všetko sa zosype na hlavu naraz. Držím prsty, aby všetko dobre dopadlo a deti boli v poriadku.
@ika02 ❤️
Mali sme to podobne. Malé tri deti, z toho jedno DMO - cvičenie vojtovky 4 x denne, + stavba domu, otec rakovina.
Po čase - dom sme dostavali, dieťa sa postavilo na nohy - zas prišli iné diagn, otec sa vyliečil, deti podrástli.
Nadychni sa , daj si caj ....Ty to ZVLADNES , je to len suhra vaznych veci v jeden cas
S ADHD je dobre , ze viete , budete s nim lepsie pracovat a komunikovat, opercia dopadne dobre , drobec bude uplne v poriadku, najmladsie dieta preplava , das mu svoj cas aj lasku ...a dom 😊, co nie je teraz ...bude o rok ... to je ten najmensi pr9blem ,
Ries priority ,
Zvladnes to , neboj sa .... bude dobre
Drzim palec ♡
no co ti poviem ked sa dari tak sa dari...obe deti s tazkymi diagnozami, ked sme sa ako tak vyhrabali z najhorsieho mysleli sme si ze bude pokoj, bum porazka blizkeho clena rodiny, pohreb, vyhrabali sme sa, ked uz sme si mysleli ze bude fakt lepsie, muzovho otca presiel traktor, dalsi pohreb, dva tyzdne na to jedno dieta zlomena noha, do toho dokola choroby, neviem kde brat Pcka, ocrky dokola. Aj tak tvrdim ze zivot je krasny a milujem zit
To je život… Je mi luto, čím si teraz prechádzaš, ale určite sa to utrasie časom. S adhd sa naučíte žiť, to nie je až také zlé, hlavne aby vám dopadla dobre operácia dcérky a aby sa to potom napravilo. Každý si želá hlavne zdravie svojich detí. Ja mám tiež teraz dieťa v nemocnici na psychiatri (úzkosti), vykašľalo sa na vš, druhé na vš to akosi fláka, tretie každodenne niečo zabúda v škole alebo v autobuse alebo odíde do školy bez tašky (asi tiež adhd). Tiež ma to jeden deň tak zomlelo, že som mala slzy v očiach a pýtala som sa prečo? No neostáva nám nič iné len žiť najlepšie sko vieme, chápem tvoje pocity lebo niekedy sa to tak na človeka zosype všetko naraz, a potom má pocit že sa nič nedarí a že všetko je zle. Ale bude aj lepšie, držím palce, drž sa.
@anonym_autor Od januára riešime choroby nonstop. Je to záhul keď sa začne tak všetko naraz a všetci. Úplne ťa chápem a držím palce. Všetko raz prehrmí a bude lepšie.

Hej, ono sa to tak niekedy nakopí a všetko sa zosype na hlavu naraz. Držím prsty, aby všetko dobre dopadlo a deti boli v poriadku.