Ako u vás vyzerá prvé rande z logistického hľadiska
Ako u vás vyzerá prvé rande z logistického hľadiska, keď spoznáte chlapa na internete?
Čo dohadujete ako prvé.. asi nejaké neutrálne a bezpečné miesto, a čo ďalej? Poviete kamarátkam, kam a s kým idete, keby niečo? Čas dohodnete podľa toho, kedy máte voľno, alebo si voľno prispôsobíte tomu stretnutiu? Idete predtým ku kozmetičke, alebo ku kaderníčke? A čo kúpeľ a čisté prádlo.. keby náhodou niečo? Beriete si so sebou napríklad prezervatív? Proste, ako u vás vyzerá logistika prvého rande, ktoré máte pred sebou, aby dopadlo čo najlepšie? S čím všetkým počítate a s čím všetkým do toho idete?
sice iba na kavu ...ale nezabudnut si oholit susku 🙂
@anonym_301971 a co ak nepije kavu? 🙂
@anonym_301971 ja by som povedala presný opak 😅😅 neholiť si ani nohy ani pindu, dať si škaredé spodné prádlo, aby si mu neroztiahla nohy hneď na prvom rande 😂
Ale inak, vždy niekomu blízkemu povedať kde budeš, s kým a ozvať sa im potom, že si Okey. Prípadne sa dohodnúť na "súrnom telefonáte", ak sa budeš musieť dostať odtiaľ čo najskôr preč (hlavne ak je ten druhý veľmi dotieravý a neodbitný).
Ako vazne toto? 🤣🤣🤣fakt som stara, myslela sim ze sa dohodneme po praci na kavu/caj/ ine tekutiny posedime pokecame a sa uvidi ci vobec bude 2. rande
@anonym_301971 ja by som povedala presný opak 😅😅 neholiť si ani nohy ani pindu, dať si škaredé spodné prádlo, aby si mu neroztiahla nohy hneď na prvom rande 😂
Ale inak, vždy niekomu blízkemu povedať kde budeš, s kým a ozvať sa im potom, že si Okey. Prípadne sa dohodnúť na "súrnom telefonáte", ak sa budeš musieť dostať odtiaľ čo najskôr preč (hlavne ak je ten druhý veľmi dotieravý a neodbitný).
@vkatush ta prva cast akoze pomaha?
Ja už som dorandila keďže už mám dlhoročného priateľa. Ale kým som randila, prezervatív by ma ani nenapadlo na prvé rande ťahať, keďže by som mu určite nedala. Miesto som vyberala v nejakej kaviarni alebo tak, kde sú ľudia, pri prvom rande nemôžem vedieť čo sa z neho vykľuje. Kamarátkam nehovorím kam idem. Samozrejme stretneme sa, keď mám voľno. Kaderníčke ani kozmetičke nejdem. Len sa učešem 😂
Ako vazne toto? 🤣🤣🤣fakt som stara, myslela sim ze sa dohodneme po praci na kavu/caj/ ine tekutiny posedime pokecame a sa uvidi ci vobec bude 2. rande
@eeffka to by si sla s tym ze nepocitas ze bude aj viac?
Ak spravne chapem, take nieco, ze prve rande u neho doma ani nahodou?
@vkatush ta prva cast akoze pomaha?
@anonym_autor neviem, našťastie som na veľa prvých rande nemusela byť a hlavne som nikomu neroztiahla nohy len tak. Neviem si predstaviť niekoho sotva poznať a hneď s ním ísť do postele alebo niekde na záchodoch či v kríkoch po prvej káve 😂. Ale každý sme nejaký.
Ale za mňa by to fungovalo, lebo by som sa necítila komfortne, sexy, príťažlivá.
Ja kým som randila, mne sa dokonca chlap čo chcel zasunúť na prvom rande zhnusil, až tak, že som ho už viac nechcela vidieť.
Ja kým som randila, mne sa dokonca chlap čo chcel zasunúť na prvom rande zhnusil, až tak, že som ho už viac nechcela vidieť.
@catherin4 ved na to sa pytam, ze take nieco sa da predsa dopredu dohodnut a vydiskutovat.
@catherin4 ved na to sa pytam, ze take nieco sa da predsa dopredu dohodnut a vydiskutovat.
@anonym_autor Dohodnete sa, ze zasunut az na druhom rande ... ? 😇
Tak keď idem na prvé rande, určite sa nebudem dohadovať na ktorom rande zasunieme. Na tom prvom rande ani nemusia byť sympatie z jednej či druhej strany, to je vždy otázne či vôbec bude druhé. K nemu domov by som na prvé rande nikdy nešla, to vždy nejaká kaviareň či čajovňa. To je ideálne, ale môžme sa ísť kľudne aj niekam prejsť.
Ze sa vam chce posuvat nabytok hore dole na rande ...
@anonym_autor nikdy som pred rande nešla na kozmetiku či ku kaderníčke. Normálne som sa nachystala, upravila ako do práce/stretko s kamošmi. Bola som síce vždy osprchovaná, aj nohy som mala oholené (ja mám rada kvôli mne samej mať hladké nohy, čisté prádlo je samozrejmosť, lebo som vyrastala s vetou "čo keď ťa zrazi auto a pôjdeš do nemocnice"), ale so sexom som nikdy nerátala. Veď ten človek môže byť kľudne nejaký psychoš, mať nejakú chorobu atď. Proste nie.
A vždy som chodila medzi ľudí, do kaviarne, reštaurácie a tak. Spolubývajúcim alebo kamoškám som to povedala. A v žiadnom prípade by som nešla k neznámemu do bytu (asi veľa krimi príbehov pozerám).