icon

Prečo dieťa dočasne prestalo bľabotať?

sandra302
Včera o 20:31

Takmer 10 mesacne dievčatko nebľaboce, mozno take 2 az 3 týždne. Inak len so zavretou pusinku vydava zvuky. Ako tak zablaɓoce, keď nieco ma v pusinku aj predtym len s niečom v pusinke rozpravala. Ale predtym mesiac dozadu bolo aspoň stale mam, baba a teraz nič. Prezil niekto s dieťatkom nieco podobne?

martinmmartin
Včera o 20:32

Nebyuo ocem....

anonym_8b3ebf
Včera o 20:46

Náš ma o pár dni rok.. a prestal hovoriť baba aj dedo. Iba tak. Podľa mňa ke to ok. Treba pripomínať každý den

zuzanaete
Dnes o 04:56

Deti mavaju fazy/obdobia, kedy prestanu nieco robit, co uz vedeli, lebo ich mozog sa sustredi na nieco nove a to aktualne rozvija. Mozno sa dieta posunie motoricky. Ked zvladne novu zrucnost, tak sa vrati aj stara zrucnost. Takto to je to vo vacsine pripadov. Zial prave pri nuektorych diagnozach sa udeje, ze dieta nieco prestane robit a uz sa k tomu nevrati. Pozorujes, ze by sa dieta v tomto o dobi zlepsovalo v niecom inom?

sandra302
autor
Dnes o 06:31
@zuzanaete

Deti mavaju fazy/obdobia, kedy prestanu nieco robit, co uz vedeli, lebo ich mozog sa sustredi na nieco nove a to aktualne rozvija. Mozno sa dieta posunie motoricky. Ked zvladne novu zrucnost, tak sa vrati aj stara zrucnost. Takto to je to vo vacsine pripadov. Zial prave pri nuektorych diagnozach sa udeje, ze dieta nieco prestane robit a uz sa k tomu nevrati. Pozorujes, ze by sa dieta v tomto o dobi zlepsovalo v niecom inom?

@zuzanaete
@zuzanaete viac sa stadia n nôžky ale ešte neobchadza nabytok