icon

Pochybné skúsenosti s Badoo: Ako riešiť problém?

diankafialkova
10. apr 2026

Žienky som cisto zufala z tejto situacie co sa mi stala ale ze naozaj neviem co si mam o tomto celom mysliet davnejsie som si zacala pisat s chalanom v nasom okolí na badoo prisiel mi fajn vsetko isli sme von lenze on nasilu chcel sex a potom prisiel znova druhy krat a neustale ma obchytkaval a podobne tak som si ho zablokovala na instagrame a trz si mi poslal na fb ziadost a ja neviem ani ako sa dostal k mojemu fb... uplne som zufala a vycitam si co som spravila to je jedna vec a druha vec neviem o co mu ide....

bronkax
10. apr 2026

Nevieš o čo mu ide? Koľko máš rokov?

alica_matejka
10. apr 2026

kolko takychto dalsich tem este zalozis? myslim, ze je absolutne jasne, o co mu ide. zablokuj si ho aj tam a vybavena vec. a nie, ty s nim ides este znova von pre istotu. mein gott.

patrike
10. apr 2026

Zoznamka takeho druhu je na sex, cize ked si na uvod vysielala nejake signaly "prisiel mi celkom fajn", tak on ten sex logicky chcel.
Poviem ti velku novinku : muzi vseobecne chcu mat so zenami sex, niektori len tak, ini vo vaznom vztahu. Co na tom nechapes ?
Ak niekoho nechces, tak ho bloknes na socialnych sietach, ak pokracuje v otravovani, tak ides na policiu, to je cele.

ivicatolic
10. apr 2026

@diankafialkova jáááj mamo , mamo

domcci72
10. apr 2026

ak je toto tvoja realna skusenost, tak pochybujem, ze mas viac ako 18 rokov. 🙂 daj si pokoj od chlapov a od takychto zoznamiek vseobecne.

januska12323
10. apr 2026

Prečo si sa s ním znova stretla keď si nechcela sex? Prečo si ho všade nezablokuješ? Len skúša či si to nerozmyslíš.

diankafialkova
autor
10. apr 2026
@januska12323

Prečo si sa s ním znova stretla keď si nechcela sex? Prečo si ho všade nezablokuješ? Len skúša či si to nerozmyslíš.

@januska12323 ja som sa s ním už nestretla ale nechapem o čo mu ide kazdemu cloveku by doplo ze ked mu dam blok ze ho nechcem vidiet...

anonym_05eae3
10. apr 2026
@patrike

Zoznamka takeho druhu je na sex, cize ked si na uvod vysielala nejake signaly "prisiel mi celkom fajn", tak on ten sex logicky chcel.
Poviem ti velku novinku : muzi vseobecne chcu mat so zenami sex, niektori len tak, ini vo vaznom vztahu. Co na tom nechapes ?
Ak niekoho nechces, tak ho bloknes na socialnych sietach, ak pokracuje v otravovani, tak ides na policiu, to je cele.

@patrike Poviem ti velku novinu: stretnut sa s niekym hoci aj cez badoo neznamena automaticky sex a ziadne spravanie, co si muz vylozi ako dajake signaly mu nedava pravo nasilu chciet sex.
Jasne, keby to bolo take jednoduche a policia to riesila, tak nemame v priemere jednu zenu zabitu partnerom alebo expartnerom mesacne.

anonym_05eae3
10. apr 2026
@diankafialkova

@januska12323 ja som sa s ním už nestretla ale nechapem o čo mu ide kazdemu cloveku by doplo ze ked mu dam blok ze ho nechcem vidiet...

@diankafialkova A co znamena ze potom prisiel znova druhykrat, ked vravis, ze si sa s nim druhykrat nestretla? Zablokovat ho vsade, nereagovat, povedz o tom niekomu, komu doverujes. Asi to nie je normalny clovek, ked od teba nasilu chcel sex na prvom stretku.

nikoletta1712
10. apr 2026

@diankafialkova A čo si čakala od týchto akože “ zoznamiek” vážny vzťah?!
Neregistruj sa na také podradné siete a budeš mať čistú hlavu…

anonym_e19325
10. apr 2026

ake mas rodne cislo?

januska12323
10. apr 2026
@diankafialkova

anonym_7a9525
10. apr 2026
@diankafialkova

@diankafialkova ty ho vidieť už asi nechceš, ale on teba áno. A hádajme za akým cieľom.