icon

Ako u vás vyzerá prvé rande z logistického hľadiska

Dnes o 21:37

Ako u vás vyzerá prvé rande z logistického hľadiska, keď spoznáte chlapa na internete?
Čo dohadujete ako prvé.. asi nejaké neutrálne a bezpečné miesto, a čo ďalej? Poviete kamarátkam, kam a s kým idete, keby niečo? Čas dohodnete podľa toho, kedy máte voľno, alebo si voľno prispôsobíte tomu stretnutiu? Idete predtým ku kozmetičke, alebo ku kaderníčke? A čo kúpeľ a čisté prádlo.. keby náhodou niečo? Beriete si so sebou napríklad prezervatív? Proste, ako u vás vyzerá logistika prvého rande, ktoré máte pred sebou, aby dopadlo čo najlepšie? S čím všetkým počítate a s čím všetkým do toho idete?

anonym_301971
Dnes o 21:42

sice iba na kavu ...ale nezabudnut si oholit susku 🙂

autor
Dnes o 21:43
@anonym_301971

@anonym_301971 a co ak nepije kavu? 🙂

vkatush
Dnes o 21:45
@anonym_301971

@anonym_301971 ja by som povedala presný opak 😅😅 neholiť si ani nohy ani pindu, dať si škaredé spodné prádlo, aby si mu neroztiahla nohy hneď na prvom rande 😂

Ale inak, vždy niekomu blízkemu povedať kde budeš, s kým a ozvať sa im potom, že si Okey. Prípadne sa dohodnúť na "súrnom telefonáte", ak sa budeš musieť dostať odtiaľ čo najskôr preč (hlavne ak je ten druhý veľmi dotieravý a neodbitný).

eeffka
Dnes o 21:47

Ako vazne toto? 🤣🤣🤣fakt som stara, myslela sim ze sa dohodneme po praci na kavu/caj/ ine tekutiny posedime pokecame a sa uvidi ci vobec bude 2. rande

autor
Dnes o 21:47
@vkatush

@anonym_301971 ja by som povedala presný opak 😅😅 neholiť si ani nohy ani pindu, dať si škaredé spodné prádlo, aby si mu neroztiahla nohy hneď na prvom rande 😂

Ale inak, vždy niekomu blízkemu povedať kde budeš, s kým a ozvať sa im potom, že si Okey. Prípadne sa dohodnúť na "súrnom telefonáte", ak sa budeš musieť dostať odtiaľ čo najskôr preč (hlavne ak je ten druhý veľmi dotieravý a neodbitný).

@vkatush ta prva cast akoze pomaha?

catherin4
Dnes o 21:48

Ja už som dorandila keďže už mám dlhoročného priateľa. Ale kým som randila, prezervatív by ma ani nenapadlo na prvé rande ťahať, keďže by som mu určite nedala. Miesto som vyberala v nejakej kaviarni alebo tak, kde sú ľudia, pri prvom rande nemôžem vedieť čo sa z neho vykľuje. Kamarátkam nehovorím kam idem. Samozrejme stretneme sa, keď mám voľno. Kaderníčke ani kozmetičke nejdem. Len sa učešem 😂

autor
Dnes o 21:48
@eeffka

Ako vazne toto? 🤣🤣🤣fakt som stara, myslela sim ze sa dohodneme po praci na kavu/caj/ ine tekutiny posedime pokecame a sa uvidi ci vobec bude 2. rande

@eeffka to by si sla s tym ze nepocitas ze bude aj viac?

autor
Dnes o 21:51

Ak spravne chapem, take nieco, ze prve rande u neho doma ani nahodou?

vkatush
Dnes o 21:51
@anonym_autor

@vkatush ta prva cast akoze pomaha?

@anonym_autor neviem, našťastie som na veľa prvých rande nemusela byť a hlavne som nikomu neroztiahla nohy len tak. Neviem si predstaviť niekoho sotva poznať a hneď s ním ísť do postele alebo niekde na záchodoch či v kríkoch po prvej káve 😂. Ale každý sme nejaký.
Ale za mňa by to fungovalo, lebo by som sa necítila komfortne, sexy, príťažlivá.

catherin4
Dnes o 21:54

Ja kým som randila, mne sa dokonca chlap čo chcel zasunúť na prvom rande zhnusil, až tak, že som ho už viac nechcela vidieť.

autor
Dnes o 21:57
@catherin4

Ja kým som randila, mne sa dokonca chlap čo chcel zasunúť na prvom rande zhnusil, až tak, že som ho už viac nechcela vidieť.

@catherin4 ved na to sa pytam, ze take nieco sa da predsa dopredu dohodnut a vydiskutovat.

anonym_301971
Dnes o 21:58
@anonym_autor

@catherin4 ved na to sa pytam, ze take nieco sa da predsa dopredu dohodnut a vydiskutovat.

@anonym_autor Dohodnete sa, ze zasunut az na druhom rande ... ? 😇

catherin4
Dnes o 22:02

Tak keď idem na prvé rande, určite sa nebudem dohadovať na ktorom rande zasunieme. Na tom prvom rande ani nemusia byť sympatie z jednej či druhej strany, to je vždy otázne či vôbec bude druhé. K nemu domov by som na prvé rande nikdy nešla, to vždy nejaká kaviareň či čajovňa. To je ideálne, ale môžme sa ísť kľudne aj niekam prejsť.

anonym_301971
Dnes o 22:04

Ze sa vam chce posuvat nabytok hore dole na rande ...

klotildabazarik
Dnes o 22:16

@anonym_autor dohodneme miesto a čas a ideme😂

anonym_ff2908
Dnes o 22:24

@anonym_autor nikdy som pred rande nešla na kozmetiku či ku kaderníčke. Normálne som sa nachystala, upravila ako do práce/stretko s kamošmi. Bola som síce vždy osprchovaná, aj nohy som mala oholené (ja mám rada kvôli mne samej mať hladké nohy, čisté prádlo je samozrejmosť, lebo som vyrastala s vetou "čo keď ťa zrazi auto a pôjdeš do nemocnice"), ale so sexom som nikdy nerátala. Veď ten človek môže byť kľudne nejaký psychoš, mať nejakú chorobu atď. Proste nie.
A vždy som chodila medzi ľudí, do kaviarne, reštaurácie a tak. Spolubývajúcim alebo kamoškám som to povedala. A v žiadnom prípade by som nešla k neznámemu do bytu (asi veľa krimi príbehov pozerám).